6th Forward Physics Facility Meeting

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

Welcome and Introduction

Thursday 8 June 2023 09:30 (20 minutes)

Presenter: FENG, Jonathan Lee (University of California Irvine (US))

Contribution ID: 2 Type: not specified

Welcome to CERN, LHC Status and Prospects for Run 3

Contribution ID: 3 Type: not specified

Update from CERN PBC

Thursday 8 June 2023 09:50 (20 minutes)

Presenter: ARDUINI, Gianluigi (CERN)

Facility: Non Civil Engineering U · · ·

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Facility: Non Civil Engineering Update

Thursday 8 June 2023 10:35 (25 minutes)

Presenter: BOYD, Jamie (CERN)

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

FASER/nu: First Results and Prospects for Run 3

Thursday 8 June 2023 11:30 (20 minutes)

FASER/nu: First Results and Pros · · ·

Presenter: Dr GWILLIAM, Carl (University of Liverpool (GB))

Contribution ID: 6 Type: not specified

SND@LHC: First Results and Prospects for Run 3

Thursday 8 June 2023 11:50 (20 minutes)

Presenter: KAUNISKANGAS, Anni (EPFL)

Contribution ID: 7

MilliQan: First Results and Prosp · · ·

Type: not specified

MilliQan: First Results and Prospects for Run 3

Thursday 8 June 2023 12:10 (20 minutes)

Presenter: SANTPUR, Sai Neha

Discussion

Contribution ID: 8 Type: not specified

Discussion

Thursday 8 June 2023 12:30 (20 minutes)

Presenter: FENG, Jonathan Lee (University of California Irvine (US))

Contribution ID: 9 Type: not specified

WG6: FASERnu2

Thursday 8 June 2023 14:00 (20 minutes)

WG6: FASERnu2

Presenter: ARIGA, Tomoko (Kyushu University (JP))

Contribution ID: 10 Type: not specified

WG8: Update from AdvSND

Thursday 8 June 2023 14:20 (20 minutes)

WG8: Update from AdvSND

Presenters: DI CRESCENZO, Antonia; DI CRESCENZO, Antonia (CERN)

WG9: Update from FORMOSA

Contribution ID: 11 Type: not specified

WG9: Update from FORMOSA

Thursday 8 June 2023 14:40 (20 minutes)

Presenter: CITRON, Matthew Daniel (University of California Davis (US))

Contribution ID: 12 Type: not specified

WG5: Update from FASER2

Thursday 8 June 2023 15:30 (20 minutes)

WG5: Update from FASER2

Presenter: MCFAYDEN, Josh (University of Sussex)

Contribution ID: 13 Type: not specified

WG7: Update from FLArE

Thursday 8 June 2023 15:50 (20 minutes)

WG7: Update from FLArE

Presenters: Prof. BIAN, Jianming (University of California Irvine (US)); LINDEN, Steven; Dr WU, Wenjie (University of California, Irvine); WU, Wenjie (University of California, Irvine)

Contribution ID: 14 Type: not specified

Discussion: Synergies between Experiments

Thursday 8 June 2023 16:10 (35 minutes)

Discussion: Synergies between E $\,\cdots$

Presenter: BOYD, Jamie (CERN)

WG1: Neutrino Interactions and DIS

Contribution ID: 15 Type: not specified

WG1: Neutrino Interactions and DIS

Friday 9 June 2023 09:30 (25 minutes)

Presenter: Dr ROJO, Juan (VU Amsterdam and Nikhef)

WG2: Forward Charm Production

Contribution ID: 16 Type: not specified

WG2: Forward Charm Production

Friday 9 June 2023 09:55 (25 minutes)

Presenter: RENO, Mary Hall

Contribution ID: 17 Type: not specified

WG3: Light Hadron Production and Astroparticle Connections

Friday 9 June 2023 10:20 (25 minutes)

WG3: Light Hadron Production a · · ·

Presenters: SOLDIN, Dennis; SOLDIN, Dennis

6th Forward Ph $\,\cdots\,\,$ / Report of Contributions

Contribution ID: 18 Type: not specified

WG4: BSM Physics

Friday 9 June 2023 11:15 (15 minutes)

WG4: BSM Physics

Presenter: BATELL, Brian Thomas

Contribution ID: 19 Type: not specified

Discussion: WG1-4 Results Needed for LOI, pre-CDR

Friday 9 June 2023 11:40 (50 minutes)

Discussion: WG1-4 Results Need · · ·

Presenters: KLING, Felix (DESY); KLING, Felix (University of California, Irvine)

Contribution ID: 20 Type: not specified

Discussion: Budget Profile, Timeline

Friday 9 June 2023 14:30 (40 minutes)

Discussion: Budget Profile, Timeline

Presenter: DIWAN, Milind Vaman (Brookhaven National Laboratory (US))

Contribution ID: 21 Type: not specified

Discussion: Funding Sources, Project Management

Friday 9 June 2023 15:10 (40 minutes)

Discussion: Funding Sources, Pro $\,\cdots$

Presenters: DE ROECK, Albert (CERN); DE ROECK, Albert (CERN)

Contribution ID: 22 Type: not specified

Discussion: FPF Proto-Collaboration Structures

Friday 9 June 2023 16:10 (25 minutes)

Discussion: FPF Proto- · · ·

Presenter: BOYD, Jamie (CERN)

Contribution ID: 23 Type: not specified

Summary and Next Steps

Friday 9 June 2023 17:00 (30 minutes)

Presenter: FENG, Jonathan Lee (University of California Irvine (US))

Contribution ID: 24 Type: not specified

Facility: Civil Engineering Studies

Thursday 8 June 2023 10:10 (25 minutes)

Facility: Civil Engineering Studies

Presenter: Ms PAL, Kincso (CERN)

Contribution ID: 25 Type: not specified

WG4: Constraining neutrino fluxes with FPF data for SM and BSM studies

Friday 9 June 2023 11:30 (10 minutes)

Presenter: Dr MAKELA, Toni (NCBJ)

Contribution ID: 26 Type: not specified

Group Photo (by the blue magnet on grass outside of Restaurant 1)

Friday 9 June 2023 14:15 (10 minutes)

Contribution ID: 27 Type: not specified

Integration of Experiments (continued)

Friday 9 June 2023 16:35 (25 minutes)

Presenter: BOYD, Jamie (CERN)