5th ARIES Annual Meeting



Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

Closing ARIES: achievements, reporting, legacy

Monday, 2 May 2022 14:00 (20 minutes)

Presenter: VRETENAR, Maurizio (CERN)

Session Classification: Session 1 (chairs: M. Vretenar, M. Bajko)

Contribution ID: 2 Type: not specified

Innovation and industry programmes: report from WP14

Monday, 2 May 2022 14:20 (20 minutes)

Presenter: LOSASSO, Marcello (CERN)

Session Classification: Session 1 (chairs: M. Vretenar, M. Bajko)

Contribution ID: 3 Type: not specified

Thin film coatings for superconducting cavities: Report from WP15

Monday, 2 May 2022 14:40 (20 minutes)

Presenter: MALYSHEV, Oleg (UKRI/STFC Daresbury Laboratory)

Session Classification: Session 1 (chairs: M. Vretenar, M. Bajko)

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Intense RF modulated e-beams: report from WP16

Monday, 2 May 2022 15:00 (20 minutes)

Presenter: ONDREKA, David

Session Classification: Session 1 (chairs: M. Vretenar, M. Bajko)

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Materials for extreme thermal management: report from WP17

Monday, 2 May 2022 15:20 (20 minutes)

Presenters: BERTARELLI, Alessandro (CERN); TOMUT, Marilena Tatiana (GSI Helmholtzzentrum

Darmstadt, WWU Münster)

Session Classification: Session 1 (chairs: M. Vretenar, M. Bajko)

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

Very high gradient acceleration techniques: report from WP18 (online)

Monday, 2 May 2022 15:40 (20 minutes)

Presenter: SPECKA, Arnd

Session Classification: Session 1 (chairs: M. Vretenar, M. Bajko)

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Testing of magnets and components at cryogenic temperatures, report from TNA WP9

Monday, 2 May 2022 16:25 (15 minutes)

Presenter: BAJKO, Marta (CERN)

Session Classification: Session 1 (chairs: M. Vretenar, M. Bajko)

Contribution ID: 8 Type: **not specified**

Material testing with extreme beams, report from TNA WP10

Monday, 2 May 2022 16:40 (15 minutes)

Presenter: CHARITONIDIS, Nikolaos (CERN)

Session Classification: Session 1 (chairs: M. Vretenar, M. Bajko)

Contribution ID: 9 Type: not specified

Testing with beams, report from the TNA WP11 (online)

Monday, 2 May 2022 16:55 (15 minutes)

Presenter: RUPRECHT, Robert (KIT)

Session Classification: Session 1 (chairs: M. Vretenar, M. Bajko)

Contribution ID: 10 Type: not specified

Testing of advanced RF structures, report from TNA WP12 (online)

Monday, 2 May 2022 17:10 (15 minutes)

Presenter: RUBER, Roger (Uppsala University (SE))

Session Classification: Session 1 (chairs: M. Vretenar, M. Bajko)

Contribution ID: 11 Type: not specified

Plasma beam testing, report from the TNA WP13

Monday, 2 May 2022 17:25 (15 minutes)

Presenter: CROS, Brigitte (LPGP CNRS)

Session Classification: Session 1 (chairs: M. Vretenar, M. Bajko)

Contribution ID: 12 Type: not specified

Industrial and societal applications: report from WP3

Monday, 2 May 2022 17:40 (20 minutes)

Presenter: FAUS-GOLFE, Angeles (IFIC)

Session Classification: Session 1 (chairs: M. Vretenar, M. Bajko)

Contribution ID: 13 Type: not specified

Accelerator Performance and Concepts: report from WP6

Tuesday, 3 May 2022 09:20 (20 minutes)

Presenter: ZIMMERMANN, Frank (CERN)

Session Classification: Session 2 (chairs: A. Bertarelli, B. Cros)

Contribution ID: 14 Type: not specified

Industrial and societal applications: report from WP3

Presenter: FAUS-GOLFE, Angeles (IFIC)

Session Classification: Session 2 (chairs: A. Bertarelli, B. Cros)

Contribution ID: 15 Type: not specified

Efficient energy management at accelerators: report from WP4

Tuesday, 3 May 2022 10:00 (20 minutes)

Presenter: SEIDEL, Mike

Session Classification: Session 2 (chairs: A. Bertarelli, B. Cros)

Contribution ID: 16 Type: not specified

The European Network on Novel Accelerator Concepts, report from WP5

Tuesday, 3 May 2022 10:20 (20 minutes)

Presenter: ASSMANN, Ralph Wolfgang (DESY)

Session Classification: Session 2 (chairs: A. Bertarelli, B. Cros)

Contribution ID: 17 Type: not specified

Ultra-low emittance rings: report from WP7 (online)

Tuesday, 3 May 2022 09:00 (20 minutes)

Presenter: BARTOLINI, Riccardo (Diamond Light Source and John Adams Institute (Oxford Univer-

sity))

Session Classification: Session 2 (chairs: A. Bertarelli, B. Cros)

Contribution ID: 18 Type: not specified

Coffee Break

Session Classification: Session 2 (chairs: A. Bertarelli, B. Cros)

Contribution ID: 19 Type: not specified

Communication, Training and Outreach

Tuesday, 3 May 2022 11:00 (15 minutes)

Presenter: BURROWS, Philip Nicholas (University of Oxford (GB))

Session Classification: Session 2 (chairs: A. Bertarelli, B. Cros)

Contribution ID: 20 Type: not specified

Advanced accelerator diagnostics: report from WP8

Tuesday, 3 May 2022 09:40 (20 minutes)

Presenter: FORCK, Peter

Session Classification: Session 2 (chairs: A. Bertarelli, B. Cros)

Contribution ID: 21 Type: not specified

Survey of training needs in accelerator science

Tuesday, 3 May 2022 11:35 (20 minutes)

Presenter: YOGI, Rutambhara (ESS)

Session Classification: Session 2 (chairs: A. Bertarelli, B. Cros)

Contribution ID: 22 Type: not specified

Overview of ARIES experiments at HiRadMat

Tuesday, 3 May 2022 11:55 (20 minutes)

Presenter: SIMON, Pascal (CERN)

Session Classification: Session 2 (chairs: A. Bertarelli, B. Cros)

Contribution ID: 23 Type: not specified

Magnetic Field Penetration of Niobium Thin Films

Tuesday, 3 May 2022 12:15 (20 minutes)

Presenter: TURNER, Daniel

Session Classification: Session 2 (chairs: A. Bertarelli, B. Cros)

Contribution ID: 24 Type: not specified

The ARIES MOOC (Online)

Tuesday, 3 May 2022 11:15 (20 minutes)

Presenter: DELERUE, Nicolas (CNRS & Université Paris-Saclay)

Session Classification: Session 2 (chairs: A. Bertarelli, B. Cros)

Contribution ID: 25 Type: not specified

Meeting in front of Building 39 (CERN Hostel) to take the bus

Monday, 2 May 2022 19:00 (10 minutes)