UTA FC Production Workshop

Report of Contributions

Coffee and Doughnut

Contribution ID: 1 Type: not specified

Coffee and Doughnut

Saturday 17 February 2024 09:30 (30 minutes)

Contribution ID: 2 Type: not specified

Welcome, Project Overview & timeline, Workshop goals

Saturday 17 February 2024 10:00 (30 minutes)

Presenter: Prof. YU, Jae (University of Texas at Arlington (US))

Contribution ID: 3 Type: not specified

Engineering drawing and the structure of the HD and VD modules, HD Assembly Table

Saturday 17 February 2024 10:30 (20 minutes)

Presenters: HERNANDEZ, Nelda (The University of Texas at Arlington); CHASTEEN, Nicholas

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

HD FC module assembly and QC procedure

Saturday 17 February 2024 10:50 (20 minutes)

Presenters: GARCIA, Eric (University of Texas at Arlington (US)); GURUNG, Gajendra; GURUNG, Gajendra (University of Texas at Arlington (US))

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Goal of HD FC assembly table motor drive at the workshop

Saturday 17 February 2024 11:10 (10 minutes)

Presenters: HERNANDEZ, Nelda (The University of Texas at Arlington); CHASTEEN, Nicholas; Mr HO, Tan

Contribution ID: 6 Type: not specified

Review of HD FC QA/QC procedure

Saturday 17 February 2024 11:30 (20 minutes)

Presenter: BLANCHARD, Samuel

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Review of VD FC QA/QC procedure

Saturday 17 February 2024 11:50 (15 minutes)

Presenter: CHAKRABORTY, Samriddha (University of Texas at Arlington)

Contribution ID: 8 Type: not specified

Hands-on session for Using the QA/QC iPad

Saturday 17 February 2024 12:05 (15 minutes)

Presenters: RAUT, Rohit; PAULRAJ, Subhiksha

Contribution ID: 9 Type: **not specified**

Production factory set up + Hands-on HDFC Assembly Table Construction, Module Assembly

Saturday 17 February 2024 13:30 (5h 30m)

Contribution ID: 10 Type: not specified

Safety rules and precautions

Saturday 17 February 2024 12:20 (10 minutes)

Presenter: BROWN, Brad