# **Topologies for Early LHC Searches**

## **Report of Contributions**

Topologies for E  $\,\cdots\,$  / Report of Contributions

Check-in

Contribution ID: 0 Type: not specified

#### Check-in

Welcome

Contribution ID: 1 Type: not specified

#### Welcome

Wednesday 22 September 2010 14:00 (10 minutes)

Presenter: Prof. PESKIN, Michael (SLAC National Accelerator Laboratory)

Contribution ID: 2 Type: not specified

# New Physics Signal of Simplest Topology and Largest Rate

Wednesday 22 September 2010 14:10 (20 minutes)

Presenter: Prof. HAN, Tao (University of Wisconsin)

Session Classification: Talks

**RECAST** 

Contribution ID: 3 Type: not specified

#### **RECAST**

Wednesday 22 September 2010 14:30 (20 minutes)

**Presenter:** Dr YAVIN, Itay

Session Classification: Talks

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

#### CDM and Exotic Z's: Leptophilic vs Leptophobic

Wednesday 22 September 2010 14:50 (20 minutes)

**Presenter:** Prof. KO, Pyungwon

Session Classification: Talks

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

# New Signatures and Simplified Models from the pMSSM

Wednesday 22 September 2010 15:10 (20 minutes)

**Presenter:** Dr GAINER, James

Session Classification: Talks

Contribution ID: 6 Type: not specified

## **Natural Supersymmetry**

Wednesday 22 September 2010 15:30 (20 minutes)

**Presenter:** Prof. KITANO, Ryuichiro

Session Classification: Talks

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

### **Early LHC Searches for Jets + MET**

Wednesday 22 September 2010 16:10 (20 minutes)

**Presenter:** Mr IZAGUIRRE, Eder

Session Classification: Talks

Contribution ID: 8 Type: not specified

#### Four Leptons + X

Wednesday 22 September 2010 16:30 (20 minutes)

**Presenter:** Prof. SANZ, Veronica

Session Classification: Talks

Contribution ID: 9 Type: **not specified** 

# Looking for SUSY under the lamppost (with 8-12 lepton events)

Wednesday 22 September 2010 16:50 (20 minutes)

**Presenter:** Mr PARK, Myeonghun

Session Classification: Talks

Contribution ID: 10 Type: not specified

### Composite Lepto-/Di-Quarks

Wednesday 22 September 2010 17:10 (20 minutes)

**Presenter:** Dr GRIPAIOS, Ben

Session Classification: Talks

Contribution ID: 11 Type: not specified

### **GGM** at Colliders: Multilepton Signatures

Wednesday 22 September 2010 17:30 (20 minutes)

GGM at Colliders: Multilepton Si  $\,\cdots$ 

Presenter: Mr RUDERMAN, Joshua

Session Classification: Talks

Contribution ID: 12 Type: not specified

# Higgs signals for the light singletino light-singlet-Higgs model

Wednesday 22 September 2010 17:50 (20 minutes)

Presenter: Prof. GUNION, Jack

Session Classification: Talks

TBA

Contribution ID: 13 Type: not specified

#### **TBA**

**Presenter:** Prof. KIM, Hyung Do

Contribution ID: 14 Type: **not specified** 

### **Characterizing New Physics at the LHC**

**Presenter:** THOMAS, Scott

Contribution ID: 15 Type: not specified

### t/W/Z Signals from a TeV Higgs Sector

Thursday 23 September 2010 13:15 (20 minutes)

**Presenter:** LUTY, Markus

Session Classification: Talks

Contribution ID: 16 Type: not specified

# CMS perspectives on topology based approaches for Beyond the SM searches

Thursday 23 September 2010 09:00 (20 minutes)

**Presenter:** WALTENBERGER, Wolfgang

Session Classification: Talks

Contribution ID: 17 Type: not specified

### ATLAS status/plans

Thursday 23 September 2010 08:30 (30 minutes)

**Presenter:** HAAS, Andy

Session Classification: Talks

Contribution ID: 18 Type: not specified

# Characterizing new physics with simplified topologies in leptonic and hadronic final states with large MET

Thursday 23 September 2010 09:20 (20 minutes)

Presenter: WALTENBERGER, Wolfgang

Session Classification: Talks

Contribution ID: 19 Type: not specified

# CMS performance and new physics search goals for 2011

Thursday 23 September 2010 09:40 (30 minutes)

Presenter: WUERTHWEIN, Frank

Session Classification: Talks

ATLAS vision

Contribution ID: 20 Type: not specified

#### **ATLAS** vision

Friday 24 September 2010 08:30 (40 minutes)

**Presenter:** DE JONG, Paul

Session Classification: Talks

Contribution ID: 21 Type: not specified

#### **GGM** at Colliders: An Overview

Friday 24 September 2010 09:30 (20 minutes)

GGM at Colliders: An Overview

**Presenter:** SHIH, David

Session Classification: Talks

Contribution ID: 22 Type: not specified

# Class of Models with Jets+MET, Kinematics, Branches, and Interactions

Friday 24 September 2010 09:50 (20 minutes)

Presenter: NOJIRI, Mihoko

Session Classification: Talks

TBA

Contribution ID: 23 Type: not specified

#### **TBA**

**Presenter:** ZUREK, Kathryn

Contribution ID: 24 Type: not specified

### **Workshop Overview**

Thursday 23 September 2010 10:30 (20 minutes)

**Presenter:** WACKER, Jay

Session Classification: Philip Schuster & Organizers

Contribution ID: 25 Type: not specified

### **Characterizing New Physics at the LHC**

Friday 24 September 2010 09:10 (20 minutes)

**Presenter:** THOMAS, Scott

Session Classification: Talks

Resonances

Contribution ID: 26 Type: not specified

#### Resonances

Thursday 23 September 2010 16:50 (20 minutes)

Session Classification: Working Groups

Jets

Contribution ID: 27 Type: not specified

#### **Jets**

Thursday 23 September 2010 17:10 (20 minutes)

**Session Classification:** Working Groups