4th R2E Project meeting

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Integration/Implementation

Thursday 7 April 2011 11:20 (5 minutes)

Presenter: PERROT, Anne-Laure

Session Classification: RoundTable of Urgent Issues & Work-Package Reports

PC R&D

Contribution ID: 1 Type: not specified

PC R&D

Thursday 7 April 2011 11:25 (5 minutes)

Presenter: THUREL, Yves (CERN)

Session Classification: RoundTable of Urgent Issues & Work-Package Reports

Contribution ID: 2 Type: not specified

Monitoring & Calculations

Thursday 7 April 2011 11:30 (5 minutes)

Presenter: CALVIANI, Marco (CERN)

Session Classification: RoundTable of Urgent Issues & Work-Package Reports

Contribution ID: 3 Type: not specified

Radiation Tests & RadWG

Thursday 7 April 2011 11:35 (5 minutes)

Presenter: SPIEZIA, Giovanni (CERN)

Session Classification: RoundTable of Urgent Issues & Work-Package Reports

News from OP

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

News from OP

Thursday 7 April 2011 11:40 (5 minutes)

Presenter: Dr POJER, Mirko (CERN)

Session Classification: RoundTable of Urgent Issues & Work-Package Reports

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Civil Engineering

Thursday 7 April 2011 11:45 (5 minutes)

Presenter: OSBORNE, John Andrew (CERN)

Session Classification: RoundTable of Urgent Issues & Work-Package Reports

Safety

Contribution ID: 6 Type: not specified

Safety

Thursday 7 April 2011 11:50 (5 minutes)

Presenter: JACH, Cezary (CERN)

Session Classification: RoundTable of Urgent Issues & Work-Package Reports

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

A.O.B.

Thursday 7 April 2011 12:05 (5 minutes)

- open points?
- Next Meeting: date and agenda

Contribution ID: 8 Type: not specified

Weekly Reports of Radiation Levels

Thursday 7 April 2011 10:35 (15 minutes)

- status of template and current levels
- discussion on distribution/access/updates

Presenters: THORNTON, Adam (University of Hertfordshire); CALVIANI, Marco (CERN)

Contribution ID: 9 Type: not specified

Minutes of the 3rd R2E Project Meeting

Thursday 7 April 2011 10:30 (5 minutes)

- comments on the last minutes
- follow-up of actions

Presenter: BRUGGER, Markus (CERN EN/STI/EET)

Contribution ID: 10 Type: not specified

Status of Safe-Room Safety Studies

Thursday 7 April 2011 10:50 (15 minutes)

- feedback from HSE
- suggested project baseline and follow-up
- timeline

Presenters: JACH, Cezary (CERN); Mrs BEJAR ALONSO, Isabel (CERN)

Contribution ID: 11 Type: not specified

Integration & Implementation: Status & Roadmap

Thursday 7 April 2011 11:05 (15 minutes)

- status of integration studies, upcoming deadlines
- planning

Presenter: PERROT, Anne-Laure (Unknown)