1st EUROnu Safety Workshop



Report of Contributions

Introduction

Contribution ID: 0

Type: not specified

Introduction

Thursday, 9 June 2011 09:00 (15 minutes)

What is EUROnu?

Contribution ID: 1

Type: not specified

What is EUROnu?

Thursday, 9 June 2011 09:15 (30 minutes)

Presenter: EDGECOCK, Rob (Unknown)

Introduction

Contribution ID: 2

Type: not specified

Introduction

How to include safety in a Design …

Contribution ID: 3

Type: not specified

How to include safety in a Design Study

Thursday, 9 June 2011 09:45 (1 hour)

Presenter: BONNAL, Pierre (CERN)

Safety at J-PARC

Contribution ID: 4

Type: not specified

Safety at J-PARC

Thursday, 9 June 2011 11:15 (45 minutes)

Presenter: Prof. YAMADA, Yoshikazu (KEK)

AREVA and safety

Contribution ID: 5

Type: not specified

AREVA and safety

Thursday, 9 June 2011 12:00 (1 hour)

Presenter: Mr CARLUEC, Bernard (AREVA)

Safety issues at ITER

Contribution ID: 6

Type: not specified

Safety issues at ITER

Thursday, 9 June 2011 14:15 (45 minutes)

Presenter: POOLE, John (CERN)

Safety for SNS

Contribution ID: 7

Type: not specified

Safety for SNS

Thursday, 9 June 2011 17:00 (30 minutes)

Presenter: TROTTER, Steven

Safety for SPIRAL II

Contribution ID: 8

Type: not specified

Safety for SPIRAL II

Thursday, 9 June 2011 15:00 (45 minutes)

Presenter: PICHOT, Erwan (GANIL)

Safety at ESS

Contribution ID: 9

Type: not specified

Safety at ESS

Thursday, 9 June 2011 15:45 (45 minutes)

Presenter: HANSSON, Thomas (European Spallation Source ESS AB)

Discussion

Contribution ID: 10

Type: not specified

Discussion

Thursday, 9 June 2011 17:30 (45 minutes)

Safety regulations at Fermilab

Contribution ID: 11

Type: not specified

Safety regulations at Fermilab

Friday, 10 June 2011 14:55 (45 minutes)

Presenter: ANDREWS, Mike (Fermilab)

Experience from CNGS

Contribution ID: 12

Type: not specified

Experience from CNGS

Friday, 10 June 2011 09:00 (45 minutes)

Presenter: PARDONS, Ans (CERN)

Safety issues for WP2

Contribution ID: 13

Type: not specified

Safety issues for WP2

Friday, 10 June 2011 09:45 (45 minutes)

Presenter: BAUSSAN, Eric (Institut de Recherches Subatomiques (IReS))

Safety issues for WP3

Contribution ID: 14

Type: not specified

Safety issues for WP3

Friday, 10 June 2011 11:00 (45 minutes)

Presenter: POZIMSKI, Juergen (Imperial College London)

Safety issues for WP4

Contribution ID: 15

Type: not specified

Safety issues for WP4

Friday, 10 June 2011 11:45 (45 minutes)

Presenter: BENEDETTO, Elena (University of Athens)

Safety issues for WP5 (LAGUNA)

Contribution ID: 16

Type: not specified

Safety issues for WP5 (LAGUNA)

Friday, 10 June 2011 14:30 (25 minutes)

Presenter: VASSILOPOULOS, Nikolaos (IPHC/CNRS)

Safety issues for WP5 (MIND for NF)

Contribution ID: 17

Type: not specified

Safety issues for WP5 (MIND for NF)

Discussion and conclusions

Contribution ID: 18

Type: not specified

Discussion and conclusions

Friday, 10 June 2011 15:40 (1 hour)