Novi Sad University Students

Europe/Zurich
13-2-005 (CERN)

13-2-005

CERN

90
Show room on map
Mick Storr
  • Friday, 9 November 2012
    • 09:00 09:30
      Introduction to CERN 30m
      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 09:30 10:30
      Introduction to Accelerators 1h
      Speaker: Simone Gilardoni (CERN)
      Slides
    • 10:30 11:30
      Introduction to Particle Physics 1h
      Speaker: Daniel Denegri (Commissariat a l'Energie Atomique et aux Energies Alternatives)
      Slides
    • 11:30 12:30
      Search for the Higgs Boson at CMS 1h
      Speakers: Predrag Milenovic (University of Florida (US)) , Vladimir Rekovic (Rutgers, State Univ. of New Jersey (US))
      Slides
    • 12:30 14:00
      Lunch
    • 14:00 15:00
      Installation at Hostel 1h 13-2-005

      13-2-005

      CERN

      90
      Show room on map
    • 15:00 17:00
      Visit ISOLDE 2h
      Speakers: Davide Lanaia , Frank Wienholtz (Ernst-Moritz-Arndt-Universitaet (DE)) , Jan Pawel Kurcewicz , Kara Marie Lynch (University of Manchester (GB))
    • 15:00 17:00
      Visit PS complex 2h
      Speakers: Mick Storr (CERN) , Vladimir Rekovic (Rutgers, State Univ. of New Jersey (US))
  • Saturday, 10 November 2012
    • 09:00 10:00
      Visit SM-18 (meeting point Bld.33) 1h
      Speakers: Anton Topurov (CERN) , Roberto Rossin (Univ. of California Santa Barbara (US)) , Zhongliang Ren (Academia Sinica (TW))
    • 10:00 11:00
      Visit ATLAS 1h 13-2-005

      13-2-005

      CERN

      90
      Show room on map
      Speakers: Anton Topurov (CERN) , Judita Mamuzic (University of Belgrade (RS)) , Roberto Rossin (Univ. of California Santa Barbara (US)) , Zhongliang Ren (Academia Sinica (TW))
    • 11:00 12:30
      Visit Globe and/or Microcosm 1h 30m 13-2-005

      13-2-005

      CERN

      90
      Show room on map
    • 14:00 15:30
      Visit CCC/AMS (meeting point B33) 1h 30m
      Speakers: Marc Goulette (Universite de Geneve (CH)) , Mick Storr (CERN) , Vladimir Rekovic (Rutgers, State Univ. of New Jersey (US))
  • Sunday, 11 November 2012
    • 09:30 12:00
      Visit CMS 2h 30m
      Speakers: Mick Storr (CERN) , Noemi Beni (Hungarian Academy of Sciences (HU)) , Predrag Milenovic (University of Florida (US)) , Zoltan Szillasi (Hungarian Academy of Sciences (HU))
    • 13:00 14:30
      Build Cloud Chamber 1h 30m 6-2-004

      6-2-004

      CERN

      40
      Show room on map
      Speaker: Mick Storr (CERN)
    • 13:00 14:30
      Visit Computer Centre 1h 30m B513

      B513

      CERN

      Speakers: Dimitrije Maletic (University of Belgrade (RS)) , Milos Dordevic (University of Belgrade (RS))