# Future Technologies for Sustainable Fashion 2022

# **Report of Contributions**

Arrival to CERN

Contribution ID: 1

Type: not specified

#### Arrival to CERN

Wednesday, 1 June 2022 09:45 (45 minutes)

Meeting point CERN reception, next to tram stop. Printing badges, getting settled in.

Intro to CERN and IdeaSquare

Contribution ID: 2

Type: not specified

#### Intro to CERN and IdeaSquare

Wednesday, 1 June 2022 10:30 (45 minutes)

Intro and practicalities, tour of IdeaSquare

Presenter: WIRTAVUORI, Laura (Helsinki University of Technology (FI))

S'Cool Lab

Contribution ID: 3

Type: not specified

### S'Cool Lab

Wednesday, 1 June 2022 12:15 (1h 45m)

Cloud Chamber experiment

Presenter: NORDBERG, Markus (CERN)

Contribution ID: 4

Type: not specified

### Time for prototyping

Wednesday, 1 June 2022 14:30 (2h 30m)

Visit to The Universe of Particles

Contribution ID: 5

Type: not specified

#### Visit to The Universe of Particles

The Globe exhibition, visiting on your own

Talk by Pablo

Contribution ID: 6

Type: not specified

### Talk by Pablo

Contribution ID: 7

Type: not specified

# Time for prototyping

Thursday, 2 June 2022 11:00 (1 hour)

Visit: TBC

Contribution ID: 8

Type: not specified

#### Visit: TBC

Thursday, 2 June 2022 13:30 (1h 30m)

Contribution ID: 9

Type: not specified

# Time for prototyping

Thursday, 2 June 2022 15:00 (2 hours)

Visit to The Universe of Particles

Contribution ID: 10

Type: not specified

### Visit to The Universe of Particles

Thursday, 2 June 2022 17:00 (30 minutes)

Visit on your own time

Contribution ID: 11

Type: not specified

# Time for prototyping

Friday, 3 June 2022 09:00 (3 hours)

Check-point

Contribution ID: 12

Type: not specified

### **Check-point**

Friday, 3 June 2022 13:15 (1h 15m)

Sharing progress, receiving feedback

Wrap up

Contribution ID: 13

Type: not specified

# Wrap up

Friday, 3 June 2022 14:45 (45 minutes)

Tidying and packing

Contribution ID: 14

Type: not specified

## Tidying and packing

Friday, 3 June 2022 14:30 (15 minutes)

Debrief talk with strangers

Contribution ID: 15

Type: not specified

# Debrief talk with strangers

Intro to talk with strangers

Contribution ID: 16

Type: not specified

# Intro to talk with strangers

Pablo's special

Contribution ID: 17

Type: not specified

# Pablo's special

Thursday, 2 June 2022 09:00 (2 hours)