PHENOmenal Workshop

Report of Contributions

Introduction

Contribution ID: 17 Type: not specified

Introduction

Thursday 10 November 2022 14:00 (15 minutes)

Presenters: BIERLICH, Christian (Lund University (SE)); ZACCOLO, Valentina (Universita e INFN Trieste (IT))

Contribution ID: 18 Type: not specified

Interplay between core and corona from small to large systems - DCCI2 model

Thursday 10 November 2022 14:15 (20 minutes)

Presenter: KANAKUBO, Yuuka

Session Classification: Topical session

Contribution ID: 19 Type: not specified

Strange particle production with Pythia

Thursday 10 November 2022 14:35 (20 minutes)

Presenter: LÖNNBLAD, Leif (Lund University (SE))

Session Classification: Topical session

Contribution ID: 20 Type: not specified

Discussion

Thursday 10 November 2022 15:15 (20 minutes)

Session Classification: Topical session

Contribution ID: 21 Type: not specified

Strangeness production from small to large systems

Thursday 10 November 2022 16:00 (20 minutes)

Presenter: BIANCHI, Livio (Universita e INFN Torino (IT))

Session Classification: Topical session

Contribution ID: 22 Type: not specified

Light-nuclei production at LHC

Thursday 10 November 2022 16:20 (20 minutes)

Presenter: LEA, Ramona (Universita di Brescia (IT))

Session Classification: Topical session

Contribution ID: 23 Type: not specified

Discussion

Thursday 10 November 2022 16:40 (20 minutes)

Session Classification: Topical session

Contribution ID: 24 Type: not specified

EPOS4: A MC tool for high-energy scatterings

Friday 11 November 2022 09:00 (20 minutes)

EPOS4: A MC tool for high- · · ·

Presenter: WERNER, Klaus

Session Classification: Topical session

Contribution ID: 25 Type: not specified

Physics and usage of PYTHIA 8.3

Friday 11 November 2022 09:20 (20 minutes)

Presenter: BIERLICH, Christian (Lund University (SE))

Session Classification: Topical session

Contribution ID: 26 Type: not specified

Discussion

Friday 11 November 2022 09:40 (20 minutes)

Session Classification: Topical session

Contribution ID: 27 Type: not specified

Light-flavour measurements in Run3 and 4 with ALICE

Friday 11 November 2022 10:30 (20 minutes)

Presenter: JACAZIO, Nicolo (Universita e INFN, Bologna (IT))

Session Classification: Topical session

Contribution ID: 28

Type: not specified

Heavy-flavour measurements with ALICE in Run3, 4 and beyond

Friday 11 November 2022 10:50 (20 minutes)

Presenter: DOBRIGKEIT CHINELLATO, David (University of Campinas UNICAMP (BR))

Session Classification: Topical session

Contribution ID: 29 Type: not specified

Discussion

Friday 11 November 2022 11:10 (20 minutes)

Session Classification: Topical session

Contribution ID: 30 Type: not specified

Double-parton scattering with Pythia

Thursday 10 November 2022 17:00 (20 minutes)

Presenter: FEDKEVYCH, Oleh (INFN - National Institute for Nuclear Physics)

Session Classification: Topical session

Contribution ID: 31 Type: not specified

Charm production in small and large systems

Thursday 10 November 2022 17:20 (20 minutes)

Presenter: FAGGIN, Mattia (Universita e INFN, Padova (IT))

Session Classification: Topical session

Contribution ID: 32 Type: not specified

Discussion

Thursday 10 November 2022 17:40 (20 minutes)

Session Classification: Topical session

Contribution ID: 33 Type: not specified

Hadronic transport approach for heavy ion collisions - SMASH

Thursday 10 November 2022 14:55 (20 minutes)

Presenter: GARCIA-MONTERO, Oscar

Session Classification: Topical session