CERN Bootcamp 2023

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

Welcome, introduction to IdeaSquare, practicalities

Monday 5 June 2023 09:00 (30 minutes)

Presenter: WIRTAVUORI, Laura (Helsinki University of Technology (FI))

Contribution ID: 2 Type: not specified

Planning data gathering further - testing fieldguides

Monday 5 June 2023 14:30 (2h 30m)

Presenter: Ms KAARTTI, Virpi (Laurea)

June 10, 2025

Contribution ID: 3 Type: not specified

Field work, meeting experts, clients and users

Tuesday 6 June 2023 09:00 (3 hours)

Presenter: Ms KAARTTI, Virpi (Laurea)

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Field work continues

Tuesday 6 June 2023 13:00 (4 hours)

Presenter: Ms KAARTTI, Virpi (Laurea)

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Creating insights and analysing data

Wednesday 7 June 2023 10:00 (1 hour)

Presenter: KAARTTI, Virpi (Laurea)

Contribution ID: 6 Type: not specified

Analysing Data & Creating Insights

Wednesday 7 June 2023 13:00 (2 hours)

Presenter: Ms KAARTTI, Virpi (Laurea)

Ideation

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Ideation

Wednesday 7 June 2023 15:00 (2 hours)

Contribution ID: 8 Type: not specified

Introduction to prototyping talk

Thursday 8 June 2023 09:00 (1 hour)

Presenter: ZIMMERMANN, Dina

Contribution ID: 9 Type: not specified

Rapid prototyping & testing

Thursday 8 June 2023 10:00 (2 hours)

Rapid prototyping and testing

Presenter: Ms KAARTTI, Virpi (Laurea)

"Shark Tank"

Contribution ID: 10 Type: not specified

"Shark Tank"

Friday 9 June 2023 09:00 (3 hours)

Presenter: Ms KAARTTI, Virpi (Laurea)

Contribution ID: 11 Type: not specified

Presentations

Friday 9 June 2023 14:00 (2 hours)

Presenter: Ms KAARTTI, Virpi (Laurea)

Contribution ID: 12 Type: not specified

Scientific Walk Down Memory Lane

Wednesday 7 June 2023 11:00 (1 hour)

Presenter: NORDBERG, Markus (CERN)

Contribution ID: 13 Type: not specified

Talk to strangers debrief

Presenter: NORDBERG, Markus (CERN)

Innovate and Dance!

Contribution ID: 14 Type: not specified

Innovate and Dance!

Wednesday 7 June 2023 09:00 (1 hour)

Presenter: MULLER, Romain (CERN)

Contribution ID: 15 Type: not specified

Intro: Talk to strangers

Intro: Talk to strangers

Presenter: NORDBERG, Markus (CERN)

Contribution ID: 16 Type: not specified

Finalising prototype and presentations

Friday 9 June 2023 13:00 (1 hour)

Contribution ID: 17 Type: not specified

Meet at hostel to go to CMS

Contribution ID: 18 Type: not specified

Visit to CMS

Presenter: WIRTAVUORI, Laura (Helsinki University of Technology (FI))

Contribution ID: 19 Type: not specified

Meet the ESADE students

Contribution ID: 20 Type: not specified

Arriving to CERN

Sunday 4 June 2023 10:00 (8 hours)

Contribution ID: 21 Type: not specified

Meeting in front of CERN hostel

Monday 5 June 2023 08:45 (15 minutes)

Contribution ID: 22 Type: not specified

Reflections, Wrapping up and tidying up

Friday 9 June 2023 16:00 (1 hour)

Presenter: WIRTAVUORI, Laura (Helsinki University of Technology (FI))

Contribution ID: 23 Type: not specified

Visit to CMS

Monday 5 June 2023 12:30 (2 hours)

Contribution ID: 24 Type: not specified

Overview to the challenges and teams, 5min presentations per team

Monday 5 June 2023 09:30 (30 minutes)

Contribution ID: 25 Type: not specified

Meet at hostel

Tuesday 6 June 2023 08:45 (15 minutes)

Contribution ID: 26 Type: not specified

Dinner at Bains des Paquis

Tuesday 6 June 2023 19:00 (2 hours)

Contribution ID: 27 Type: not specified

Analysing data / analysing gathered data

Monday 5 June 2023 10:00 (1h 15m)

Contribution ID: 28 Type: not specified

Value Proposition

Thursday 8 June 2023 13:00 (30 minutes)

Jukka Ojasalo

Contribution ID: 29 Type: not specified

Creating concepts

Thursday 8 June 2023 13:30 (2h 30m)

Contribution ID: 30 Type: not specified

Instructions for presentations

Thursday 8 June 2023 16:00 (30 minutes)