Mini-workshop on Graph Neural Networks for Tracking

Report of Contributions

Welcome

Contribution ID: 1 Type: not specified

Welcome

Friday 3 June 2022 09:00 (10 minutes)

Presenter: THAIS, Savannah Jennifer (Princeton University (US))

Contribution ID: 2 Type: not specified

Accelerated Graph Neural Network Inference

Friday 3 June 2022 09:10 (40 minutes)

Presenter: DUARTE, Javier Mauricio (Univ. of California San Diego (US))

Contribution ID: 3 Type: not specified

A differentiable graph pooling method based on spatial clustering algorithms"

Friday 3 June 2022 09:50 (20 minutes)

Presenter: LIU, Ryan

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

BESIII track finding algorithm based on edge-classifying GNN

Friday 3 June 2022 10:10 (20 minutes)

Presenter: JIA, Xiaoqian

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Heterogeneous GNN for tracking

Friday 3 June 2022 10:50 (20 minutes)

Presenter: MURNANE, Daniel Thomas (Lawrence Berkeley National Lab. (US))

Contribution ID: 6 Type: not specified

GNN Interpretability in HEP

Friday 3 June 2022 11:10 (40 minutes)

Presenter: THAIS, Savannah Jennifer (Princeton University (US))

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Pion reconstruction in the ATLAS detector using Graph Neural Networks

Friday 3 June 2022 11:50 (20 minutes)

Presenter: KARANDE, Piyush

Mini-workshop · · · / Report of Contributions

Lunch

Contribution ID: 8 Type: **not specified**

Lunch

Contribution ID: 9 Type: not specified

Graph generative networks

Friday 3 June 2022 13:10 (30 minutes)

Presenter: TOMEI FERNANDEZ, Thiago (UNESP - Universidade Estadual Paulista (BR))

Contribution ID: 10 Type: not specified

Towards Achieving Real-time GNN Inference

Friday 3 June 2022 13:40 (20 minutes)

Presenters: LAZAR, Alina; LAZAR, Alina

Contribution ID: 11 Type: not specified

Equivariant Graph Networks

Friday 3 June 2022 14:00 (30 minutes)

Presenter: MURNANE, Daniel Thomas (Lawrence Berkeley National Lab. (US))