JAI Fest

Report of Contributions

JAI Fest

/ Report of Contributions

Director's report

Contribution ID: 1 Type: not specified

Director's report

Monday 4 December 2023 10:00 (30 minutes)

Presenter: BURROWS, Philip Nicholas (University of Oxford (GB))

Session Classification: Session 1

Contribution ID: 2 Type: not specified

The environmental impact of the ISIS-II Neutron and Muon Source

Monday 4 December 2023 10:30 (20 minutes)

Presenter: Dr WAKELING, Hannah (John Adams Institute, Oxford University)

Session Classification: Session 1

Contribution ID: 3 Type: not specified

Head-Tail Instability Predictions for the ISIS Synchrotron

Monday 4 December 2023 10:50 (20 minutes)

Presenter: POSTHUMA DE BOER, David

Session Classification: Session 1

Contribution ID: 4

Type: not specified

Development of beamlines for CERN's future fixed target experiments

Monday 4 December 2023 15:50 (20 minutes)

Presenter: STUMMER, Florian Wolfgang (University of London (GB))

Session Classification: Session 4

Contribution ID: 22

Type: not specified

The ZHI Laser - a 100Hz laser for laser-matter interactions

Monday 4 December 2023 11:30 (20 minutes)

Presenter: ETTLINGER, Oliver

Session Classification: Session 2

Contribution ID: 23 Type: not specified

Pulse characterisation techniques for multi-pulse laser plasma wakefield accelerators

Monday 4 December 2023 11:50 (20 minutes)

Presenter: WANG, Warren

Session Classification: Session 2

Contribution ID: 24 Type: not specified

Toward precise beam injection into the AWAKE experimen

Monday 4 December 2023 14:00 (20 minutes)

Presenter: BENCINI, Vittorio (John Adams Institute for Accelerator Science (GB))

Session Classification: Session 3

Contribution ID: 25

Type: not specified

Optimising electron beams from a laser wakefield accelerator using machine learning

Monday 4 December 2023 12:10 (20 minutes)

Presenter: BACKHOUSE, Michael (Imperial College London)

Session Classification: Session 2

Contribution ID: 27 Type: not specified

Cherenkov and High frequency Beam Position Monitors for the AWAKE common beamline

Monday 4 December 2023 14:20 (20 minutes)

Presenters: SPEAR, Bethany (University of Oxford/ JAI); SPEAR, Bethany (University of Oxford

(GB))

Session Classification: Session 3

Contribution ID: 28 Type: not specified

Observation of electron energy loss in strong fields with Bayesian inference and model selection

Monday 4 December 2023 12:30 (20 minutes)

Presenter: LOS, Eva (Imperial College)

Session Classification: Session 2

Contribution ID: 29 Type: not specified

Cherenkov diffraction radiation studies at Diamond Light Source

Monday 4 December 2023 14:40 (20 minutes)

Presenter: CLAPP, Alec

Session Classification: Session 3

Contribution ID: 30 Type: not specified

Design and testing of the CLIC Two Beam Module alignment systems

Monday 4 December 2023 15:00 (20 minutes)

Presenter: CAPSTICK, Matthew John (University of Oxford (GB))

Session Classification: Session 3

JAI Fest / Report of Contributions

TBC

Contribution ID: 31 Type: not specified

TBC

Session Classification: Session 4

Contribution ID: 32 Type: not specified

On noise and perturbations for operating the latest generation of light sources

Monday 4 December 2023 16:10 (20 minutes)

Presenter: WILKES, Seb

Session Classification: Session 4

Life after JAI

Contribution ID: 33 Type: not specified

Life after JAI

Monday 4 December 2023 16:30 (20 minutes)

Presenter: GOHIL, Chetan (University of Oxford (GB))

Session Classification: Session 4

Contribution ID: 36 Type: not specified

Welcome and unofficial JAI bingo

Monday 4 December 2023 09:50 (10 minutes)