2nd IFAST WP9 meeting

Report of Contributions

Opening

Contribution ID: 1 Type: not specified

Opening

Friday 24 September 2021 11:00 (10 minutes)

Presenter: Dr MALYSHEV, Oleg (STFC Daresbury Laboratory)

Contribution ID: 2 Type: not specified

Task 9.1: Coordination and Strategy

Friday 24 September 2021 11:10 (10 minutes)

Presenter: ANTOINE, Claire (CEA)

Contribution ID: 3 Type: not specified

Progress at INFN

Friday 24 September 2021 11:20 (10 minutes)

Presenter: PIRA, Cristian (LNL-INFN)

Session Classification: Task 9.3

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Progress at UKRI

Friday 24 September 2021 11:30 (10 minutes)

Presenter: VALIZADEH, Reza (STFC Daresbury Laboratory)

Session Classification: Task 9.3

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Progress at USI

Friday 24 September 2021 11:40 (10 minutes)

Presenter: Dr VOGEL, Michael (University of Siegen)

Session Classification: Task 9.3

Contribution ID: 6 Type: not specified

Cavity production at INFN

Friday 24 September 2021 12:50 (10 minutes)

Presenter: PIRA, Cristian (LNL-INFN)

Session Classification: Task 9.2

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Cavity production at PTI

Friday 24 September 2021 12:40 (10 minutes)

Presenter: Dr POBOL, Igor (PTI (Physics-Polytechnic Institute, Minsk, Belarus))

Session Classification: Task 9.2

Contribution ID: 8 Type: not specified

Deposition and testing facilities progress at INFN

Friday 24 September 2021 13:00 (10 minutes)

Presenter: PIRA, Cristian (LNL-INFN)

Session Classification: Task 9.2

Contribution ID: 9 Type: not specified

Deposition facility progress at UKRI

Friday 24 September 2021 13:10 (10 minutes)

Presenter: VALIZADEH, Reza (STFC Daresbury Laboratory)

Session Classification: Task 9.2

Contribution ID: 10 Type: not specified

Deposition facility progress at USI

Friday 24 September 2021 13:20 (10 minutes)

Presenter: Dr VOGEL, Michael (University of Siegen)

Session Classification: Task 9.2

Results from IEE

Contribution ID: 11 Type: not specified

Results from IEE

Friday 24 September 2021 12:00 (10 minutes)

Presenter: SEILER, Eugen (IEE Slovak Academy of Sciences)

Session Classification: Task 9.3

2nd IFAST WP9 \cdots / Report of Contributions

Progress at HZDR

Contribution ID: 12 Type: not specified

Progress at HZDR

Friday 24 September 2021 11:50 (10 minutes)

Presenter: Dr PRUCNAL, Slawomir (HZDR)

Session Classification: Task 9.3

Contribution ID: 13 Type: not specified

Results from MEPHI

Friday 24 September 2021 12:10 (10 minutes)

Presenter: LALAYAN, Michael (National Research Niclear University (Moscow, Russia))

Session Classification: Task 9.3

Contribution ID: 14 Type: not specified

Magnetic field penetration results

Friday 24 September 2021 12:20 (10 minutes)

Presenter: TURNER, Daniel

Session Classification: Task 9.3

2nd IFAST WP9 \cdots / Report of Contributions

Spilt cavity progress

Contribution ID: 15 Type: not specified

Spilt cavity progress

Friday 24 September 2021 12:30 (10 minutes)

Presenter: SIAN, Taaj (STFC)

Session Classification: Task 9.3

Contribution ID: 17 Type: not specified

QPR progress at HZB

Friday 24 September 2021 15:40 (20 minutes)

Presenter: TIKHONOV, Dmitry (Helmholtz-Zentrum Berlin für Materialien und Energie)

Session Classification: Task 9.6

Contribution ID: 18 Type: not specified

RF surface resistance measurements on planar samples

Friday 24 September 2021 16:00 (10 minutes)

Presenter: Mr SEAL, Daniel (Lancaster University)

Session Classification: Task 9.6

Contribution ID: 19 Type: not specified

Developing laser treatment facility for tubes/cavities at RTU

Friday 24 September 2021 15:10 (20 minutes)

Presenter: MEDVIDS, Arturs

Session Classification: Task 9.5

Contribution ID: 20 Type: not specified

Further development of post deposition Laser treatment of planar Nb coated Cu samples

Friday 24 September 2021 15:00 (10 minutes)

Presenter: TURNER, Daniel

Session Classification: Task 9.5

Contribution ID: 21 Type: not specified

Progress at CEA

Friday 24 September 2021 14:30 (20 minutes)

Presenter: PROSLIER, Thomas (CEA)

Session Classification: Task 9.4

2nd IFAST WP9 \cdots / Report of Contributions

Discussion

Contribution ID: 22 Type: not specified

Discussion

Friday 24 September 2021 14:50 (10 minutes)

Session Classification: Task 9.4

Contribution ID: 23 Type: not specified

QPR polishing progress

Friday 24 September 2021 15:30 (10 minutes)

Presenter: Mr CHYHYRYNETS, Eduard (INFN)

Session Classification: Task 9.6

Contribution ID: 24 Type: not specified

Nb bulk QPR polishing

Friday 24 September 2021 16:10 (10 minutes)

Presenter: HRYHORENKO, Oleksandr (CNRS)

Session Classification: Task 9.6