Workshop on efficient RF sources

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

Introduction to the workshop

Monday 4 July 2022 13:50 (10 minutes)

Presenter: CATALAN LASHERAS, Nuria (CERN)

Contribution ID: 2 Type: not specified

Workshop summary and closing

Wednesday 6 July 2022 11:30 (30 minutes)

Presenter: SEIDEL, Mike

Contribution ID: 3 Type: not specified

CLIC power consumption

Monday 4 July 2022 14:00 (30 minutes)

Presenter: GRUDIEV, Alexej (CERN)

Session Classification: Setting the picture

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

HE klystrons technologies

Tuesday 5 July 2022 09:00 (30 minutes)

Presenter: SYRATCHEV, Igor (CERN)

Session Classification: High efficiency Klystrons

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Review of computer codes for the klystrons design

Tuesday 5 July 2022 09:30 (30 minutes)

Presenter: CAI, Jinchi (Lancaster University (GB))

Session Classification: High efficiency Klystrons

Contribution ID: 6 Type: not specified

FCC HE TS klystron development

Tuesday 5 July 2022 10:00 (30 minutes)

Presenter: ZAIB UN NISA, Zaib Un Nisa (CERN)

Session Classification: High efficiency Klystrons

Discussion

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Discussion

Wednesday 6 July 2022 11:00 (30 minutes)

Discussion

Contribution ID: 8 Type: not specified

Discussion

Tuesday 5 July 2022 17:30 (30 minutes)

Discussion

Contribution ID: 9 Type: not specified

Discussion

Monday 4 July 2022 17:30 (30 minutes)

Contribution ID: 10 Type: not specified

PSI RF consumption

Monday 4 July 2022 14:30 (30 minutes)

Presenter: PEDROZZI, Marco

Session Classification: Setting the picture

Contribution ID: 11 Type: not specified

LHC Status and plans

Monday 4 July 2022 15:00 (30 minutes)

Presenters: CATALAN LASHERAS, Nuria (CERN); BRUNNER, Olivier (CERN)

Session Classification: Setting the picture

Contribution ID: 12

Type: not specified

Efficiency, Electrical Grid Power Quality and Pulse Quality of ESS Modulators

Monday 4 July 2022 16:00 (30 minutes)

Presenters: DE ALMEIDA MARTINS, Carlos; MARTINS, Carlos (European Spallation Source)

Session Classification: Setting the picture

Contribution ID: 13 Type: not specified

ESS RF power generation

Monday 4 July 2022 16:30 (30 minutes)

Presenter: MARRELLI, chiara (ESS)

Session Classification: Setting the picture

Contribution ID: 14 Type: not specified

CSM HE LHC klystron. THALES

Tuesday 5 July 2022 11:00 (30 minutes)

Presenter: BEUNAS, Armel

Session Classification: High efficiency Klystrons

Contribution ID: 15 Type: not specified

50 MW Xband HE klystron program. CPI

Tuesday 5 July 2022 11:30 (30 minutes)

Presenter: KIMURA, Takuji (Communications Power Industries)

Session Classification: High efficiency Klystrons

Contribution ID: 16 Type: not specified

CEPC high efficiency klystron status

Tuesday 5 July 2022 12:00 (30 minutes)

Presenter: ZUSHENG, Zhou

Session Classification: High efficiency Klystrons

Contribution ID: 17 Type: not specified

X-band HE klystron development. Canon Electron Tubes & Devices

Tuesday 5 July 2022 12:30 (30 minutes)

Presenter: ANNO, Toshiro (CETD)

Session Classification: High efficiency Klystrons

Contribution ID: 18 Type: not specified

SC solenoids for Klystrons

Tuesday 5 July 2022 17:00 (30 minutes)

Presenter: BORONAT, Marçà (CERN)

Session Classification: Magnetrons

Contribution ID: 19 Type: not specified

IOTS in ESS

Tuesday 5 July 2022 15:00 (30 minutes)

Presenter: MARRELLI, chiara (ESS)

Session Classification: IOTs and Tubes

Contribution ID: 20 Type: not specified

CERN SPS Tetrodes, high efficient system at the end

Tuesday 5 July 2022 14:00 (30 minutes)

Presenter: MONTESINOS, Eric (CERN)

Session Classification: IOTs and Tubes

Contribution ID: 21 Type: not specified

Magnetrons in FNAL

Session Classification: Magnetrons

Contribution ID: 22 Type: not specified

High Efficiency Source Development at CCR. Lawrence Ives (Calabazas Creek)

Tuesday 5 July 2022 16:00 (1 hour)

Presenter: IVES, Lawrence (Calabazas Creek Research, Inc)

Session Classification: Magnetrons

Contribution ID: 23 Type: not specified

SSA developments at SOLEIL

Wednesday 6 July 2022 09:00 (30 minutes)

Presenter: DIOP, Massamba

Session Classification: Solid State Amplifiers

Contribution ID: 24 Type: not specified

SSA in ESRF

Session Classification: Solid State Amplifiers

Contribution ID: 25 Type: not specified

CERN SPS SSPA, high efficient system at the end

Wednesday 6 July 2022 09:30 (30 minutes)

Presenter: MONTESINOS, Eric (CERN)

Session Classification: Solid State Amplifiers

Workshop on ef $\,\cdots\,$ / Report of Contributions

SSA in LCLS.

Contribution ID: 26 Type: not specified

SSA in LCLS.

Presenter: CHRIS, Nantista (SLAC)

Session Classification: Solid State Amplifiers

Contribution ID: 27 Type: not specified

New RF Amplifiers based on GaN Semiconductors

Wednesday 6 July 2022 10:00 (30 minutes)

Presenter: DANCILA, Dragos

Session Classification: Solid State Amplifiers

Contribution ID: 28 Type: not specified

Workshop Dinner

Tuesday 5 July 2022 19:00 (2 hours)

Contribution ID: 29 Type: not specified

Radiofrequency Power station in ESS

Tuesday 5 July 2022 14:30 (30 minutes)

Presenter: Mr KUMAR, Manish (ESS)

Session Classification: IOTs and Tubes

Contribution ID: 30 Type: not specified

Comparison of ESS modulators with other pulse transformer based modulators

Monday 4 July 2022 17:00 (30 minutes)

Presenter: COLLINS, Max

Session Classification: Setting the picture