9th IFAST WP9 meeting

Report of Contributions

Opening

Contribution ID: 1 Type: not specified

Opening

Tuesday 18 April 2023 09:00 (10 minutes)

Presenter: Dr MALYSHEV, Oleg (UKRI/STFC Daresbury Laboratory)

Contribution ID: 2 Type: not specified

Task 9.1: Coordination and Strategy

Tuesday 18 April 2023 16:10 (40 minutes)

Presenter: ANTOINE, Claire (CEA)

9th IFAST WP9 ··· / Report of Contributions

Progress at INFN

Contribution ID: 3 Type: not specified

Progress at INFN

Tuesday 18 April 2023 09:10 (10 minutes)

Presenter: PIRA, Cristian

Session Classification: Task 9.3

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Progress at UKRI

Tuesday 18 April 2023 09:35 (10 minutes)

Presenters: Dr BENJAMIN, Christopher (UKRI/STFC Daresbury Laboratory); VALIZADEH, Reza

(STFC Daresbury Laboratory)

Session Classification: Task 9.3

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Progress at USI

Tuesday 18 April 2023 09:45 (10 minutes)

Presenter: ZUBTSOVSKII, Aleksandr (Institute of Materials Engineering, University of Siegen)

Session Classification: Task 9.3

Contribution ID: 6 Type: not specified

Cavity production at INFN

Tuesday 18 April 2023 11:00 (5 minutes)

Presenter: PIRA, Cristian

Session Classification: Task 9.2

Contribution ID: 9 Type: not specified

Deposition facility progress at UKRI

Tuesday 18 April 2023 11:15 (10 minutes)

Presenter: VALIZADEH, Reza (STFC Daresbury Laboratory)

Session Classification: Task 9.2

Results from IEE

Contribution ID: 11 Type: not specified

Results from IEE

Tuesday 18 April 2023 10:05 (10 minutes)

Presenter: SEILER, Eugen (IEE Slovak Academy of Sciences)

Session Classification: Task 9.3

Contribution ID: 12 Type: not specified

Progress at HZDR

Tuesday 18 April 2023 09:55 (10 minutes)

Presenter: Dr PRUCNAL, Slawomir (HZDR)

Session Classification: Task 9.3

Contribution ID: 14 Type: not specified

Magnetic field penetration results

Tuesday 18 April 2023 10:15 (10 minutes)

Presenter: Mr SMITH, Liam (UKRI)

Session Classification: Task 9.3

Spilt cavity progress

Contribution ID: 15 Type: not specified

Spilt cavity progress

Tuesday 18 April 2023 10:25 (10 minutes)

Presenter: LEICESTER, Nathan (Lancaster University)

Session Classification: Task 9.3

Contribution ID: 17 Type: not specified

QPR progress at HZB

Tuesday 18 April 2023 15:00 (20 minutes)

Presenter: TIKHONOV, Dmitry (Helmholtz-Zentrum Berlin für Materialien und Energie)

Session Classification: Task 9.6

Contribution ID: 18 Type: not specified

RF surface resistance measurements on planar samples

Tuesday 18 April 2023 15:20 (10 minutes)

Presenter: Mr SEAL, Daniel (Lancaster University/Cockcroft Institute)

Session Classification: Task 9.6

Contribution ID: 19 Type: not specified

Developing laser treatment facility for tubes/cavities at RTU

Tuesday 18 April 2023 14:00 (20 minutes)

Presenter: MEDVIDS, Arturs

Session Classification: Task 9.5

Contribution ID: 20 Type: not specified

Superconducting results of post deposition laser treatment of planar Nb coated Cu samples

Tuesday 18 April 2023 14:20 (10 minutes)

Session Classification: Task 9.5

Contribution ID: 21 Type: not specified

Progress at CEA

Tuesday 18 April 2023 11:35 (20 minutes)

Presenter: PROSLIER, Thomas

Session Classification: Task 9.4

9th IFAST WP9 \cdots / Report of Contributions

Discussion

Contribution ID: 22 Type: not specified

Discussion

Tuesday 18 April 2023 11:55 (10 minutes)

Session Classification: Task 9.4

Contribution ID: 23 Type: not specified

QPR polishing progress

Tuesday 18 April 2023 14:40 (10 minutes)

Presenter: Mr CHYHYRYNETS, Eduard (INFN)

Session Classification: Task 9.6

Contribution ID: 24 Type: not specified

Nb bulk QPR polishing

Tuesday 18 April 2023 14:50 (10 minutes)

Presenter: Dr LONGUEVERGNE, David

Session Classification: Task 9.6

9th IFAST WP9 \cdots / Report of Contributions

Discussion

Contribution ID: 25 Type: not specified

Discussion

Tuesday 18 April 2023 10:35 (10 minutes)

Session Classification: Task 9.3

9th IFAST WP9 \cdots / Report of Contributions

Discussion

Contribution ID: 26 Type: not specified

Discussion

Tuesday 18 April 2023 11:25 (10 minutes)

Session Classification: Task 9.2

Discussion

Contribution ID: 27 Type: not specified

Discussion

Tuesday 18 April 2023 15:30 (10 minutes)

Session Classification: Task 9.6

Discussion

Contribution ID: 28 Type: not specified

Discussion

Tuesday 18 April 2023 16:50 (1 hour)

Presenter: ANTOINE, Claire (CEA)

Contribution ID: 29 Type: not specified

Final remarks, future meetings, closing

Tuesday 18 April 2023 17:50 (10 minutes)

Presenter: Dr MALYSHEV, Oleg (UKRI/STFC Daresbury Laboratory)

Contribution ID: 30 Type: not specified

Sputtering progress at INFN

Tuesday 18 April 2023 09:20 (10 minutes)

Presenter: FONNESU, Dorothea (Universitaet Siegen (DE))

Session Classification: Task 9.3

Contribution ID: 31 Type: not specified

Dipping progress at INFN

Tuesday 18 April 2023 09:30 (5 minutes)

Presenter: FORD, Davide (INFN)

Session Classification: Task 9.3

Contribution ID: 32 Type: not specified

The progress of the deposition facility at INFN

Tuesday 18 April 2023 11:05 (10 minutes)

Presenter: SALMASO, Alessandro (INFN)

Session Classification: Task 9.2