25th Meeting of the TIARA Collaboration Council on meeting

Report of Contributions

Reception of the TCC Members

Contribution ID: 1

Type: not specified

Reception of the TCC Members

Monday 6 November 2023 14:00 (30 minutes)

Scientific Council Room of the Henryk Niewodniczański Institute of Nuclear Physics Polish Academy of Sciences (IFJ-PAN), Radzikowskiego 152, 31-342 Kraków.

Welcome by local organisers

Contribution ID: 2

Type: not specified

Welcome by local organisers

Monday 6 November 2023 14:30 (20 minutes)

Presenters: Prof. BOCIAN, Dariusz (Institute of Nuclear Physics Polish Academy of Sciences (Kraków, PL)); LESIAK, Tadeusz (Polish Academy of Sciences (PL))

Welcome by TIARA chair

Contribution ID: 3

Type: not specified

Welcome by TIARA chair

Monday 6 November 2023 14:50 (5 minutes)

Presenter: NAPPI, Eugenio

Approval of Agenda

Contribution ID: 4

Type: not specified

Approval of Agenda

Monday 6 November 2023 14:55 (5 minutes)

Approval of the minutes of the 24 $\,\cdots$

Contribution ID: 5

Type: not specified

Approval of the minutes of the 24th TCC meeting

Monday 6 November 2023 15:00 (5 minutes)

25th Meeting of · · · / Report of Contributions

Report from the coordinator

Contribution ID: 6

Type: not specified

Report from the coordinator

Monday 6 November 2023 15:05 (45 minutes)

EC related issues (presentation of topics) Renewal of the TIARA MoU

Presenter: PEREZ-MORALES, Jose Manuel (CIEMAT, Centro de Investigaciones Energeticas Medioambientales y Tecnologicas)

Update of the ISAS project

Contribution ID: 7

Type: not specified

Update of the ISAS project

Monday 6 November 2023 16:00 (15 minutes)

Presenter: D'HONDT, Jorgen (Vrije Universiteit Brussel (BE)) **Session Classification:** Council Discussion

Discussion

Contribution ID: 8

Type: not specified

Discussion

Monday 6 November 2023 16:15 (15 minutes)

Visit to the Krakow Proton Thera ...

Contribution ID: 9

Type: not specified

Visit to the Krakow Proton Therapy Center

Monday 6 November 2023 17:00 (45 minutes)

Session Classification: Visit to Research and Technological Facilities

Visit to the Magnet and SC Cable \cdots

Contribution ID: 10

Type: not specified

Visit to the Magnet and SC Cable testing Facility

Monday 6 November 2023 17:45 (45 minutes)

Session Classification: Visit to Research and Technological Facilities

Resume of the first day

Contribution ID: 11

Type: not specified

Resume of the first day

Tuesday 7 November 2023 09:00 (10 minutes)

Presenter: NAPPI, Eugenio

25th Meeting of · · · / Report of Contributions

Report from the coordinator

Contribution ID: 12

Type: not specified

Report from the coordinator

Tuesday 7 November 2023 09:10 (50 minutes)

EC related issues (discussion)

Presenter: PEREZ-MORALES, Jose Manuel (CIEMAT, Centro de Investigaciones Energeticas Medioambientales y Tecnologicas)

Report from E&T the task force

Contribution ID: 13

Type: not specified

Report from E&T the task force

Tuesday 7 November 2023 10:00 (10 minutes)

Presenter: BURROWS, Philip Nicholas (University of Oxford (GB)) **Session Classification:** Council Discussion

Discussion

Contribution ID: 14

Type: not specified

Discussion

Tuesday 7 November 2023 10:10 (10 minutes)

Reports from the Med App. task ···

Contribution ID: 15

Type: not specified

Reports from the Med App. task force

Tuesday 7 November 2023 10:20 (10 minutes)

Presenter: VRETENAR, Maurizio (CERN) **Session Classification:** Council Discussion

Discussion

Contribution ID: 16

Type: not specified

Discussion

Tuesday 7 November 2023 10:30 (10 minutes)

Status of the HFM proposal for the \cdots

Contribution ID: 17

Type: not specified

Status of the HFM proposal for the INFRATECH-2024 call

Tuesday 7 November 2023 11:00 (20 minutes)

Presenter: BOTTURA, Luca (CERN) **Session Classification:** Council Discussion

Discussion

Contribution ID: 18

Type: not specified

Discussion

Tuesday 7 November 2023 11:20 (10 minutes)

25th Meeting of · · · / Report of Contributions

Status of the proposal on Multi- \cdots

Contribution ID: 19

Type: not specified

Status of the proposal on Multi-physics Modelling, Machine learning and Model-based Control in AS&T for the INFRATECH-2024 call

Tuesday 7 November 2023 11:30 (10 minutes)

Presenters: GHRIBI, Adnan; Dr DARVE, Christine (European Spallation Source) **Session Classification:** Council Discussion

Discussion

Contribution ID: 20

Type: not specified

Discussion

Tuesday 7 November 2023 11:40 (10 minutes)

Status of the Lhara Project

Contribution ID: 21

Type: not specified

Status of the Lhara Project

Tuesday 7 November 2023 11:50 (10 minutes)

Presenter: LONG, Kenneth Richard (Imperial College (GB)) **Session Classification:** Council Discussion

Discussion

Contribution ID: 22

Type: not specified

Discussion

Tuesday 7 November 2023 12:00 (10 minutes)

Report from the Accelerator Indu

Contribution ID: 23

Type: not specified

Report from the Accelerator Industry Permanent Board

Tuesday 7 November 2023 12:10 (20 minutes)

Presenters: BEJAR ALONSO, Isabel (CERN); Dr GEOMETRANTE, Raffaella **Session Classification:** Council Discussion

Discussion

Contribution ID: 24

Type: not specified

Discussion

Tuesday 7 November 2023 12:30 (15 minutes)

Update of the EUPRAXIA project

Contribution ID: 25

Type: not specified

Update of the EUPRAXIA project

Tuesday 7 November 2023 12:45 (10 minutes)

Presenters: FERRARIO, Massimo; ASSMANN, Ralph Wolfgang (DESY) **Session Classification:** Council Discussion

Discussion

Contribution ID: 26

Type: not specified

Discussion

Tuesday 7 November 2023 12:55 (15 minutes)

AoB

Contribution ID: 27

Type: not specified

AoB

Tuesday 7 November 2023 13:10 (20 minutes)

Report on the Superconductivity f \cdots

Contribution ID: 28

Type: not specified

Report on the Superconductivity for Sustainable Energy Systems and Particle Accelerators workshop

Monday 6 November 2023 15:50 (10 minutes)

Presenter: SPILLER, Peter-Jurgen **Session Classification:** Council Discussion