# Design the Future x i2P

# **Report of Contributions**

Welcome words

Contribution ID: 1 Type: not specified

#### Welcome words

Monday 20 November 2023 09:00 (15 minutes)

**Presenter:** RUIS DE APODACA, Izaskun

Contribution ID: 2 Type: not specified

### Introduction to CERN, IdeaSquare and practicalities

Monday 20 November 2023 09:15 (30 minutes)

Presenter: WIRTAVUORI, Laura

Contribution ID: 3 Type: not specified

### **CERN** treasure hunting

Monday 20 November 2023 09:45 (2h 15m)

Presenter: GARCIA TELLO, Pablo (CERN)

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

### Student team presentations

Monday 20 November 2023 12:00 (30 minutes)

Exponential thinking

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

### **Exponential thinking**

Monday 20 November 2023 13:30 (1 hour)

Presenter: GARCIA TELLO, Pablo (CERN)

Contribution ID: 6 Type: not specified

### Multiverse thinking

Monday 20 November 2023 14:30 (1 hour)

Presenter: GARCIA TELLO, Pablo (CERN)

Teamwork

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

#### **Teamwork**

Monday 20 November 2023 15:30 (1 hour)

Cleaning

Contribution ID: 8 Type: not specified

# Cleaning

Monday 20 November 2023 16:30 (20 minutes)

Visit to CMS

Contribution ID: 9 Type: not specified

### Visit to CMS

Tuesday 21 November 2023 09:00 (1 hour)

Contribution ID: 10 Type: not specified

# **Getting back from CMS**

Tuesday 21 November 2023 10:00 (1 hour)

Teamwork

Contribution ID: 11 Type: not specified

#### **Teamwork**

Tuesday 21 November 2023 11:00 (1h 30m)

Contribution ID: 12 Type: not specified

# **Challenging hypothesis**

Tuesday 21 November 2023 13:30 (1h 30m)

Presenter: GARCIA TELLO, Pablo (CERN)

Contribution ID: 13 Type: not specified

#### teamwork

Tuesday 21 November 2023 15:00 (2 hours)

Contribution ID: 14 Type: not specified

#### **Teamwork**

Wednesday 22 November 2023 09:00 (3h 30m)

Contribution ID: 15 Type: not specified

### All you wanted to know about....

Wednesday 22 November 2023 14:00 (1h 30m)

Q&A with Pablo

teamwork

Contribution ID: 16 Type: not specified

#### teamwork

Wednesday 22 November 2023 15:30 (1 hour)

Cleaning

Contribution ID: 17 Type: not specified

# Cleaning

Wednesday 22 November 2023 16:30 (20 minutes)

Teamwork

Contribution ID: 18 Type: not specified

### **Teamwork**

Thursday 23 November 2023 09:00 (5 hours)

Remember to grab lunch at some point!

Final presentations

Contribution ID: 19 Type: not specified

# **Final presentations**

Friday 24 November 2023 09:00 (2h 30m)

Contribution ID: 20 Type: not specified

# Wrap up

Friday 24 November 2023 12:00 (30 minutes)

Cleaning

Contribution ID: 21 Type: not specified

# Cleaning

Friday 24 November 2023 11:30 (30 minutes)

Contribution ID: 22 Type: not specified

# Meeting for going to CMS

Tuesday 21 November 2023 08:15 (45 minutes)

At the bus parking, behind the Globe, where the Science Gateway construction site is.

Contribution ID: 23 Type: not specified

### Clocks and games with Robert Caillau

Thursday 23 November 2023 16:00 (1 hour)

Contribution ID: 24 Type: not specified

# Dina's prototyping exercise

Thursday 23 November 2023 14:00 (2 hours)