# SPS PoP resources and planning

# **Report of Contributions**

Contribution ID: 1 Type: not specified

# Gamma factory

Monday 24 October 2022 14:00 (30 minutes)

**Presenter:** KRASNY, Mieczyslaw Witold (LPNHE, Sorbonne University, Paris, Centre National de la Recherche Scientifique (FR) and CERN)

June 15, 2025

Contribution ID: 2 Type: not specified

# Physics Beyond Colliders and the Gamma Factory

Monday 24 October 2022 14:30 (20 minutes)

Presenter: ARDUINI, Gianluigi (CERN)

June 15, 2025

Contribution ID: 3 Type: not specified

# PoP status and workshop objectives

Monday 24 October 2022 14:50 (20 minutes)

Presenter: DUTHEIL, Yann (CERN)

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

# Safety considerations, and potential solutions

Monday 24 October 2022 15:10 (20 minutes)

**Presenter:** LOUGHLIN, James Matthew (CERN)

SPS PoP resourc  $\,\cdots\,$  / Report of Contributions

Discussion

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

#### Discussion

Monday 24 October 2022 15:30 (20 minutes)

Presenter: ALL

Contribution ID: 6 Type: not specified

#### **COFFEE BREAK**

Monday 24 October 2022 15:50 (30 minutes)

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

#### R<sub>2</sub>E

Monday 24 October 2022 16:20 (20 minutes)

**Presenter:** MAZZOLA, Giuseppe (CERN)

Instrumentation

Contribution ID: 8 Type: not specified

#### Instrumentation

Monday 24 October 2022 16:40 (20 minutes)

Presenter: TBD

Discussion

Contribution ID: 9 Type: not specified

#### Discussion

Monday 24 October 2022 17:00 (2 hours)

DINNER

Contribution ID: 10 Type: not specified

#### **DINNER**

Monday 24 October 2022 19:00 (1 hour)

Contribution ID: 11 Type: not specified

# **RF & Synchronisation**

Tuesday 25 October 2022 09:00 (20 minutes)

Presenter: HOFLE, Wolfgang (CERN)

Contribution ID: 12 Type: not specified

# **Cooling and Ventilation Infrastructure**

Tuesday 25 October 2022 09:20 (20 minutes)

**Presenter:** EVRARD, Sebastien (CERN)

SPS PoP resourc  $\,\cdots\,$  / Report of Contributions

Discussion

Contribution ID: 13 Type: not specified

#### Discussion

Tuesday 25 October 2022 09:40 (20 minutes)

Presenter: ALL

Contribution ID: 14 Type: not specified

#### **COFFEE BREAK**

Tuesday 25 October 2022 10:00 (30 minutes)

Laser

Contribution ID: 15 Type: not specified

#### Laser

Tuesday 25 October 2022 10:30 (20 minutes)

**Presenter:** MARTENS, Aurelien (Université Paris-Saclay (FR))

Laser

Contribution ID: 16 Type: not specified

#### Laser

Tuesday 25 October 2022 10:50 (20 minutes)

Presenter: GRANADOS, Eduardo (CERN)

Vacuum

Contribution ID: 17 Type: not specified

#### Vacuum

Tuesday 25 October 2022 11:10 (20 minutes)

**Presenter:** PASQUINO, Chiara (CERN)

Contribution ID: 18 Type: not specified

#### **Discussion and Conclusion**

Tuesday 25 October 2022 11:30 (1 hour)

Presenter: ALL