### FCC Accelerators and Beam Physics Day



# **Report of Contributions**

https://indico.cern.ch/e/1090005

Welcome and Goals of the FCC A  $\,\cdots\,$ 

Contribution ID: 1

Type: not specified

#### Welcome and Goals of the FCC ABP Day

Thursday 2 December 2021 08:45 (10 minutes)

**Presenters:** PAPAPHILIPPOU, Yannis (CERN); ZIMMERMANN, Frank (CERN) **Session Classification:** FCC ABP Day Session 1

FCC Accelerator Pillar - Plan and …

Contribution ID: 2

Type: not specified

#### FCC Accelerator Pillar - Plan and milestones

Thursday 2 December 2021 08:55 (20 minutes)

**Presenter:** RAUBENHEIMER, Tor (SLAC National Accelerator Laboratory (US)) **Session Classification:** FCC ABP Day Session 1

ee Collider Design - Open points …

Contribution ID: 3

Type: not specified

### ee Collider Design - Open points and where help is needed

Thursday 2 December 2021 09:15 (20 minutes)

**Presenter:** OIDE, Katsunobu (High Energy Accelerator Research Organization (JP))**Session Classification:** FCC ABP Day Session 1

FCC-hh design - Open points and …

Contribution ID: 4

Type: not specified

# FCC-hh design - Open points and where help is needed

Thursday 2 December 2021 09:55 (20 minutes)

Presenter:GIOVANNOZZI, Massimo (CERN)Session Classification:FCC ABP Day Session 1

Booster Design - Open points and  $\cdots$ 

Contribution ID: 5

Type: not specified

### Booster Design - Open points and where help is needed

Thursday 2 December 2021 09:35 (20 minutes)

**Presenters:** CHANCE, Antoine (CEA Irfu); DALENA, Barbara (CEA-Irfu & Université Paris-Saclay (FR))

Collimation for ee and hh, Open p  $\cdots$ 

Contribution ID: 6

Type: not specified

## Collimation for ee and hh, Open points & where help is needed

Thursday 2 December 2021 10:15 (20 minutes)

**Presenters:** BRUCE, Roderik (CERN); ABRAMOV, Andrey (CERN) **Session Classification:** FCC ABP Day Session 1

Collective Effects - Open points a  $\cdots$ 

Contribution ID: 7

Type: not specified

## Collective Effects - Open points and where help is needed

Thursday 2 December 2021 10:35 (20 minutes)

**Presenters:** CARIDEO, Emanuela (Sapienza Universita e INFN, Roma I (IT)); MIGLIORATI, Mauro (Sapienza Universita e INFN, Roma I (IT))

Coffee Break

Contribution ID: 8

Type: not specified

#### **Coffee Break**

MDI - Open points and where he  $\cdots$ 

Contribution ID: 9

Type: not specified

#### MDI - Open points and where help is needed

Thursday 2 December 2021 11:15 (20 minutes)

**Presenter:** BOSCOLO, Manuela (INFN e Laboratori Nazionali di Frascati (IT)) **Session Classification:** FCC ABP Day Session 2

Pre-injector complex - Open poin ····

Contribution ID: 10

Type: not specified

# Pre-injector complex - Open points and where help is needed

Thursday 2 December 2021 11:35 (20 minutes)

**Presenters:** SCHAER, Mattia; CRAIEVICH, Paolo **Session Classification:** FCC ABP Day Session 2

Energy calibration - Open points ···

Contribution ID: 11

Type: not specified

## Energy calibration - Open points and where help is needed

Thursday 2 December 2021 11:55 (20 minutes)

Presenter: BLONDEL, Alain (Universite de Geneve (CH))Session Classification: FCC ABP Day Session 2

FCC Accelerato  $\ \cdots \ /$  Report of Contributions

Code development

Contribution ID: 12

Type: not specified

#### Code development

Thursday 2 December 2021 12:15 (20 minutes)

**Presenters:** PIELONI, Tatiana (EPF Lausanne); CARLIER, Felix Simon (EPFL) **Session Classification:** FCC ABP Day Session 2 FCC Accelerato  $\ \cdots \ /$  Report of Contributions

Other open points

Contribution ID: 13

Type: not specified

#### Other open points

Thursday 2 December 2021 12:35 (20 minutes)

Presenter: ZIMMERMANN, Frank (CERN)

FCC FS - Motivations, goals, time

Contribution ID: 14

Type: not specified

### FCC FS - Motivations, goals, timeline, organization, etc.

Thursday 2 December 2021 12:55 (20 minutes)

**Presenter:** BENEDIKT, Michael (CERN)