## **CH-CERT Q4 2022 Meeting**

# **Report of Contributions**

Arrival

Contribution ID: 1 Type: not specified

### Arrival

Friday 2 December 2022 09:00 (15 minutes)

#### Contribution ID: 2 Type: not specified

## Intro/Start

Friday 2 December 2022 09:15 (15 minutes)

Contribution ID: 3 Type: not specified

### The 10 AD Commandments

Friday 2 December 2022 09:30 (30 minutes)

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

# Cyber Threat Intelligence Special Interest Group from FIRST and CTI general thoughts

Friday 2 December 2022 10:00 (30 minutes)

Dinner

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

### Dinner

Thursday 1 December 2022 19:00 (2 hours)

Contribution ID: 6 Type: not specified

## **Privacy Preserving Handling of Abuse**

Friday 2 December 2022 10:30 (30 minutes)

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

## Round table

Friday 2 December 2022 11:30 (30 minutes)

Lunch

Contribution ID: 8 Type: **not specified** 

### Lunch

Friday 2 December 2022 12:00 (1h 30m)

Contribution ID: 9 Type: not specified

### Visit of the CERN Data Center Visitor Point

Friday 2 December 2022 13:30 (40 minutes)

Contribution ID: 10 Type: not specified

## Insights into recent incidents

Friday 2 December 2022 11:00 (30 minutes)

Contribution ID: 11 Type: not specified

## Visit of the Antiproton Decelerator

Friday 2 December 2022 14:20 (40 minutes)

Contribution ID: 12 Type: not specified

## Visit of the Synchro-Cyclotron

Friday 2 December 2022 15:10 (40 minutes)