1st Muon Community Meeting

Report of Contributions

RF

Contribution ID: 1

Type: not specified

RF

1st Muon Com ··· / Report of Contributions

Contribution ID: 2

Type: not specified

RF

Friday 21 May 2021 14:00 (25 minutes)

RF

15 min presentation + 10 min questions

Presenter: GRUDIEV, Alexej (CERN)

Magnets

Contribution ID: 3

Type: not specified

Magnets

Friday 21 May 2021 14:25 (25 minutes)

15 min presentation + 10 min questions

Presenter: QUETTIER, Lionel

High-Energy Complex

Contribution ID: 4

Type: not specified

High-Energy Complex

Friday 21 May 2021 14:50 (25 minutes)

15 min presentation + 10 min questions

Presenter: CHANCE, Antoine (CEA Irfu)

1st Muon Com ··· / Report of Contributions

Muon Production and Cooling

Contribution ID: 5

Type: not specified

Muon Production and Cooling

Friday 21 May 2021 15:15 (25 minutes)

15 min presentation + 10 min questions

Presenter: ROGERS, Chris (STFC)

Proton Complex

Contribution ID: 6

Type: not specified

Proton Complex

Friday 21 May 2021 16:00 (25 minutes)

15 min presentation + 10 min questions

Presenter: GILARDONI, Simone (CERN)

Beam Dynamics

Contribution ID: 7

Type: not specified

Beam Dynamics

Friday 21 May 2021 16:25 (25 minutes)

15 min presentation + 10 min questions

Presenter: METRAL, Elias (CERN)

Radiation Protection and Other T \cdots

Contribution ID: 8

Type: not specified

Radiation Protection and Other Technologies

Friday 21 May 2021 16:50 (25 minutes)

15 min presentation + 10 min questions

Presenter: AHDIDA, Claudia Christina

1st Muon Com ··· / Report of Contributions

Contribution ID: 9

Type: not specified

MDI

Friday 21 May 2021 17:15 (25 minutes)

MDI

15 min presentation + 10 min questions

Presenter: PASTRONE, Nadia (Universita e INFN Torino (IT))

Synergy

Contribution ID: 10

Type: not specified

Synergy

Friday 21 May 2021 17:40 (25 minutes)

Presenter: LONG, Kenneth (CERN)

1st Muon Com ··· / Report of Contributions

Short welcome talk

Contribution ID: 11

Type: not specified

Short welcome talk

Thursday 20 May 2021 12:00 (5 minutes)

Presenter: LAMONT, Mike (CERN)

Roadmap Process

Contribution ID: 13

Type: not specified

Roadmap Process

Thursday 20 May 2021 12:05 (20 minutes)

Presenter: NEWBOLD, Dave (STFC Rutherford Appleton Laboratory (GB)) **Session Classification:** Plenary session (in same zoom room)

Snowmass Process / US View

Contribution ID: 14

Type: not specified

Snowmass Process / US View

Thursday 20 May 2021 12:25 (20 minutes)

Presenter: PALMER, Mark (BNL)

MAP R&D Items

Contribution ID: 15

Type: not specified

MAP R&D Items

Thursday 20 May 2021 12:45 (25 minutes)

Presenter: PALMER, Mark (BNL)

Collaboration Goal and Meeting Goal

Contribution ID: 16

Type: not specified

Collaboration Goal and Meeting Goal

Thursday 20 May 2021 13:10 (15 minutes)

Presenter: SCHULTE, Daniel (CERN)

Test Facility Considerations (incl ...

Contribution ID: 17

Type: not specified

Test Facility Considerations (including existence of non-CERN options)

Thursday 20 May 2021 13:25 (15 minutes)

Presenter: LOSITO, Roberto (CERN)

Objectives of the RF Working Group

Contribution ID: 18

Type: not specified

Objectives of the RF Working Group

Thursday 20 May 2021 14:00 (10 minutes)

Presenter: GRUDIEV, Alexej (CERN) **Session Classification:** RF

Introduction and overview

Contribution ID: 19

Type: not specified

Introduction and overview

Thursday 20 May 2021 14:10 (15 minutes)

Presenter: DELAHAYE, Jean-Pierre **Session Classification:** RF

Muon Production & Front End

Contribution ID: 20

Type: not specified

Muon Production & Front End

Thursday 20 May 2021 14:25 (25 minutes)

Presenter: NEUFFER, David **Session Classification:** RF

Capture & Cooling

Contribution ID: 21

Type: not specified

Capture & Cooling

Thursday 20 May 2021 14:50 (25 minutes)

Presenter: ROGERS, Chris (STFC)

Session Classification: RF

6D Cooling

Contribution ID: 22

Type: not specified

6D Cooling

Thursday 20 May 2021 15:15 (25 minutes)

Presenter: STRATAKIS, Diktys (Fermilab)

Session Classification: RF

Discussion

Contribution ID: 23

Type: not specified

Discussion

Thursday 20 May 2021 15:40 (10 minutes)

Presenter: EVERYBODY Session Classification: RF 1st Muon Com ··· / Report of Contributions

Low Energy acceleration: Linac & · · ·

Contribution ID: 24

Type: not specified

Low Energy acceleration: Linac & RLA

Thursday 20 May 2021 16:10 (25 minutes)

Presenter: BOGACZ, S. Alex (Jefferson Lab) **Session Classification:** RF

High Energy Acceleration

Contribution ID: 25

Type: not specified

High Energy Acceleration

Thursday 20 May 2021 16:35 (25 minutes)

Presenter: BERG, J. Scott (Brookhaven National Laboratory) **Session Classification:** RF

Discussion

Contribution ID: 26

Type: not specified

Discussion

Thursday 20 May 2021 17:00 (10 minutes)

Presenter: EVERYBODY Session Classification: RF

SRF technology for the Muon Col $\,\cdots\,$

Contribution ID: 27

Type: not specified

SRF technology for the Muon Colliders

Thursday 20 May 2021 17:10 (20 minutes)

Presenter: RIMMER, Robert Alan **Session Classification:** RF

High-gradient and Nb3n Technology

Contribution ID: 28

Type: not specified

High-gradient and Nb3n Technology

Thursday 20 May 2021 17:30 (20 minutes)

Presenter: POSEN, Sam (Fermilab) **Session Classification:** RF

SRF technology under stronger m …

Contribution ID: 29

Type: not specified

SRF technology under stronger magnetic field

Thursday 20 May 2021 17:50 (20 minutes)

Presenter: CALATRONI, Sergio (CERN) Session Classification: RF

NRF technology for muon collider

Contribution ID: 30

Type: not specified

NRF technology for muon collider

Thursday 20 May 2021 18:10 (20 minutes)

Presenter: WUENSCH, Walter (CERN)

Session Classification: RF

Cu Cryogenic RF technology

Contribution ID: 31

Type: not specified

Cu Cryogenic RF technology

Thursday 20 May 2021 18:30 (20 minutes)

Presenter: TANTAWI, Sami (SLAC)

Session Classification: RF

Experimental Vacuum RF R&D at ···

Contribution ID: 32

Type: not specified

Experimental Vacuum RF R&D at MTA for Muon Cooling

Thursday 20 May 2021 19:00 (20 minutes)

Presenter: TORUN, Yagmur (Illinois Institute of Technology) **Session Classification:** RF

Experimental High Pressure RF R \cdots

Contribution ID: 33

Type: not specified

Experimental High Pressure RF R&D at MTA for Muon Cooling

Thursday 20 May 2021 19:20 (20 minutes)

Presenter: YONEHARA, Katsuya (Fermilab) **Session Classification:** RF

NCRF R&D for Muon Cooling and …

Contribution ID: 34

Type: not specified

NCRF R&D for Muon Cooling and International MICE

Thursday 20 May 2021 19:40 (20 minutes)

Presenter: LUO, tianhuan (LBNL)

Session Classification: RF

TEST

Contribution ID: 35

Type: not specified

TEST

Presenter: TEST Session Classification: RF

Proton driver

Contribution ID: 36

Type: not specified

Proton driver

Presenter: GERIGK, Frank (CERN)

Session Classification: RF

Joined session with BD in RF room

Contribution ID: 37

Type: not specified

Joined session with BD in RF room

Friday 21 May 2021 09:30 (30 minutes)

R&D roadmap proposal for Accel ...

Contribution ID: 38

Type: not specified

R&D roadmap proposal for Accelerators SRF

Friday 21 May 2021 10:40 (20 minutes)

R&D roadmap proposal for Muon …

Contribution ID: 39

Type: not specified

R&D roadmap proposal for Muon cooling NRF

Friday 21 May 2021 11:00 (20 minutes)

SRF and NRF test facility require \cdots

Contribution ID: 40

Type: not specified

SRF and NRF test facility requirements

Friday 21 May 2021 11:20 (20 minutes)

1st Muon Com $\,\cdots\,\,$ / Report of Contributions

Discussion

Contribution ID: 41

Type: not specified

Discussion

Friday 21 May 2021 11:40 (20 minutes)

test

Contribution ID: 42

Type: not specified

test

1st Muon Com $\,\cdots\,\,$ / Report of Contributions

Joined session with RF and BD in \cdots

Contribution ID: 43

Type: not specified

Joined session with RF and BD in RF room

Thursday 20 May 2021 14:25 (1h 25m)

Agenda shown in RF track

Joined session with RF and MPC i $\, \cdots \,$

Contribution ID: 44

Type: not specified

Joined session with RF and MPC in RF room

Thursday 20 May 2021 14:25 (1h 25m)

Joined session with RF and HEC in \cdots

Contribution ID: 45

Type: not specified

Joined session with RF and HEC in RF room

Thursday 20 May 2021 16:10 (1 hour)

Joined session with RF and BD in …

Contribution ID: 46

Type: not specified

Joined session with RF and BD in RF room

Thursday 20 May 2021 16:10 (1 hour)

Joined session with RF (tbc)

Contribution ID: 47

Type: not specified

Joined session with RF (tbc)

Joined session with RF in RF room

Contribution ID: 48

Type: not specified

Joined session with RF in RF room

Friday 21 May 2021 09:30 (30 minutes)

High-charge 2ns protons bunches …

Contribution ID: 49

Type: not specified

High-charge 2ns protons bunches from the ESS linac for muon cooling tests

Friday 21 May 2021 09:00 (30 minutes)

Presenter:EKELOF, Tord Johan Carl (Uppsala University (SE))Session Classification:BD

Overview of magnet needs for a v $\, \cdots \,$

Contribution ID: 50

Type: not specified

Overview of magnet needs for a vFFA for a skew collider ring

Thursday 20 May 2021 14:10 (25 minutes)

Presenter: MACHIDA, Shinji (STFC/RAL) **Session Classification:** HEC

Joined with MDI and RPOT in RP $\,\cdots\,$

Contribution ID: 51

Type: not specified

Joined with MDI and RPOT in RPOT room

Thursday 20 May 2021 17:15 (1 hour)

Joined with BD (in HEC room) w $\,\cdots\,$

Contribution ID: 52

Type: not specified

Joined with BD (in HEC room) with a short talk (~ 10 min) from Jean-Baptiste Lagrange about the needs in simulation tools for a vFFA

Thursday 20 May 2021 18:20 (40 minutes)

Presenter: LAGRANGE, Jean-Baptiste (Science and Technology Facilities Council) **Session Classification:** HEC

Joined session with HEC in HEC \cdots

Contribution ID: 53

Type: not specified

Joined session with HEC in HEC room

Thursday 20 May 2021 18:20 (40 minutes)

Joined session with HEC and RP $\,\cdots\,$

Contribution ID: 54

Type: not specified

Joined session with HEC and RPOT in RPOT room

Thursday 20 May 2021 17:15 (1h 30m)

Joined session with HEC and MDI \cdots

Contribution ID: 55

Type: not specified

Joined session with HEC and MDI in MDI room

1st Muon Com $\,\cdots\,\,$ / Report of Contributions

Discussion

Contribution ID: 56

Type: not specified

Discussion

Thursday 20 May 2021 19:40 (20 minutes)

1st Muon Com $\,\cdots\,\,$ / Report of Contributions

Radiation damage

Contribution ID: 57

Type: not specified

Radiation damage

Joined session with MPC in MPC \cdots

Contribution ID: 58

Type: not specified

Joined session with MPC in MPC room

Friday 21 May 2021 09:00 (1 hour)

Joined session with BD (tbc)

Contribution ID: 59

Type: not specified

Joined session with BD (tbc)

Joined session Magnets in MDI room

Contribution ID: 60

Type: not specified

Joined session Magnets in MDI room

Common issues (including physi ...

Contribution ID: 61

Type: not specified

Common issues (including physics and detector considerations)

Thursday 20 May 2021 14:15 (25 minutes)

Presenters: LUCCHESI, Donatella (Universita e INFN, Padova (IT)); LUCCHESI, Donatella **Session Classification:** MDI

MARS IR and nozzle optimization ···

Contribution ID: 62

Type: not specified

MARS IR and nozzle optimization @ 0.125, 1.5 and 3 TeV

Thursday 20 May 2021 14:40 (20 minutes)

Presenter: MOKHOV, Nikolai (Fermi National Accelerator Lab. (US)) **Session Classification:** MDI

Studies @1.5-3.0 TeV with FLUKA

Contribution ID: 63

Type: not specified

Studies @1.5-3.0 TeV with FLUKA

Thursday 20 May 2021 15:00 (20 minutes)

Presenter: Dr COLLAMATI, Francesco (INFN Roma I (IT)) **Session Classification:** MDI 1st Muon Com $\,\cdots\,\,$ / Report of Contributions

Discussion

Contribution ID: 64

Type: not specified

Discussion

Extrapolations to 6-10, what is ne …

Contribution ID: 65

Type: not specified

Extrapolations to 6-10, what is needed (interaction region design, etc.)

Thursday 20 May 2021 15:30 (25 minutes)

Presenters: CAI, Yunhai (SLAC); NOSOCHKOV, Yuri **Session Classification:** MDI

Joined session with MDI in MDI r $\,\cdots\,$

Contribution ID: 66

Type: not specified

Joined session with MDI in MDI room

Thursday 20 May 2021 15:45 (25 minutes)

Session Classification: Magnets

Joined session with HEC in HEC \cdots

Contribution ID: 67

Type: not specified

Joined session with HEC in HEC room

Thursday 20 May 2021 14:00 (1h 40m)

Session Classification: Magnets

Joined session with MPC in MPC \cdots

Contribution ID: 68

Type: not specified

Joined session with MPC in MPC room

Thursday 20 May 2021 16:10 (1 hour)

Session Classification: Magnets

Introduction; objectives

Contribution ID: 69

Type: not specified

Introduction; objectives

Thursday 20 May 2021 14:00 (25 minutes)

Presenter: ROGERS, Chris (STFC) **Session Classification:** MPC

Rectilinear: lattice and beam phy \cdots

Contribution ID: 70

Type: not specified

Rectilinear: lattice and beam physics issues/opportunities

Thursday 20 May 2021 18:20 (20 minutes)

Presenter: STRATAKIS, Diktys (Fermilab) **Session Classification:** MPC

Final cooling: lattice and beam p \cdots

Contribution ID: 71

Type: not specified

Final cooling: lattice and beam physics issues/opportunities

Thursday 20 May 2021 18:40 (20 minutes)

Presenter: NEUFFER, David Session Classification: MPC

PIC/HCC/HFoFo: lattice and bea $\,\cdots\,$

Contribution ID: 72

Type: not specified

PIC/HCC/HFoFo: lattice and beam physics issues and opportunities

Thursday 20 May 2021 19:00 (20 minutes)

Presenter: YONEHARA, Katsuya (Fermilab) **Session Classification:** MPC

Introduction and Objectives of the \cdots

Contribution ID: 73

Type: not specified

Introduction and Objectives of the BD WG

Thursday 20 May 2021 14:00 (20 minutes)

BD WG alone

Contribution ID: 74

Type: not specified

BD WG alone

Thursday 20 May 2021 17:45 (30 minutes)

BD WG alone: summary of the d $\,\cdots$

Contribution ID: 75

Type: not specified

BD WG alone: summary of the day and what remains to be done tomorrow

Thursday 20 May 2021 19:10 (50 minutes)

BD WG alone: preparation of the …

Contribution ID: 76

Type: not specified

BD WG alone: preparation of the afternoon summary of BD R&D list

Friday 21 May 2021 10:20 (1h 40m)

Discussion

Contribution ID: 77

Type: not specified

Discussion

Thursday 20 May 2021 15:20 (10 minutes)

Chicane and Front end: lattice and …

Contribution ID: 78

Type: not specified

Chicane and Front end: lattice and beam physics issues/opportunities

Thursday 20 May 2021 18:00 (20 minutes)

Presenter: ROGERS, Chris (STFC) Session Classification: MPC

Target complex: design and chall \cdots

Contribution ID: 79

Type: not specified

Target complex: design and challenges

Friday 21 May 2021 09:00 (20 minutes)

Presenter: Dr CALVIANI, Marco (CERN) **Session Classification:** MPC 1st Muon Com ··· / Report of Contributions

Target: visions and opportunities

Contribution ID: 80

Type: not specified

Target: visions and opportunities

Thursday 20 May 2021 19:20 (20 minutes)

Presenter: DENSHAM, Chris (STFC Rutherford Appleton Laboratory) **Session Classification:** MPC

Target solenoid - quanch limits a ···

Contribution ID: 81

Type: not specified

Target solenoid - quanch limits and predictability of codes

Thursday 20 May 2021 16:40 (20 minutes)

Presenter:LECHNER, Anton (CERN)Session Classification:MPC

Cooling system magnets

Contribution ID: 82

Type: not specified

Cooling system magnets

Thursday 20 May 2021 17:00 (20 minutes)

Presenter: ROGERS, Chris (STFC) **Session Classification:** MPC

Final cooling magnets

Contribution ID: 83

Type: not specified

Final cooling magnets

Thursday 20 May 2021 17:20 (20 minutes)

Radiation protection constraints f \cdots

Contribution ID: 84

Type: not specified

Radiation protection constraints for the muon collider target area

Friday 21 May 2021 09:20 (20 minutes)

Presenter: AHDIDA, Claudia Christina Session Classification: MPC 1st Muon Com ··· / Report of Contributions

Slow extraction tests of components

Contribution ID: 85

Type: not specified

Slow extraction tests of components

Friday 21 May 2021 09:40 (20 minutes)

Presenter: ABERLE, Oliver (CERN) **Session Classification:** MPC

HiRadMat potential and future p $\,\cdots\,$

Contribution ID: 86

Type: not specified

HiRadMat potential and future perspectives

Friday 21 May 2021 10:00 (20 minutes)

Presenter: CHARITONIDIS, Nikolaos (CERN) **Session Classification:** MPC

Hg experience from JSNS

Contribution ID: 87

Type: not specified

Hg experience from JSNS

Frictional cooling

Contribution ID: 88

Type: not specified

Frictional cooling

Friday 21 May 2021 10:50 (20 minutes)

PRISM in a muon collider scenario

Contribution ID: 89

Type: not specified

PRISM in a muon collider scenario

Prioritisation, discussion

Contribution ID: 90

Type: not specified

Prioritisation, discussion

Friday 21 May 2021 11:10 (35 minutes)

Brief introduction

Contribution ID: 91

Type: not specified

Brief introduction

Thursday 20 May 2021 14:00 (15 minutes)

Presenter: Dr GILARDONI, Simone (CERN)

High power study of J-PARC Rap ...

Contribution ID: 92

Type: not specified

High power study of J-PARC Rapid Cycling Synchrotron (RCS)

Thursday 20 May 2021 14:15 (25 minutes)

Presenter: YAMAMOTO, Kazami (Japan Atomic Energy Agency)

Thoughts on proton drivers for a \cdots

Contribution ID: 93

Type: not specified

Thoughts on proton drivers for a muon facility

Thursday 20 May 2021 14:40 (25 minutes)

Presenter: MACHIDA, Shinji (STFC/RAL) **Session Classification:** PC

SPL-II

Contribution ID: 94

Type: not specified

SPL-II

Thursday 20 May 2021 15:05 (25 minutes)

Presenter: GERIGK, Frank (CERN) **Session Classification:** PC

SNS Accelerator: Major Challeng ···

Contribution ID: 95

Type: not specified

SNS Accelerator: Major Challenges & Mitigation Measures

Thursday 20 May 2021 15:50 (25 minutes)

Presenter: SHISHLO, Andrei (SNS) Session Classification: PC

PIP-II challenges

Contribution ID: 96

Type: not specified

PIP-II challenges

Thursday 20 May 2021 16:15 (25 minutes)

Presenter: KLEBANER, Arkadiy (Fermilab)

Discussion

Contribution ID: 97

Type: not specified

Discussion

Thursday 20 May 2021 16:40 (35 minutes)

Presenter: GILARDONI, Simone (CERN) **Session Classification:** PC

PDAC challenges

Contribution ID: 98

Type: not specified

PDAC challenges

Thursday 20 May 2021 17:15 (25 minutes)

Presenter: METRAL, Elias (CERN)

Joined session with PC in PC room

Contribution ID: 99

Type: not specified

Joined session with PC in PC room

Thursday 20 May 2021 17:15 (25 minutes)

Proton driver

Contribution ID: 100

Type: not specified

Proton driver

Friday 21 May 2021 09:00 (30 minutes)

Presenter: GERIGK, Frank (CERN) **Session Classification:** RF

Introduction and aims

Contribution ID: 101

Type: not specified

Introduction and aims

Thursday 20 May 2021 15:00 (10 minutes)

Presenter: LONG, Kenneth Richard (Imperial College (GB))

Session Classification: Synergy

nuSTORM: science, synergies, an ...

Contribution ID: 102

Type: not specified

nuSTORM: science, synergies, and demonstration

Thursday 20 May 2021 15:10 (20 minutes)

Presenter: KYBERD, Paul (Brunel University (GB)) **Session Classification:** Synergy

Muon beams at PSI: ambitions for ···

Contribution ID: 103

Type: not specified

Muon beams at PSI: ambitions for future development

Thursday 20 May 2021 15:30 (20 minutes)

Presenter: PAPA, Angela Session Classification: Synergy

Muon beams at ISIS: ambitions for \cdots

Contribution ID: 104

Type: not specified

Muon beams at ISIS: ambitions for future development

Thursday 20 May 2021 16:10 (20 minutes)

Presenter: HILLIER, Adrian (UKRI/STFC - ISIS Pulsed Neutron and Muon source) **Session Classification:** Synergy

A New Charged Lepton Flavor Vi $\,\cdots\,$

Contribution ID: 105

Type: not specified

A New Charged Lepton Flavor Violation Program at Fermilab

Thursday 20 May 2021 16:50 (20 minutes)

Presenter: ECHENARD, Bertrand (California Institute of Technology)

Session Classification: Synergy

Pion-production target design for …

Contribution ID: 106

Type: not specified

Pion-production target design for Mu2e-II: status update

Thursday 20 May 2021 16:30 (20 minutes)

Presenter: PRONSKIKH, Vitaly (Fermi National Accelerator Laboratory)

Session Classification: Synergy

Discussion

Contribution ID: 107

Type: not specified

Discussion

Thursday 20 May 2021 17:10 (20 minutes)

Presenter: EVERYBODY Session Classification: Synergy

Short introduction

Contribution ID: 108

Type: not specified

Short introduction

Thursday 20 May 2021 14:00 (10 minutes)

Presenter: Dr CHANCE, Antoine (CEA Irfu) **Session Classification:** HEC

Overview of magnet needs for a RCS

Contribution ID: 109

Type: not specified

Overview of magnet needs for a RCS

Thursday 20 May 2021 14:35 (25 minutes)

Presenter:BERG, J. Scott (Brookhaven National Laboratory)Session Classification:HEC

Overview of magnet needs for a …

Contribution ID: 110

Type: not specified

Overview of magnet needs for a muon collider

Thursday 20 May 2021 15:00 (25 minutes)

Presenter: CARLI, Christian (CERN) **Session Classification:** HEC 1st Muon Com $\,\cdots\,$ / Report of Contributions

Discussion

Contribution ID: 111

Type: not specified

Discussion

Thursday 20 May 2021 15:25 (15 minutes)

Presenter: EVERYBODY
Session Classification: HEC

Lattice design for the collider and \cdots

Contribution ID: 112

Type: not specified

Lattice design for the collider and critical aspects

Friday 21 May 2021 09:30 (25 minutes)

Presenter: CARLI, Christian (CERN) **Session Classification:** HEC

Exotic option for the HE complex: · · ·

Contribution ID: 113

Type: not specified

Exotic option for the HE complex: vFFA and collider lattice with skew QPs

Friday 21 May 2021 09:55 (25 minutes)

Presenter:MACHIDA, Shinji (STFC/RAL)Session Classification:HEC

Preparation of the HEC summary ···

Contribution ID: 114

Type: not specified

Preparation of the HEC summary + R&D list

Friday 21 May 2021 10:20 (1h 10m)

Session Classification: HEC

Target solenoid and capture regio $\,\cdots\,$

Contribution ID: 115

Type: not specified

Target solenoid and capture region magnets

Thursday 20 May 2021 16:10 (30 minutes)

Presenter: ROGERS, Chris (STFC) **Session Classification:** MPC

Breakout rooms

Contribution ID: 116

Type: not specified

Breakout rooms

Thursday 20 May 2021 13:40 (5 minutes)

Presenter: METRAL, Elias (CERN)

Session Classification: Plenary session (in same zoom room)

RF: summary preparation

Contribution ID: 117

Type: not specified

RF: summary preparation

1st Muon Com $\,\cdots\,\,$ / Report of Contributions

Introduction

Contribution ID: 118

Type: not specified

Introduction

Thursday 20 May 2021 17:15 (25 minutes)

Presenter: AHDIDA, Claudia Christina **Session Classification:** RPOT

Neutrino hazard & mitigation

Contribution ID: 119

Type: not specified

Neutrino hazard & mitigation

Thursday 20 May 2021 17:40 (25 minutes)

Presenter: MOKHOV, Nikolai (Fermi National Accelerator Lab. (US)) **Session Classification:** RPOT

Mitigation methods from machine ···

Contribution ID: 120

Type: not specified

Mitigation methods from machine side

Thursday 20 May 2021 18:05 (25 minutes)

Presenter: CARLI, Christian (CERN) **Session Classification:** RPOT

Movers in the arcs

Contribution ID: 121

Type: not specified

Movers in the arcs

Thursday 20 May 2021 18:30 (25 minutes)

Presenter: MAINAUD DURAND, Helene (CERN)

Session Classification: RPOT

Test facilities discussion

Contribution ID: 122

Type: not specified

Test facilities discussion

Friday 21 May 2021 18:25 (35 minutes)

Presenter: LOSITO, Roberto (CERN)

Session Classification: Test facilities discussion (in same zoom room)

Final discussion

Contribution ID: 123

Type: not specified

Final discussion

Friday 21 May 2021 19:00 (30 minutes)

Presenter: METRAL, Elias (CERN)

Session Classification: Final discussion (in same zoom room)

A Superconducting Detector Mag $\,\cdots\,$

Contribution ID: 124

Type: not specified

A Superconducting Detector Magnet for the Muon Collider

Thursday 20 May 2021 16:05 (20 minutes)

Presenter: MENTINK, Matthias (CERN) **Session Classification:** MDI 1st Muon Com $\ \cdots \ /$ Report of Contributions

Test facility discussion

Contribution ID: 125

Type: not specified

Test facility discussion

Friday 21 May 2021 13:00 (30 minutes)

Session Classification: MPC: summary preparation

1st Muon Com \cdots / Report of Contributions

Prioritisation

Contribution ID: 126

Type: not specified

Prioritisation

Friday 21 May 2021 13:30 (30 minutes)

Session Classification: MPC: summary preparation