# Colour meets Flavour: Quantum Chromodynamics <br/> <br/> or> and Quark Flavour <br/> Physics



### Report of Contributions

Contribution ID: 23 Type: Talk

#### The $\Lambda_b$ Lifetime

Thursday, 13 October 2011 09:30 (20 minutes)

**Presenter:** LENZ, Alexander (TU Munich)

Session Classification: Morning Session

Contribution ID: 24 Type: Talk

#### Theory of B -> K(\*) l+l- Decays at High q^2

Thursday, 13 October 2011 09:50 (20 minutes)

Presenter: BUCHALLA, Gerhard

Session Classification: Morning Session

Contribution ID: 25 Type: Talk

#### **QCD Corrections to Kaon Mixing**

Thursday, 13 October 2011 10:10 (20 minutes)

**Presenter:** Dr GORBAHN, Martin (TTP Uni Karlruhe)

Session Classification: Morning Session

Contribution ID: 26 Type: Talk

#### **Charm Decays and Mixing**

Thursday, 13 October 2011 11:00 (30 minutes)

Presenter: PETROV, Alexey (Wayne State University)

Session Classification: Morning Session

Contribution ID: 27 Type: Talk

# Signatures of Light Color Scalar in Low-Energy Phenomenology

Thursday, 13 October 2011 11:30 (20 minutes)

Presenter: FAJFER, Svetlana (Unknown)

Session Classification: Morning Session

Contribution ID: 28 Type: Talk

# Precise Light Quark Masses from Lattice QCD in the RI/SMOM Scheme

Thursday, 13 October 2011 11:50 (20 minutes)

**Presenter:** Dr JÄGER, Sebastian (Munich University)

Session Classification: Morning Session

Contribution ID: 29 Type: not specified

#### **Short Welcoming Speech**

Thursday, 13 October 2011 09:00 (30 minutes)

Presenters: HARING BOLIVAR, Peter (Universität Siegen); MANNEL, Thomas (Siegen U)

Session Classification: Morning Session

Contribution ID: 30 Type: Talk

#### **Hunting New Animalcula with Flavour**

Thursday, 13 October 2011 13:30 (30 minutes)

**Presenter:** BURAS, Andrzej (Technical University Munich)

Session Classification: Afternoon Session

Contribution ID: 31 Type: Talk

# **CP Violation and Lattice Matrix Elements: A Thirty Years Saga**

Thursday, 13 October 2011 14:00 (30 minutes)

Presenter: SONI, Amarjit (BNL)

Session Classification: Afternoon Session

Contribution ID: 32 Type: Talk

#### **QCD Calculations for New-Physics Searches**

Thursday, 13 October 2011 14:30 (30 minutes)

Presenter: NIERSTE, Ulrich (Karlsruhe Institute of Technology (KIT))

Session Classification: Afternoon Session

Contribution ID: 33 Type: Talk

## Kinematic Power Corrections in Hard Exclusive Porcesses

Thursday, 13 October 2011 15:30 (20 minutes)

**Presenter:** BRAUN, Vladimir (Regensburg University)

Session Classification: Afternoon Session

Contribution ID: 34 Type: Talk

# Conformal Symmetry Constraints on the Renormalisation of Heavy-Light Light-Ray Operators

Thursday, 13 October 2011 16:10 (20 minutes)

**Presenter:** Dr OFFEN, Nils (Universität Regensburg)

Session Classification: Afternoon Session

Contribution ID: 35 Type: Talk

#### **Chiral Symmetry at High Energies: Hard Pion ChPT**

Thursday, 13 October 2011 15:50 (20 minutes)

Presenter: BIJNENS, Johan (Experimentalphysik)

Session Classification: Afternoon Session

Contribution ID: 36 Type: Talk

# Theory of Strong Interactions: Four Decades of Development

Thursday, 13 October 2011 17:15 (1 hour)

Presenter: SHIFMAN, Michael (Tate Lab.of Phys., Theor. Phys.Inst. - University of Minnesota)

Session Classification: Colloquium

Contribution ID: 37 Type: Talk

# Heavy-to-light Form Factors in Soft-Collinear Effective Theory

Friday, 14 October 2011 09:00 (30 minutes)

**Presenter:** FELDMANN, Thorsten (Technical University Munich)

**Session Classification:** Morning Session

Contribution ID: 38 Type: Talk

## B -> gamma I nu and the B Meson Distribution Amplitude

Friday, 14 October 2011 09:30 (30 minutes)

**Presenter:** BENEKE, Martin (Stanford University)

**Session Classification:** Morning Session

Contribution ID: 39 Type: Talk

#### **Magnetic and Electric Dipole Moments**

Friday, 14 October 2011 10:00 (30 minutes)

Presenter: VAINSHTEIN, Arkady (University of Minnesota)

Session Classification: Morning Session

Contribution ID: 40 Type: Talk

#### New Charmonium- and Bottonium-like States Discovered by Belle

Friday, 14 October 2011 11:00 (30 minutes)

Presenter: EYDELMAN, Simon (Budker Institute of Nuclear Physics (BINP))

Session Classification: Morning Session

Contribution ID: 41 Type: Talk

#### Recent Developments in the Spectroscopy of Open Charm Mesons

Friday, 14 October 2011 11:30 (20 minutes)

**Presenter:** DE FAZIO, Fulvia (Univ. + INFN)

 $\textbf{Session Classification:} \ \ \text{Morning Session}$ 

Contribution ID: 42 Type: Talk

## Anomalous AVV Correlation Function in a Holographic Model of QCD

Friday, 14 October 2011 11:50 (20 minutes)

Presenter: COLANGELO, Pietro (Unknown)

**Session Classification:** Morning Session

Contribution ID: 43 Type: Talk

# Electric Dipole Moments in Two-Higgs-Doublet Models

Friday, 14 October 2011 13:30 (20 minutes)

Presenter: JUNG, Martin (IFIC)

Session Classification: Afternoon Session

Contribution ID: 44 Type: **Talk** 

#### **Puzzling B -> PP Decays**

Friday, 14 October 2011 13:50 (20 minutes)

**Presenter:** MELIC, Blazenka (IRB, Zagreb)

Session Classification: Afternoon Session

Contribution ID: 45 Type: Talk

#### On eta-eta<sup>^</sup>prime Mixing

Friday, 14 October 2011 14:10 (20 minutes)

Presenter: RICCIARDI, Giulia (Dipartimento di Scienze Fisiche Università di Napoli Federico II)

Session Classification: Afternoon Session

Contribution ID: 46 Type: Talk

#### Signatures of the Conformal Window

Friday, 14 October 2011 14:30 (20 minutes)

**Presenter:** ZWICKY, Roman (Institut fur Theoretische Physik)

Session Classification: Afternoon Session

Contribution ID: 47 Type: Talk

# Double Ratios in (Rare) Semi-Leptonic Decays and New Physics

Friday, 14 October 2011 14:50 (20 minutes)

Presenter: TURCZYK, Sascha

Session Classification: Afternoon Session