Flavour in the era of the LHC, final meeting (VRVS for all sessions: virtual room Einstein)

Report of Contributions

Flavour in BSM

Contribution ID: 0

Type: not specified

Flavour in BSM

Tuesday 27 March 2007 13:30 (45 minutes)

Presenter: GROSSMAN, Yuval

Session Classification: Session 4

Status and prospects for the dete ...

Contribution ID: 1

Type: not specified

Status and prospects for the detection of new physics at the Tevatron

Tuesday 27 March 2007 14:15 (30 minutes)

Presenter: COUDERC, Fabrice **Session Classification:** Session 4

Prospects for the observation of n \cdots

Contribution ID: 2

Type: not specified

Prospects for the observation of new physics at the LHC

Tuesday 27 March 2007 14:45 (45 minutes)

Presenter: BERRY, Tracey Session Classification: Session 4

Prospects for flavour studies at th ...

Contribution ID: 3

Type: not specified

Prospects for flavour studies at the ILC

Tuesday 27 March 2007 15:30 (30 minutes)

Presenter: MARTYN, UlrichSession Classification: Session 4

Probing flavour with neutrinos

Contribution ID: 4

Type: not specified

Probing flavour with neutrinos

Tuesday 27 March 2007 17:30 (30 minutes)

Presenter: GONZALEZ-GARCIA, Concha

Session Classification: Session 4

BSM and flavour in the lepton sector

Contribution ID: 5

Type: not specified

BSM and flavour in the lepton sector

Tuesday 27 March 2007 16:30 (30 minutes)

Presenter:KING, StephenSession Classification:Session 4

EDMs, status and prospects

Contribution ID: 6

Type: not specified

EDMs, status and prospects

Tuesday 27 March 2007 17:00 (30 minutes)

Presenter: TIMMERMANS, Rob Session Classification: Session 4 Flavour in the e · · · / Report of Contributions

Experimental prospects for rare t ...

Contribution ID: 7

Type: not specified

Experimental prospects for rare tau decays

Wednesday 28 March 2007 10:15 (30 minutes)

Presenter: RONEY, Mike **Session Classification:** Session 5

FCNC processes in the LHC era

Contribution ID: 8

Type: not specified

FCNC processes in the LHC era

Wednesday 28 March 2007 09:00 (45 minutes)

Presenter:BURAS, AndrzejSession Classification:Session 5

Flavour in the e · · · / Report of Contributions

Status and prospects of Kaon exp $\,\cdots\,$

Contribution ID: 9

Type: not specified

Status and prospects of Kaon experiments

Wednesday 28 March 2007 09:45 (30 minutes)

Presenter: KOMATSUBARA, Takeshi **Session Classification:** Session 5

Tevatron heavy flavour program ···

Contribution ID: 10

Type: not specified

Tevatron heavy flavour programme: status and prospects

Wednesday 28 March 2007 11:15 (30 minutes)

Presenter: PIEDRA, Jonatan

Session Classification: Session 5

B factories: status and prospects

Contribution ID: 11

Type: not specified

B factories: status and prospects

Wednesday 28 March 2007 11:45 (45 minutes)

Presenter: HAZUMI, MasashiSession Classification: Session 5

The LHC heavy flavour programme

Contribution ID: 12

Type: not specified

The LHC heavy flavour programme

Wednesday 28 March 2007 14:00 (45 minutes)

Presenter: NAKADA, Tatsuya **Session Classification:** Session 6

The physics potential of an e+e- s …

Contribution ID: 13

Type: not specified

The physics potential of an e+e- superB factory

Wednesday 28 March 2007 14:45 (30 minutes)

Presenter:STOCCHI, AchilleSession Classification:Session 6

Status of the KEK superB project

Contribution ID: 14

Type: not specified

Status of the KEK superB project

Wednesday 28 March 2007 15:15 (30 minutes)

Presenter: OIDE, Katsunobu Session Classification: Session 6

Status of the linear superB project

Contribution ID: 15

Type: not specified

Status of the linear superB project

Wednesday 28 March 2007 16:15 (30 minutes)

Presenter:GIORGI, MarcelloSession Classification:Session 6

The physics potential of the LHCb \cdots

Contribution ID: 16

Type: not specified

The physics potential of the LHCb high-lum upgrade

Wednesday 28 March 2007 16:45 (45 minutes)

Presenter:STONE, SheldonSession Classification:Session 6

Discussion and conclusions

Contribution ID: 17

Type: not specified

Discussion and conclusions

Wednesday 28 March 2007 17:30 (30 minutes)

Session Classification: Session 6

Charm physics

Contribution ID: 18

Type: not specified

Charm physics

Monday 26 March 2007 09:00 (30 minutes)

Presenter: ASNER, David

Weak decays and QCD

Contribution ID: 19

Type: not specified

Weak decays and QCD

Monday 26 March 2007 09:30 (30 minutes)

Presenter: BUCHALLA, Gerhard

Rare B decays

Contribution ID: 20

Type: not specified

Rare B decays

Monday 26 March 2007 10:00 (45 minutes)

Presenter: BERRYHILL, Jeff

Flavour in the e · · · / Report of Contributions

B->s,d transitions, mixing, and UT …

Contribution ID: 21

Type: not specified

B->s,d transitions, mixing, and UT angles

Monday 26 March 2007 11:15 (45 minutes)

Presenter: CIUCHINI, Marco

New physics scenarios: flavour b ...

Contribution ID: 22

Type: not specified

New physics scenarios: flavour benchmarks

Monday 26 March 2007 12:00 (30 minutes)

Presenter: ISIDORI, Gino

New phyisics scenarios: tools

Contribution ID: 23

Type: not specified

New phyisics scenarios: tools

Monday 26 March 2007 12:30 (30 minutes)

Presenter: HEINEMEYER, Sven

Flavour and top physics, theory

Contribution ID: 24

Type: not specified

Flavour and top physics, theory

Monday 26 March 2007 14:30 (30 minutes)

Presenter: BURDMAN, Gustavo

Flavour in the e · · · / Report of Contributions

Flavour and top physics, experiment

Contribution ID: 26

Type: not specified

Flavour and top physics, experiment

Monday 26 March 2007 15:00 (30 minutes)

Presenter: CASTRO, Nuno Filipe

Sleptons

Contribution ID: 27

Type: not specified

Sleptons

Monday 26 March 2007 15:30 (30 minutes)

Presenter: LARI, Tommaso

Squarks

Contribution ID: 28

Type: not specified

Squarks

Monday 26 March 2007 16:20 (30 minutes)

Presenter: KLASEN, Michael

Exotics, I

Contribution ID: 29

Type: not specified

Exotics, I

Monday 26 March 2007 16:50 (30 minutes)

Presenter: UNEL, Gokhan

Exotics, II

Contribution ID: 30

Type: not specified

Exotics, II

Monday 26 March 2007 17:20 (30 minutes)

Presenter: AGUILAR-SAAVEDRA, Juan Antonio

Flavour in the e · · · / Report of Contributions

Low energy observables and phe $\,\cdots\,$

Contribution ID: 32

Type: not specified

Low energy observables and phenomenological parametrization of LFV

Tuesday 27 March 2007 09:15 (35 minutes)

Presenter: Dr DAVIDSON, Sacha

LFV in neutrino seesaw scenarios

Contribution ID: 33

Type: not specified

LFV in neutrino seesaw scenarios

Tuesday 27 March 2007 09:50 (35 minutes)

Presenter: Dr ROSSI, Anna

LFV at colliders

Contribution ID: 34

Type: not specified

LFV at colliders

Tuesday 27 March 2007 10:25 (35 minutes)

Presenter: Dr DEPPISCH, Frank

Flavour in the e · · · / Report of Contributions

The theory sections of the WG3 c $\,\cdots\,$

Contribution ID: 35

Type: not specified

The theory sections of the WG3 chapter of the report

Tuesday 27 March 2007 09:00 (15 minutes)

Presenter: RAIDAL, Martti

Flavour in the e · · · / Report of Contributions

LFV experiments and lepton univ $\,\cdots\,$

Contribution ID: 36

Type: not specified

LFV experiments and lepton universality

Tuesday 27 March 2007 11:15 (25 minutes)

Presenter: VAN DER SCHAAF, Andries

EDM and g-2 experiments

Contribution ID: 37

Type: not specified

EDM and g-2 experiments

Tuesday 27 March 2007 11:40 (30 minutes)

Presenter: SEMERTZIDIS, Yannis

The Next Big Challenge: CP viola ...

Contribution ID: 38

Type: not specified

The Next Big Challenge: CP violation with charged leptons

Tuesday 27 March 2007 12:10 (20 minutes)

Presenter: BIGI, Ikaros **Session Classification:** Session 3: WG3 reports