Logging in, accessing protected resources or accessing the room booking system may currently fail for some users due to an ongoing issue with another CERN service Indico uses under the hood.

HighRR Lecture Week 27.06.-01.07.2022 at Schlosshotel Horneck

Europe/Zurich
Schlosshotel Horneck (Gundelsheim)

Schlosshotel Horneck

Gundelsheim

Schloss Horneck 1, 74831 Gundelsheim Tel: 06269-4289888
Andre Schoening (Ruprecht Karls Universitaet Heidelberg (DE)), Hans-Christian Schultz-Coulon (Ruprecht Karls Universitaet Heidelberg (DE))
Description

Car Pool: Google sheet with car sharing information here

 

Participants
  • Abhishek Nath
  • Alperen Yuncu
  • Andre Schoening
  • Annie Meneses González
  • Antoine Chauvin
  • Arnulf Barth
  • Benjamin Weinläder
  • Casper van Veen
  • Damir Rassloff
  • Daniel Unger
  • David Maximilian Immig
  • David Schimansky
  • Hannah Klingenmeyer
  • Hans-Christian Schultz-Coulon
  • Joachim Zinßer
  • Liqing Qin
  • Lukas Witola
  • Marin Collonge
  • Mihail Bogdan Blidaru
  • QIAN YANG
  • Sonam Sharma
  • Thomas Junkermann
  • Tiancheng Zhong
  • Tigran Mkrtchyan
    • 2:00 PM 3:30 PM
      New developments in calorimetry 1h 30m
      Speaker: Katja Kruger (Deutsches Elektronen-Synchrotron (DE))
    • 3:30 PM 3:50 PM
      Coffee Break 20m
    • 3:50 PM 5:00 PM
      New developments in calorimetry 1h 10m
      Speaker: Katja Kruger (Deutsches Elektronen-Synchrotron (DE))
    • 6:30 PM 8:00 PM
      Dinner 1h 30m
    • 9:30 AM 11:00 AM
      Fast Timing Detectors 1h 30m
      Speaker: Norbert Herrmann (Univ. Heidelberg)
    • 11:00 AM 11:20 AM
      Coffee Break 20m
    • 11:20 AM 12:30 PM
      Fast Timing Detectors 1h 10m
      Speaker: Norbert Herrmann (Univ. Heidelberg)
    • 12:30 PM 2:00 PM
      Lunch Break 1h 30m
    • 2:00 PM 3:30 PM
      Cherenkov Detectors & PID 1h 30m
      Speaker: Sajan Easo (Science and Technology Facilities Council STFC (GB))
    • 3:30 PM 3:50 PM
      Coffee Break 20m
    • 3:50 PM 5:00 PM
      Cherenkov Detectors & PID 1h 10m
      Speaker: Sajan Easo (Science and Technology Facilities Council STFC (GB))
    • 6:30 PM 8:00 PM
      Dinner 1h 30m
    • 9:30 AM 11:00 AM
      Modern Track Detectors 1h 30m
      Speaker: Simon Spannagel (Deutsches Elektronen-Synchrotron (DE))
    • 11:00 AM 11:20 AM
      Coffee Break 20m
    • 11:20 AM 12:30 PM
      Modern Track Detectors 1h 10m
      Speaker: Simon Spannagel (Deutsches Elektronen-Synchrotron (DE))
    • 12:30 PM 2:00 PM
      Lunch Break 1h 30m
    • 3:00 PM 5:30 PM
      Social Event 2h 30m

      15:00 Meeting Point on the terrace in front of the hotel. In case of bad weather in the hotel entrance area.

      Please note: sturdy and solid footwear is required

    • 6:30 PM 8:00 PM
      Dinner 1h 30m
    • 9:30 AM 11:00 AM
      Trigger & DAQ 1h 30m
      Speaker: Rainer Stamen (Ruprecht Karls Universitaet Heidelberg (DE))
    • 11:00 AM 11:20 AM
      Coffee Break 20m
    • 11:20 AM 12:30 PM
      Trigger & DAQ 1h 10m
      Speaker: Rainer Stamen (Ruprecht Karls Universitaet Heidelberg (DE))
    • 12:30 PM 2:00 PM
      Lunch Break 1h 30m
    • 2:00 PM 3:30 PM
      Neutron Detectors & Beamlines 1h 30m
      Speaker: Skyler Degenkolb
    • 3:30 PM 3:50 PM
      Coffee Break 20m
    • 3:50 PM 5:00 PM
      Neutron Detectors & Beamlines 1h 10m
      Speaker: Skyler Degenkolb
    • 6:30 PM 8:00 PM
      Dinner 1h 30m
    • 9:30 AM 11:00 AM
      Neutrino Detection 1h 30m
      Speaker: Loredana Gastaldo
    • 11:00 AM 11:20 AM
      Coffee Break 20m
    • 11:20 AM 12:30 PM
      Neutrino Detection 1h 10m
      Speaker: Loredana Gastaldo