Sixth workshop on "Perceiving the Emergence of Hadron Mass through AMBER@CERN" (EHM2021/9)



Report of Contributions

AMBER @ CERN

Contribution ID: 1 Type: not specified

AMBER @ CERN

Monday 27 September 2021 14:00 (25 minutes)

Presenter: FRIEDRICH, Jan (Technische Universitaet Muenchen (DE))

Session Classification: Session I

Contribution ID: 2 Type: not specified

Meson beams for EIC

Monday 27 September 2021 14:25 (25 minutes)

Presenter: DORING, Michael (George Washington University and Thomas Jefferson National Accel-

erator Facility)

Session Classification: Session I

Contribution ID: 3 Type: not specified

Model independent extraction of d_v/u_v

Monday 27 September 2021 14:50 (25 minutes)

Presenter: BINOSI, Daniele (FBK)

Session Classification: Session I

Proton radius

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Proton radius

Monday 27 September 2021 15:15 (25 minutes)

Presenters: PINEDA RUIZ, Antonio (Unknown); PINEDA RUIZ, António

Session Classification: Session I

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Strange quarks in pions

Monday 27 September 2021 16:00 (25 minutes)

Presenter: BRAGHIN, Fabio (UFG)

Session Classification: Session I

Contribution ID: 6 Type: not specified

Pion GPDs for EIC and EicC

Monday 27 September 2021 16:25 (25 minutes)

Presenter: MEZRAG, Cédric (CEA Saclay)

Session Classification: Session I

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Pion distribution amplitudes

Monday 27 September 2021 16:50 (25 minutes)

Presenter: PIMIKOV, Alexandr

Session Classification: Session I

Sixth workshop \cdots / Report of Contributions Discussion: session I

Contribution ID: 8 Type: not specified

Discussion: session I

Monday 27 September 2021 17:15 (30 minutes)

Session Classification: Session I

Contribution ID: 9 Type: not specified

Schwinger mechanism from Lattice QCD

Tuesday 28 September 2021 14:00 (25 minutes)

Presenter: PAPAVASSILIOU, Joannis (Unknown)

Session Classification: Session II

Contribution ID: 10 Type: not specified

Continuum <-> Lattice Quark Mass Function

Tuesday 28 September 2021 14:25 (25 minutes)

Presenter: RAYA MONTAÑO, Khépani

Session Classification: Session II

Contribution ID: 11 Type: not specified

Pion DFs with threshold resummation

Tuesday 28 September 2021 14:50 (1 minute)

Presenter: BARRY (CANCELLED), Patrick (Thomas Jefferson National Accelerator Facility)

Session Classification: Session II

Contribution ID: 12 Type: not specified

Distribution of glue in the pion

Tuesday 28 September 2021 14:51 (25 minutes)

Presenter: CHANG, Lei (Nankai University)

Session Classification: Session II

Contribution ID: 13 Type: not specified

Light meson structure and BLFQ

Tuesday 28 September 2021 15:36 (25 minutes)

Presenter: ZHAO, Xingbo (Institute of Modern Physics, Chinese Academy of Sciences)

Session Classification: Session II

Contribution ID: 14 Type: not specified

Higher-twist effect in pion parton distribution

Tuesday 28 September 2021 16:01 (25 minutes)

Presenter: RUAN, Jianhong

Session Classification: Session II

Contribution ID: 15 Type: not specified

Pion and kaon LFWFs and GPDs

Tuesday 28 September 2021 16:26 (25 minutes)

Presenter: RODRIGUEZ QUINTERO, José (University of Huelva)

Session Classification: Session II

Sixth workshop \cdots / Report of Contributions Discussion: session II

Contribution ID: 16 Type: not specified

Discussion: session II

Tuesday 28 September 2021 16:51 (30 minutes)

Session Classification: Session II

Contribution ID: 17 Type: not specified

Nucleon axial current

Wednesday 29 September 2021 14:00 (25 minutes)

Presenter: SEGOVIA, Jorge (Pablo de Olavide U., Seville)

Session Classification: Session III

Contribution ID: 18 Type: not specified

Mellin moments of pion and rho DFs

Wednesday 29 September 2021 14:25 (25 minutes)

Presenter: LÖFFLER, Marius (Regensburg University)

Session Classification: Session III

Contribution ID: 19 Type: not specified

Pion in Minkowski space

Wednesday 29 September 2021 14:50 (25 minutes)

Presenter: DE PAULA, Wayne (Instituto Tecnologico de Aeronautica)

Session Classification: Session III

Contribution ID: 20 Type: not specified

Proton image and momentum distributions from LF dynamics

Wednesday 29 September 2021 15:15 (25 minutes)

Presenter: YDREFORS, Emanuel (Instituto Tecnologico de Aeronautica)

Session Classification: Session III

Contribution ID: 21 Type: not specified

Quark propagation and hadronization

Wednesday 29 September 2021 16:00 (25 minutes)

Presenter: SIGNORI, Andrea (University of Pavia and Jefferson Lab)

Session Classification: Session III

Contribution ID: 22 Type: not specified

Vector-meson production and vector-meson dominance

Wednesday 29 September 2021 16:25 (25 minutes)

Presenter: ROBERTS, Craig (Nanjing University)

Session Classification: Session III

Sixth workshop \cdots / Report of Contributions

Contribution ID: 23 Type: not specified

Discussion: session III

Wednesday 29 September 2021 16:50 (55 minutes)

Discussion: session III

Session Classification: Session III

Contribution ID: 24 Type: not specified

Workshop on RF-separated beams for AMBER – Kick-off meeting

Thursday 30 September 2021 08:30 (7h 30m)

https://indico.cern.ch/event/1069879/

Session Classification: Workshop on RF-separated beams for AMBER – Kick-off meeting