# Innovation 4 Change - Visit to CERN 2023

# **Report of Contributions**

Welcome to CERN and Introducti  $\cdots$ 

Contribution ID: 1

Type: not specified

# Welcome to CERN and Introduction to the Ideation week

*Tuesday 21 March 2023 09:00 (30 minutes)* 

Markus Nordberg & Tuuli Utriainen

Team presentation

Contribution ID: 2

Type: not specified

### Team presentation

Tuesday 21 March 2023 09:30 (1 hour)

Collective feedback harvesting, Maurizio Migliore

Parallel Universes and CERN way ···

Contribution ID: 3

Type: not specified

#### Parallel Universes and CERN way of thinking

Tuesday 21 March 2023 10:45 (1h 15m)

Markus Nordberg takes the stage

Lunch with strangers

Contribution ID: 4

Type: not specified

# Lunch with strangers

Lunch

Contribution ID: 5

Type: not specified

#### Lunch

Debriefing Lunch with Strangers

Contribution ID: 6

Type: not specified

### **Debriefing Lunch with Strangers**

Wednesday 22 March 2023 14:00 (30 minutes)

Markus Nordberg helps to put the puzzle of CERN together

State of affairs (Tuuli)

Contribution ID: 7

Type: not specified

# State of affairs (Tuuli)

Team-work time & Antimatter fa $\,\cdots\,$ 

Contribution ID: 8

Type: not specified

#### **Team-work time & Antimatter factory visits**

*Tuesday 21 March 2023 13:00 (6 hours)* 

Teams have working time and visit to CERN's Antimatter Factory in small groups. https://home.cern/science/physics/antimatter

Checkin

Contribution ID: 9

Type: not specified

#### Checkin

Orientation through movement (  $\ \cdots$ 

Contribution ID: 10

Type: not specified

# **Orientation through movement (Romain)**

New worlds through scifi (Raghu)

#### Contribution ID: 11

Type: not specified

# New worlds through scifi (Raghu)

Meaning out of meaningless with  $\cdots$ 

#### Contribution ID: 12

Type: not specified

# Meaning out of meaningless with Hajime and Yuri

Check in

Contribution ID: 13

Type: not specified

#### Check in

Visoning exercise

Contribution ID: 14

Type: not specified

# Visoning exercise

CERN EMU ····

Contribution ID: 15

Type: not specified

#### CERN EMU https://kt.cern/entrepreneurship-meet-ups

Sharing is caring

Contribution ID: 16

Type: not specified

# Sharing is caring

Teamwork time and coaching ses  $\,\cdots\,$ 

Contribution ID: 17

Type: not specified

### Teamwork time and coaching sessions

Wrap up

Contribution ID: 18

Type: not specified

# Wrap up

Cleaning up the space

Contribution ID: 19

Type: not specified

# Cleaning up the space

Teamwork time

Contribution ID: 20

Type: not specified

#### **Teamwork time**

WWW 30 anniversary OPTIONAL

Contribution ID: 21

Type: not specified

### WWW 30 anniversary OPTIONAL

https://indico.cern.ch/event/774726/

Collect badges at Globe of Science …

Contribution ID: 22

Type: not specified

#### **Collect badges at Globe of Science and Innovation**

Tuesday 21 March 2023 08:30 (30 minutes)

Morning checking

Contribution ID: 23

Type: not specified

# Morning checking

Wednesday 22 March 2023 09:00 (30 minutes)

Overview of the day

Quantifying change

Contribution ID: 24

Type: not specified

# Quantifying change

Wednesday 22 March 2023 09:30 (1 hour)

Session lead by Pablo Tello

Teamwork

Contribution ID: 25

Type: not specified

#### Teamwork

Wednesday 22 March 2023 10:30 (1h 30m)

Lunch with Strangers

Contribution ID: 26

Type: not specified

### Lunch with Strangers

Wednesday 22 March 2023 12:20 (10 minutes)

Challenge X

Contribution ID: 27

Type: not specified

# Challenge X

Tuuli Utriainen

Teamwork

Contribution ID: 28

Type: not specified

#### Teamwork

Wednesday 22 March 2023 14:30 (2h 30m)

Evening Check-in

Contribution ID: 29

Type: not specified

# **Evening Check-in**

Wednesday 22 March 2023 17:00 (1h 30m)

Morning checking

Contribution ID: 30

Type: not specified

# Morning checking

*Thursday 23 March 2023 09:00 (15 minutes)* 

Overview of the day

Challenge swap

Contribution ID: 31

Type: not specified

### Challenge swap

Thursday 23 March 2023 13:35 (1 hour)

Cross-collaboration workshop

Teamwork time

Contribution ID: 32

Type: not specified

#### Teamwork time

Thursday 23 March 2023 09:15 (2h 45m)

Cha cha cha!

Contribution ID: 33

Type: not specified

### Cha cha cha!

Thursday 23 March 2023 14:35 (1h 45m)

Session lead by Pablo Tello

Teamwork time

Contribution ID: 34

Type: not specified

### **Teamwork time**

Thursday 23 March 2023 16:20 (1h 5m)

Evening Check-in

Contribution ID: 35

Type: not specified

# **Evening Check-in**

Thursday 23 March 2023 18:00 (1h 30m)

Morning checking

Contribution ID: 36

Type: not specified

# Morning checking

Friday 24 March 2023 09:00 (15 minutes)

Overview of the day

From ideas to concepts

Contribution ID: 37

Type: not specified

### From ideas to concepts

Friday 24 March 2023 09:15 (30 minutes)

Teamwork

Contribution ID: 38

Type: not specified

#### Teamwork

Friday 24 March 2023 09:45 (2h 15m)

Team presentation

Contribution ID: 39

Type: not specified

### Team presentation

Friday 24 March 2023 14:00 (1h 30m)

Teamwork

Contribution ID: 40

Type: not specified

#### Teamwork

Friday 24 March 2023 15:30 (1 hour)

Wrap up of the week

Contribution ID: 41

Type: not specified

# Wrap up of the week

Friday 24 March 2023 16:30 (30 minutes)

Testimonial session

Contribution ID: 42

Type: not specified

### **Testimonial session**

Friday 24 March 2023 17:00 (1h 30m)

Sharada Prasanna Mohanty