The 10th DIRAC Users' Workshop



Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: **not specified**

Welcome and introduction

Wednesday, 19 June 2024 14:00 (15 minutes)

Presenter: HAMAR, Vanessa (CC-IN2P3)

Session Classification: Intros

Contribution ID: 2 Type: not specified

Status of DiracGrid projects

Wednesday, 19 June 2024 14:15 (40 minutes)

Mostly focusing on the current Dirac incarnation

Presenter: STAGNI, Federico (CERN)

Session Classification: Intros

DiracX

Contribution ID: 3 Type: not specified

DiracX

Wednesday, 19 June 2024 14:55 (35 minutes)

Primary authors: BOYER, Alexandre Franck (CERN); BURR, Chris (CERN); HAEN, Christophe

(CERN)

Presenter: BOYER, Alexandre Franck (CERN)

Session Classification: Intros

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

EGI and its communities

Wednesday, 19 June 2024 15:30 (15 minutes)

Presenter: TSAREGORODTSEV, Andrei (Aix Marseille Univ, CNRS/IN2P3, CPPM, Marseille, France)

Session Classification: Communities reports

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

IHEP communities

Wednesday, 19 June 2024 16:30 (15 minutes)

Presenter: ZHANG, Xiaomei (Chinese Academy of Sciences (CN))

Session Classification: Communities reports

LHCb

Contribution ID: 6 Type: not specified

LHCb

Wednesday, 19 June 2024 16:45 (15 minutes)

Co-author: STAGNI, Federico (CERN)

Presenter: ROMANOVSKY, Vladimir (State Res.Center of Russian Feder. Inst.f.High Energy Phys.

(IFVE))

Session Classification: Communities reports

CTAO

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

CTAO

Wednesday, 19 June 2024 17:00 (15 minutes)

Presenter: PIGOUX, Natthan

Session Classification: Communities reports

Belle2

Contribution ID: 8 Type: not specified

Belle2

Wednesday, 19 June 2024 17:15 (15 minutes)

Presenter: UEDA, I (High Energy Accelerator Research Organization (JP))

Session Classification: Communities reports

GridPP

Contribution ID: 9 Type: not specified

GridPP

Wednesday, 19 June 2024 15:45 (15 minutes)

Presenter: BAUER, Daniela (Imperial College (GB))

Session Classification: Communities reports

Linear Collider etc.

Contribution ID: 10 Type: not specified

Linear Collider etc.

Wednesday, 19 June 2024 17:30 (15 minutes)

Presenter: SAILER, Andre (CERN)

Session Classification: Communities reports

Contribution ID: 11 Type: not specified

Workload Management

Thursday, 20 June 2024 09:00 (40 minutes)

Computing resources, HPCs, etc.

Primary author: BOYER, Alexandre Franck (CERN)

Co-author: STAGNI, Federico (CERN)

Presenter: BOYER, Alexandre Franck (CERN)

Session Classification: Tech

Contribution ID: 12 Type: not specified

Auth - now, and then

Thursday, 20 June 2024 09:40 (30 minutes)

Tokens, IAM, etc.

Presenter: HAEN, Christophe (CERN)

Session Classification: Tech

Contribution ID: 13 Type: not specified

Testing DIRAC and its extensions

Thursday, 20 June 2024 10:10 (20 minutes)

For developers and maintainers: something that can be expanded in the hackathon later today

Presenter: STAGNI, Federico (CERN)

Session Classification: Tech

Contribution ID: 14 Type: not specified

Pierre Auger

Wednesday, 19 June 2024 17:45 (15 minutes)

Presenter: CHUDOBA, Jiri (Czech Academy of Sciences (CZ))

Session Classification: Communities reports