Workshop on Muon Collider Testing Opportunities

Report of Contributions

Introduction

Contribution ID: 2 Type: not specified

Introduction

Wednesday 24 March 2021 13:30 (10 minutes)

Presenter: LAMONT, Mike (CERN)

Session Classification: 1st Day

Physics

Contribution ID: 3 Type: not specified

Physics

Wednesday 24 March 2021 13:40 (25 minutes)

Presenter: BERNHARD, Johannes (CERN)

Session Classification: 1st Day

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Nu-Storm as a Test Facility

Wednesday 24 March 2021 14:05 (25 minutes)

Presenter: ROGERS, Chris (STFC)

Session Classification: 1st Day

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Facilities in Asia

Wednesday 24 March 2021 14:30 (25 minutes)

Presenter: SATO, Akira

Session Classification: 1st Day

Contribution ID: 6 Type: not specified

Muon Cooling Experiment

Wednesday 24 March 2021 14:55 (30 minutes)

Presenter: Prof. RUBBIA, Carlo (GSSI (Gran Sasso Science Institute))

Session Classification: 1st Day

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

US Facilities and Test Beams

Wednesday 24 March 2021 15:45 (25 minutes)

Presenter: Dr PALMER, Mark (BNL)

Session Classification: 1st Day

Contribution ID: 8 Type: not specified

ESS Upgrade Programme

Wednesday 24 March 2021 16:10 (25 minutes)

Presenters: ESHRAQI, Mohammad (ESS); EKELOF, Tord Johan Carl (Uppsala University (SE))

Session Classification: 1st Day

Contribution ID: 9 Type: not specified

LEMMA-TB: a CERN-NA experiment for the positron-driven muon collider

Wednesday 24 March 2021 16:35 (25 minutes)

Presenter: ZANETTI, Marco (Universita e INFN, Padova (IT))

Session Classification: 1st Day

Contribution ID: 10 Type: not specified

PSI Muon Facilities

Wednesday 24 March 2021 17:00 (25 minutes)

Presenter: KISELEV, Daniela (Paul Scherrer Institut)

Session Classification: 1st Day

Contribution ID: 11 Type: not specified

ISIS Muon Facilities

Wednesday 24 March 2021 17:25 (20 minutes)

Presenter: HILLIER, Adrian (STFC RAL)

Session Classification: 1st Day

Workshop on M $\,\cdots\,$ / Report of Contributions

Discussion

Contribution ID: 12 Type: not specified

Discussion

Wednesday 24 March 2021 17:45 (30 minutes)

Session Classification: 1st Day

Cooling

Contribution ID: 13 Type: not specified

Cooling

Thursday 25 March 2021 13:30 (25 minutes)

Presenter: Dr STRATAKIS, Diktys (Fermilab)

Session Classification: 2nd Day

Workshop on M $\,\cdots\,$ / Report of Contributions

Targetry

Contribution ID: 14 Type: not specified

Targetry

Thursday 25 March 2021 13:55 (25 minutes)

Presenter: Dr CALVIANI, Marco (CERN)

Session Classification: 2nd Day

Workshop on M $\,\cdots\,$ / Report of Contributions

Magnets

Contribution ID: 15 Type: not specified

Magnets

Thursday 25 March 2021 14:20 (25 minutes)

Presenter: PRESTEMON, Soren

Session Classification: 2nd Day

Contribution ID: 16 Type: not specified

RF

Thursday 25 March 2021 14:45 (25 minutes)

Presenter: GRUDIEV, Alexej (CERN)

Session Classification: 2nd Day

Contribution ID: 17 Type: not specified

Outcome of nuStorm/EnuBET Discussion

Thursday 25 March 2021 15:10 (15 minutes)

Presenter: Dr HOLIN, Anna

Session Classification: 2nd Day

Contribution ID: 18 Type: not specified

Accelerator Physics in the Accelerator and Collider Complex

Thursday 25 March 2021 15:40 (25 minutes)

Presenter: BERG, J. Scott (Brookhaven National Laboratory)

Session Classification: 2nd Day

Contribution ID: 19 Type: not specified

Past and Ongoing R&D Programmes (MICE, muCool etc···)

Thursday 25 March 2021 16:05 (25 minutes)

Presenter: KAPLAN, Daniel (Illinois Institute of Technology)

Session Classification: 2nd Day

Contribution ID: 20 Type: not specified

MDI & Detector

Thursday 25 March 2021 16:30 (25 minutes)

Presenter: LUCCHESI, Donatella (Universita e INFN, Padova (IT))

Session Classification: 2nd Day

Contribution ID: 21 Type: not specified

Proton Facilities at CERN

Thursday 25 March 2021 16:55 (25 minutes)

Presenter: GILARDONI, Simone (CERN)

Session Classification: 2nd Day

Contribution ID: 22 Type: not specified

Opportunities for EU funding

Thursday 25 March 2021 17:20 (20 minutes)

Presenter: ALEKSAN, Roy (Université Paris-Saclay (FR))

Session Classification: 2nd Day

Discussion

Contribution ID: 23 Type: not specified

Discussion

Thursday 25 March 2021 17:40 (30 minutes)

Presenter: SCHULTE, Daniel (CERN)

Session Classification: 2nd Day

Summary

Contribution ID: 24 Type: not specified

Summary

Thursday 25 March 2021 18:10 (30 minutes)

Session Classification: 2nd Day