4th ARIES Annual Meeting



Report of Contributions

Report from the Project Coordinator

Contribution ID: 1

Type: not specified

Report from the Project Coordinator

Wednesday 21 April 2021 09:00 (30 minutes)

Presenter: VRETENAR, Maurizio (CERN) **Session Classification:** Session 1

Very high gradient acceleration t \cdots

Contribution ID: 2

Type: not specified

Very high gradient acceleration techniques: report from WP18

Wednesday 21 April 2021 09:30 (20 minutes)

Presenter:SPECKA, Arnd ErnstSession Classification:Session 1

Intense RF modulated e-beams: r ···

Contribution ID: 3

Type: not specified

Intense RF modulated e-beams: report from WP16

Wednesday 21 April 2021 09:50 (20 minutes)

Presenter:ONDREKA, DavidSession Classification:Session 1

Materials for extreme thermal ma $\,\cdots$

Contribution ID: 4

Type: not specified

Materials for extreme thermal management: report from WP17

Wednesday 21 April 2021 10:10 (20 minutes)

Presenters: BERTARELLI, Alessandro (CERN); TOMUT, Marilena (GSI Helmholtzzentrum Darmstadt, WWU Münster)

Innovation and industry program \cdots

Contribution ID: 5

Type: not specified

Innovation and industry programmes: report from WP14

Wednesday 21 April 2021 10:30 (15 minutes)

Presenter: LOSASSO, Marcello (CERN)

Industrial and societal applicatio \cdots

Contribution ID: 6

Type: not specified

Industrial and societal applications: report from WP3

Wednesday 21 April 2021 11:00 (20 minutes)

Presenter:EDGECOCK, RobSession Classification:Session 2

Efficient energy management at a ...

Contribution ID: 7

Type: not specified

Efficient energy management at accelerators: report from WP4

Wednesday 21 April 2021 11:20 (20 minutes)

Presenter: SEIDEL, Mike (PSI)

The European Network on Novel \cdots

Contribution ID: 8

Type: not specified

The European Network on Novel Accelerator Concepts, report from WP5

Wednesday 21 April 2021 11:40 (20 minutes)

Presenter: ASSMANN, Ralph Wolfgang (DESY) **Session Classification:** Session 2

Accelerator Performance and Co $\,\cdots\,$

Contribution ID: 9

Type: not specified

Accelerator Performance and Concepts: report from WP6

Wednesday 21 April 2021 12:00 (20 minutes)

Presenter: ZIMMERMANN, Frank (CERN)

4th ARIES Annu $\ \cdots \ /$ Report of Contributions

Ultra-low emittance rings: report ···

Contribution ID: 10

Type: not specified

Ultra-low emittance rings: report from WP7

Wednesday 21 April 2021 12:20 (20 minutes)

Presenter: Prof. BARTOLINI, Riccardo (DESY) **Session Classification:** Session 2

Thin film coatings for supercond \cdots

Contribution ID: 11

Type: not specified

Thin film coatings for superconducting cavities: Report from WP15

Wednesday 21 April 2021 14:00 (30 minutes)

Presenter: MALYSHEV, Oleg (STFC Daresbury Laboratory)

Communication, Training and O $\,\cdots\,$

Contribution ID: 12

Type: not specified

Communication, Training and Outreach: report from WP2

Wednesday 21 April 2021 14:30 (20 minutes)

Presenter: ANTONIO, Daniela (CERN)

Advanced accelerator diagnostics: ···

Contribution ID: 13

Type: not specified

Advanced accelerator diagnostics: report from WP8

Wednesday 21 April 2021 14:50 (15 minutes)

Presenter:FORCK, Peter (GSI)Session Classification:Session 3

Testing of magnets and compone \cdots

Contribution ID: 14

Type: not specified

Testing of magnets and components at cryogenic temperatures, report from TNA WP9

Wednesday 21 April 2021 15:05 (15 minutes)

Presenter:BAJKO, Marta (CERN)Session Classification:Session 3

Material testing with extreme be \cdots

Contribution ID: 15

Type: not specified

Material testing with extreme beams, report from TNA WP10

Wednesday 21 April 2021 15:50 (15 minutes)

Presenters: CHARITONIDIS, Nikolaos (CERN); KADI, Yacine (CERN)

Testing with beams, report from t $\,\cdots\,$

Contribution ID: 16

Type: not specified

Testing with beams, report from the TNA WP11

Wednesday 21 April 2021 15:35 (15 minutes)

Presenter: Dr RUPRECHT, Robert (KIT) **Session Classification:** Session 3

Testing of advanced RF structures, …

Contribution ID: 17

Type: not specified

Testing of advanced RF structures, report from TNA WP12

Wednesday 21 April 2021 15:20 (15 minutes)

Presenter: RUBER, Roger (Uppsala University (SE)) **Session Classification:** Session 3

Plasma beam testing, report from \cdots

Contribution ID: 18

Type: not specified

Plasma beam testing, report from the TNA WP13

Wednesday 21 April 2021 16:05 (15 minutes)

Presenter: CROS, Brigitte (LPGP CNRS) **Session Classification:** Session 3

HTS accelerator magnets: from E \cdots

Contribution ID: 19

Type: not specified

HTS accelerator magnets: from Eucard2 and Aries toward IFAST

Wednesday 21 April 2021 16:30 (30 minutes)

Presenter: ROSSI, Lucio (Università degli Studi e INFN Milano (IT))

Statement from the ARIES SAC C $\,\cdots\,$

Contribution ID: 20

Type: not specified

Statement from the ARIES SAC Committee

Wednesday 21 April 2021 17:00 (15 minutes)

Presenter: YAMAMOTO, Akira (High Energy Accelerator Research Organization (JP)) **Session Classification:** Session 3

Atomic Layer Deposition: innova ···

Contribution ID: 21

Type: not specified

Atomic Layer Deposition: innovative approach for next generation particle accelerators

Thursday 22 April 2021 09:00 (45 minutes)

Presenter: Dr PROSLIER, Thomas (CEA) **Session Classification:** Session 4

Accelerator Diagnostics using in ...

Contribution ID: 22

Type: not specified

Accelerator Diagnostics using innovative Adaptive Optics

Thursday 22 April 2021 09:45 (45 minutes)

Presenter: WELSCH, Carsten Peter (Cockcroft Institute / University of Liverpool)

Development of hybrid electron a ···

Contribution ID: 23

Type: not specified

Development of hybrid electron accelerator system for the treatment of marine diesel exhaust gases

Thursday 22 April 2021 10:40 (45 minutes)

Presenter: Prof. TORIMS, Toms (Riga Technical University (LV)) **Session Classification:** Session 4

Investigation of new methods for ···

Contribution ID: 24

Type: not specified

Investigation of new methods for the manufacturing of Cu-C composites with tailored thermo-physical properties

Thursday 22 April 2021 11:25 (45 minutes)

Presenter: NEUBAUER, Erich (RHP-Technology GmbH) **Session Classification:** Session 4

Lessons learned from the ARIES P \cdots

Contribution ID: 25

Type: not specified

Lessons learned from the ARIES PoC and new opportunities in IFAST

Thursday 22 April 2021 12:10 (20 minutes)

Presenter: LOSASSO, Marcello (CERN) **Session Classification:** Session 4

Governing Board / Steering Com $\,\cdots\,$

Contribution ID: 26

Type: not specified

Governing Board / Steering Committee (Closed Session)

Governing Board / Steering Com $\,\cdots\,$

Contribution ID: 27

Type: not specified

Governing Board / Steering Committee (Closed Session)

Thursday 22 April 2021 14:00 (2 hours)

Restricted access to Governing Board and Steering Committee members: https://indico.cern.ch/event/1015346/ Zoom link: https://cern.zoom.us/j/67647777238?pwd=NzhlM01CVHViUWllSlltaHlrc2ZVQT09