Annual Sponsors Meeting

Report of Contributions

Contribution ID: 2 Type: not specified

Overview of CCC activities in 2010

Thursday 20 January 2011 10:30 (15 minutes)

Presenter: GREY, Francois (CERN)

Session Classification: Status report on the CCC and associated projects

Contribution ID: 3 Type: not specified

LHC@home

Thursday 20 January 2011 10:45 (25 minutes)

Session Classification: Status report on the CCC and associated projects

AfricaMap

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

AfricaMap

Thursday 20 January 2011 11:35 (25 minutes)

Session Classification: Status report on the CCC and associated projects

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Computing for Clean Water

Thursday 20 January 2011 11:10 (25 minutes)

Session Classification: Status report on the CCC and associated projects

Contribution ID: 6 Type: not specified

Events and outreach

Thursday 20 January 2011 12:00 (30 minutes)

Session Classification: Status report on the CCC and associated projects

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Shuttleworth Foundation

Thursday 20 January 2011 10:00 (10 minutes)

Presenter: BEZUIDENHOUT, Karien

Session Classification: Welcome, introductions by partners and sponsors

Contribution ID: 8 Type: not specified

IBM

Thursday 20 January 2011 10:10 (10 minutes)

Presenter: BOVERMANN, Bill (IBM)

Session Classification: Welcome, introductions by partners and sponsors

HP Labs

Contribution ID: 9 Type: not specified

HP Labs

Thursday 20 January 2011 10:20 (10 minutes)

Presenter: BENARD, Michel

Session Classification: Welcome, introductions by partners and sponsors

Annual Sponsor $\,\cdots\,$ / Report of Contributions

Openlab

Contribution ID: 10 Type: not specified

Openlab

Thursday 20 January 2011 16:00 (12 minutes)

Session Classification: Related initiatives at CERN

Annual Sponsor $\,\cdots\,$ / Report of Contributions

Open source

Contribution ID: 11 Type: not specified

Open source

Thursday 20 January 2011 16:12 (12 minutes)

Session Classification: Related initiatives at CERN

open access

Contribution ID: 12 Type: not specified

open access

Thursday 20 January 2011 16:24 (12 minutes)

Session Classification: Related initiatives at CERN

Annual Sponsor $\,\cdots\,$ / Report of Contributions

open data

Contribution ID: 13 Type: not specified

open data

Thursday 20 January 2011 16:36 (12 minutes)

Session Classification: Related initiatives at CERN

Contribution ID: 14 Type: not specified

non-member state programmes

Thursday 20 January 2011 16:48 (12 minutes)

Session Classification: Related initiatives at CERN

CERN

Contribution ID: 15 Type: not specified

CERN

Thursday 20 January 2011 09:30 (10 minutes)

Presenter: BERTOLUCCI, Sergio (CERN)

Session Classification: Welcome, introductions by partners and sponsors

Contribution ID: 16 Type: not specified

University of Geneva

Thursday 20 January 2011 09:40 (10 minutes)

Presenter: Prof. SPIERER, Pierre

Session Classification: Welcome, introductions by partners and sponsors

Contribution ID: 17 Type: not specified

UNOSAT

Thursday 20 January 2011 09:50 (10 minutes)

Presenter: PISANO, Francesco (Unknown)

Session Classification: Welcome, introductions by partners and sponsors