# Workshop on Opportunities for Finnish Industry at CERN

### **Report of Contributions**

Contribution ID: 1 Type: **not specified** 

#### Welcome and Purpose of this Virtual Workshop

Wednesday 25 May 2022 09:00 (15 minutes)

**Presenter:** UNNERVIK, Anders (CERN)

Contribution ID: 2 Type: not specified

#### Introducing the new Finnish ILO

Wednesday 25 May 2022 09:15 (15 minutes)

**Presenter:** Mr KARPPINEN, Sakari (Business Finland)

Contribution ID: 3 Type: not specified

# Presentation 1 - Short overview of purchases from Finland

Wednesday 25 May 2022 09:30 (30 minutes)

Presenter: UNNERVIK, Anders (CERN)

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

# Presentation 2 - Potential KT opportunities for Finland

Wednesday 25 May 2022 10:00 (30 minutes)

Presenter: ANELLI, Giovanni (CERN)

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

# Presentation 3 - Recent developments in Environmental Technologies at CERN

Wednesday 25 May 2022 10:30 (30 minutes)

**Presenter:** CHESTA, Enrico (CERN)

Contribution ID: 6 Type: not specified

#### **Presentation 5 - Cryogenics**

Wednesday 25 May 2022 11:50 (30 minutes)

Presenter: DELIKARIS, Dimitri (CERN)

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

#### **Presentation 4 - Sources, Targets and Interactions**

Wednesday 25 May 2022 11:20 (30 minutes)

Presenters: CALVIANI, Marco (CERN); GILARDONI, Simone (CERN)

Contribution ID: 8 Type: not specified

#### Presentation 6 - Radio frequency

Wednesday 25 May 2022 12:20 (30 minutes)

**Presenter:** BRUNNER, Olivier (CERN)

Contribution ID: 9 Type: not specified

#### **Concluding words, Next Steps**

Wednesday 25 May 2022 17:05 (20 minutes)

**Presenter:** NORDBERG, Markus (CERN)

Contribution ID: 10 Type: not specified

## Presentation 8 - Magnets, Superconductors and Cryostats

Wednesday 25 May 2022 14:15 (30 minutes)

**Presenter:** DEVRED, Arnaud (CERN)

Contribution ID: 11 Type: not specified

#### **Presentation 9 - Handling Engineering**

Wednesday 25 May 2022 14:45 (30 minutes)

**Presenter:** LAFARGE, Damien (CERN)

Contribution ID: 12 Type: not specified

#### **Presentation 7 - Beam Instrumentation**

Wednesday 25 May 2022 12:50 (15 minutes)

Presenters: STOREY, James (CERN); VENESS, Raymond (CERN); MAZZONI, Stefano (CERN)

Contribution ID: 13 Type: not specified

# Presentation 10 - Exploration of possible ideas & needs around superconducting technologies for power distribution

Wednesday 25 May 2022 15:45 (30 minutes)

Presenter: PARODI, Mario (CERN)

Contribution ID: 14 Type: not specified

#### **Presentation 11 - Fibre Optics**

Wednesday 25 May 2022 16:15 (20 minutes)

Presenter: RICCI, Daniel (CERN)

Contribution ID: 15 Type: not specified

# Presentation 12 - Opportunities for industry in CERN-EU initiatives

Wednesday 25 May 2022 16:35 (30 minutes)

Presenter: GARCIA TELLO, Pablo (CERN)