# Design the Future x Terraforming

# **Report of Contributions**

Welcome words

Contribution ID: 1 Type: not specified

#### Welcome words

Monday 21 November 2022 09:00 (15 minutes)

**Presenter:** RUIS DE APODACA, Izaskun

Contribution ID: 2 Type: not specified

### Introduction to CERN's IdeaSquare and practicalities

Monday 21 November 2022 09:15 (30 minutes)

**Presenter:** WERNER, Ole Anton

Contribution ID: 3 Type: not specified

## **CERN** treasure hunting

Monday 21 November 2022 09:45 (2h 15m)

Presenter: GARCIA TELLO, Pablo (CERN)

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

## Student team presentations

Monday 21 November 2022 12:00 (30 minutes)

Exponential thinking

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

## **Exponential thinking**

Monday 21 November 2022 13:30 (1 hour)

Presenter: GARCIA TELLO, Pablo (CERN)

Contribution ID: 6 Type: not specified

## Multiverse thinking

Monday 21 November 2022 14:30 (1 hour)

Presenter: GARCIA TELLO, Pablo (CERN)

Teamwork

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

#### **Teamwork**

Monday 21 November 2022 15:30 (1 hour)

Cleaning

Contribution ID: 8 Type: not specified

# Cleaning

Monday 21 November 2022 16:30 (20 minutes)

Visit to CMS

Contribution ID: 9 Type: not specified

#### Visit to CMS

Tuesday 22 November 2022 09:00 (1 hour)

Contribution ID: 10 Type: not specified

# **Getting back from CMS**

Tuesday 22 November 2022 10:00 (1 hour)

Teamwork

Contribution ID: 11 Type: not specified

#### **Teamwork**

Tuesday 22 November 2022 11:00 (1h 30m)

Contribution ID: 12 Type: not specified

# **Challenging hypothesis**

Tuesday 22 November 2022 13:30 (1h 30m)

Presenter: GARCIA TELLO, Pablo (CERN)

Contribution ID: 13 Type: not specified

#### teamwork

Tuesday 22 November 2022 15:00 (2 hours)

Teamwork

Contribution ID: 14 Type: not specified

### **Teamwork**

Wednesday 23 November 2022 09:00 (3h 30m)

Contribution ID: 15 Type: not specified

### All you wanted to know about....

Wednesday 23 November 2022 14:00 (1h 30m)

Q&A with Pablo

teamwork

Contribution ID: 16 Type: not specified

#### teamwork

Wednesday 23 November 2022 15:30 (1 hour)

Cleaning

Contribution ID: 17 Type: not specified

# Cleaning

Wednesday 23 November 2022 16:30 (20 minutes)

Teamwork

Contribution ID: 18 Type: not specified

#### **Teamwork**

Thursday 24 November 2022 09:00 (8 hours)

Remember to grab lunch at some point!

Contribution ID: 19 Type: not specified

# **Final presentations**

Friday 25 November 2022 09:00 (6 hours)

Wrap up

Contribution ID: 20 Type: not specified

# Wrap up

Friday 25 November 2022 15:00 (30 minutes)

Cleaning

Contribution ID: 21 Type: not specified

# Cleaning

Friday 25 November 2022 15:30 (20 minutes)

Contribution ID: 22 Type: not specified

# Meeting for going to CMS

Tuesday 22 November 2022 08:15 (45 minutes)

At the bus parking, behind the Globe, where the Science Gateway construction site is.