## Reliability, Availability, Maintainability, Inspectability (RAMI) workshop

# **Report of Contributions**

Introduction

Contribution ID: 1

Type: not specified

## Introduction

Friday, 25 June 2021 09:00 (10 minutes)

Presenter: LOSASSO, Marcello (CERN)

Introduction to STFC Daresbury  $\cdots$ 

Contribution ID: 2

Type: not specified

### Introduction to STFC Daresbury Laboratory

Friday, 25 June 2021 09:10 (25 minutes)

**Presenter:** MCINTOSH, Peter

Experience of the Ion Beam Cent  $\cdots$ 

Contribution ID: 3

Type: not specified

#### Experience of the Ion Beam Centre at the University of Surrey for RAMI: Application of a Quality Assurance programme

Friday, 25 June 2021 09:35 (25 minutes)

**Presenter:** WEBB, Roger (University of Surrey)

Allocation and verification of ava  $\cdots$ 

Contribution ID: 4

Type: not specified

#### Allocation and verification of availability requirements for diagnostic functions of Nuclear Fusion machines: a relevant experience for accelerator technology

Friday, 25 June 2021 10:15 (25 minutes)

Presenter: LA ROVERE, Stefano (NIER Ingegniera SpA)

Access Challenges in the Nuclear …

Contribution ID: 5

Type: not specified

#### Access Challenges in the Nuclear Sector for Inspection and NDE

Friday, 25 June 2021 10:40 (25 minutes)

Presenter: JENKINS, Alex (Oxford University)

Linear Accelerators in Radiation ····

Contribution ID: 6

Type: not specified

#### Linear Accelerators in Radiation Treatment Devices for Cancer Therapy

Friday, 25 June 2021 11:05 (25 minutes)

Presenter: SNYDER, Ed (Variant Medical Systems)

Examples of RAMI in Fusion

Contribution ID: 7

Type: not specified

## **Examples of RAMI in Fusion**

Friday, 25 June 2021 11:45 (25 minutes)

Presenter: TOWNSEND, Martin (UKAEA)

All panel Q&A

Contribution ID: 8

Type: not specified

## All panel Q&A

Friday, 25 June 2021 12:10 (15 minutes)

Wrap-up

Contribution ID: 9

Type: not specified

## Wrap-up

Friday, 25 June 2021 12:25 (5 minutes)