INFRADEV2: Kick-Off Meeting

Report of Contributions

Opening

Contribution ID: 1 Type: not specified

Opening

Monday 27 March 2023 13:30 (15 minutes)

Presenter: Mr COYLE, Paschal (Researcher at CPPM, Marseille, France (CNRS))

General Presentation

Contribution ID: 2 Type: not specified

General Presentation

Monday 27 March 2023 13:45 (20 minutes)

Presenter: PROJECT OFFICER, REA

Contribution ID: 3 Type: not specified

Coordination and Management Presentation

Monday 27 March 2023 14:05 (15 minutes)

Presenter: Mrs CIARLET THAON, Victoria (European Project Manager at CPPM, Marseille, France (CNRS))

Questions

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Questions

Monday 27 March 2023 14:20 (10 minutes)

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

WP2 Presentation - Prepare Legal Entity

Monday 27 March 2023 14:45 (20 minutes)

Presenter: Mrs SAPIENZA, Piera (Researcher at LNS, Catania, Italy (INFN))

Contribution ID: 6 Type: not specified

WP3 Presentation - Accelerating Implementation

Monday 27 March 2023 15:05 (20 minutes)

Presenter: Mr LINDSEY CLARK, Miles (Technical Project Manager at APC, Paris, France (CNRS))

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

WP4 Presentation - Data Management and Open Science

Monday 27 March 2023 15:25 (20 minutes)

Presenter: Dr SCHNABEL, Jutta (Researcher at ECAP, Erlangen, Germany (FAU))

Contribution ID: 8 Type: not specified

WP5 Presentation - Sustainability and socio-economic impact

Monday 27 March 2023 15:45 (20 minutes)

Presenter: Dr MARKOU, Christos (Director of INPP, Agia Paraskevi, Greece (NCSR"D"))

Questions

Contribution ID: 9 Type: not specified

Questions

Monday 27 March 2023 16:05 (10 minutes)