FP420 Meeting - CERN

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Introduction and communications

Thursday 8 February 2007 09:30 (10 minutes)

Presenter: , Albert - Brian

Contribution ID: 1 Type: not specified

Latest on Cryostat design

Thursday 8 February 2007 10:20 (20 minutes)

Presenter: , Keith

Hamburg pipe

Contribution ID: 2 Type: not specified

Hamburg pipe

Thursday 8 February 2007 09:40 (20 minutes)

Presenter: , Krzysztof

Detector mechanics

Contribution ID: 3 Type: not specified

Detector mechanics

Thursday 8 February 2007 10:00 (20 minutes)

Presenter:, Ray

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Station's layout - alignment

Thursday 8 February 2007 11:00 (20 minutes)

Presenter: , Jo

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Status: HV and LV supplies

Thursday 8 February 2007 11:40 (20 minutes)

Status: HV and LV supplies

Presenter: , Henning

Thermal Model

Contribution ID: 6 Type: not specified

Thermal Model

Thursday 8 February 2007 12:00 (20 minutes)

Presenter: , Berend

Gamma to Zp

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Gamma to Zp

Friday 9 February 2007 10:00 (10 minutes)

Presenter: , Jeff

Contribution ID: 8 Type: not specified

FP420 data processing and integration into CMS

Friday 9 February 2007 10:10 (15 minutes)

Presenter:, Vladimir Popov

Contribution ID: 9 Type: not specified

Development of G4-FP420-3DSI simulation

Friday 9 February 2007 10:25 (15 minutes)

Presenter: , Sasha

Contribution ID: 10 Type: not specified

Detector and Near electronics

Thursday 8 February 2007 11:20 (20 minutes)

Presenter:, Scott

Cooling System

Contribution ID: 11 Type: not specified

Cooling System

Thursday 8 February 2007 12:20 (20 minutes)

Presenter: , Jaak

Infrastructure

Contribution ID: 12 Type: not specified

Infrastructure

Thursday 8 February 2007 14:10 (20 minutes)

Presenter: , Detlef

Contribution ID: 13 Type: not specified

ATLAS and CMS 220m integration - Discussion

Thursday 8 February 2007 15:10 (2h 30m)

Presenter: , ALL

Contribution ID: 14 Type: not specified

CB

Thursday 8 February 2007 18:00 (30 minutes)

Contribution ID: 15 Type: not specified

Discussion on Cryostat Design

Thursday 8 February 2007 10:40 (20 minutes)

Presenter: , ALL

Contribution ID: 16 Type: not specified

Radiation Monitoring in the proximity of 220 and 420m

Thursday 8 February 2007 14:30 (20 minutes)

Presenter: , Thjis Wijnands

Contribution ID: 17 Type: not specified

the remotely moveable ALICE ZDC using the LHC collimator motor control system

Thursday 8 February 2007 14:50 (20 minutes)

Presenter: , Thorsten Gallmeister

Contribution ID: 18 Type: not specified

Background Devlopments

Friday 9 February 2007 10:40 (20 minutes)

Presenter: , Andrew

Contribution ID: 19 Type: not specified

Discussion on Infrastructure requirements - AOB

Friday 9 February 2007 14:30 (2h 30m)

Presenter: , ALL

Contribution ID: 20 Type: not specified

Timing Update

Friday 9 February 2007 11:00 (20 minutes)

Presenter: , Andrew