CS 40th Anniversary



Report of Contributions

CS 40th Annive $\,\cdots\,$ / Report of Contributions Welcome

Contribution ID: 1 Type: not specified

Welcome

Wednesday 1 November 2023 13:30 (5 minutes)

Presenter: PORCARI, Enrica Maria (CERN)

Contribution ID: 2 Type: not specified

CS: 40 years in 10 minutes

Wednesday 1 November 2023 13:35 (10 minutes)

Presenter: CASS, Tony (CERN)

Contribution ID: 3 Type: not specified

Some recollections of my time in CS

Wednesday 1 November 2023 13:45 (5 minutes)

Author: CARPENTER, Brian

Presenter: CARPENTER, Brian

CS: The early years

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

CS: The early years

Wednesday 1 November 2023 14:30 (20 minutes)

Author: MARTIN, Olivier

Presenter: MARTIN, Olivier

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

The introduction of TCP/IP at CERN

Wednesday 1 November 2023 13:50 (20 minutes)

Presenter: SEGAL, Ben

Contribution ID: 6 Type: not specified

CS Group 1985-1999: Personal Memories

Wednesday 1 November 2023 14:50 (20 minutes)

Author: HEAGERTY, Denise

Presenter: HEAGERTY, Denise

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Networking in the '90s

Wednesday 1 November 2023 15:10 (20 minutes)

Presenter: COLLIGNON, Marc (CERN)

Contribution ID: 8 Type: not specified

Supporting IPv6

Wednesday 1 November 2023 16:00 (15 minutes)

Presenter: MARTELLI, Edoardo (CERN)

Contribution ID: 9 Type: not specified

International networking for LHC

Wednesday 1 November 2023 16:15 (15 minutes)

Presenter: MARTELLI, Edoardo (CERN)

Contribution ID: 10 Type: not specified

Mobile Telephony

Wednesday 1 November 2023 16:30 (15 minutes)

Presenter: CHAPRON, Frederic (CERN)

Contribution ID: 11 Type: not specified

WiFi @ CERN

Wednesday 1 November 2023 16:45 (15 minutes)

Presenter: SOSNOWSKI, Adam Wojciech (CERN)

Contribution ID: 12 Type: not specified

The Alcatel PABX: From beginning to end

Wednesday 1 November 2023 17:00 (15 minutes)

Presenter: SIERRA, Rodrigo (CERN)

Contribution ID: 13 Type: not specified

Radio for the Fire Brigade: From VHF to TETRA

Wednesday 1 November 2023 17:15 (10 minutes)

Author: PASCAL, Aurelie (CERN)

Presenters: PASCAL, Aurelie (CERN); CHAPRON, Frederic (CERN)

CS 40th Annive · · · / Report of Contributions

Close

Contribution ID: 14 Type: not specified

Close

Contribution ID: 15 Type: not specified

The Dawning of the Internet: Anecdotes

Wednesday 1 November 2023 14:10 (20 minutes)

Author: FLUCKIGER, Francois

Presenter: FLUCKIGER, Francois

Contribution ID: 16 Type: not specified

Anniversary Greetings

Wednesday 1 November 2023 17:25 (5 minutes)

Presenter: FOSTER, David