CERN Bootcamp 2022

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

Welcome, introduction to IdeaSquare, practicalities

Monday 6 June 2022 09:15 (45 minutes)

Presenter: BATISTA, Catarina (Helsinki University of Technology (FI))

Contribution ID: 2 Type: not specified

Overview to the challenges & teams

Monday 6 June 2022 13:00 (4 hours)

Overview to the challenges & teams (5 min presentations to all) Analysing gathered data Planning data gathering further Testing "fieldguides"

Presenter: Ms KAARTTI, Virpi (Laurea)

June 14, 2025

Contribution ID: 3 Type: not specified

Field work, meeting experts, clients and users

Tuesday 7 June 2022 09:00 (3 hours)

Presenter: Ms KAARTTI, Virpi (Laurea)

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Field work continues

Tuesday 7 June 2022 13:00 (4 hours)

Presenter: Ms KAARTTI, Virpi (Laurea)

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Creating insights and analysing data

Wednesday 8 June 2022 09:00 (2 hours)

Presenters: NORDBERG, Markus (CERN); KAARTTI, Virpi (Laurea)

Contribution ID: 6 Type: not specified

Analysing Data & Creating Insights

Wednesday 8 June 2022 13:00 (2 hours)

Presenter: Ms KAARTTI, Virpi (Laurea)

Ideation

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Ideation

Wednesday 8 June 2022 15:00 (2 hours)

Contribution ID: 8 Type: not specified

Introduction to prototyping talk

Thursday 9 June 2022 11:15 (45 minutes)

Presenter: SARNIKORPI, Jami (Helsinki University of Technology (FI))

Contribution ID: 9 Type: not specified

Rapid prototyping & testing, Concept drafts and Guidance for the presentations

Thursday 9 June 2022 13:00 (4 hours)

Quick prototyping and testing Concept drafts (blueprint, value proposition), Jukka&Virpi Guidance for the presentations, Sanna H.

Presenter: Ms KAARTTI, Virpi (Laurea)

"Shark Tank"

Contribution ID: 10 Type: not specified

"Shark Tank"

Friday 10 June 2022 09:00 (3 hours)

Presenter: Ms KAARTTI, Virpi (Laurea)

Contribution ID: 11 Type: not specified

Presentations

Friday 10 June 2022 15:00 (2 hours)

Presenter: Ms KAARTTI, Virpi (Laurea)

Contribution ID: 12 Type: not specified

Scientific Walk Down Memory Lane

Wednesday 8 June 2022 11:00 (1 hour)

Presenter: NORDBERG, Markus (CERN)

Contribution ID: 13 Type: not specified

Talk to strangers debrief

Presenter: NORDBERG, Markus (CERN)

Innovate and Dance!

Contribution ID: 14 Type: not specified

Innovate and Dance!

Monday 6 June 2022 11:00 (1 hour)

Presenter: MULLER, Romain (CERN)

Contribution ID: 15 Type: not specified

Intro: Talk to strangers

Intro: Talk to strangers

Presenter: NORDBERG, Markus (CERN)

Contribution ID: 16 Type: not specified

Finalising prototype and presentations

Friday 10 June 2022 13:00 (2 hours)

Contribution ID: 17 Type: not specified

Meet at hostel to go to CMS

Thursday 9 June 2022 08:45 (15 minutes)

Contribution ID: 18 Type: not specified

Visit to CMS

Thursday 9 June 2022 09:00 (2h 15m)

Presenter: WIRTAVUORI, Laura (Helsinki University of Technology (FI))

Contribution ID: 19 Type: not specified

Meet the ESADE students

Monday 6 June 2022 10:00 (1 hour)

Contribution ID: 20 Type: not specified

Arriving to CERN

Sunday 5 June 2022 10:00 (8 hours)

Contribution ID: 21 Type: not specified

Arrival at Globe of Science and Innovation

Monday 6 June 2022 09:00 (15 minutes)

Contribution ID: 22 Type: not specified

Wrapping up and tidying up

Friday 10 June 2022 17:00 (15 minutes)

Presenter: WIRTAVUORI, Laura (Helsinki University of Technology (FI))