Fast Machine Learning for Science Conference 2024

Report of Contributions

Welcome

Contribution ID: 1

Type: not specified

Welcome

Opening Talk

Contribution ID: 2

Type: not specified

Opening Talk

Tuesday, 15 October 2024 09:10 (35 minutes)

Presenter: DUARTE, Javier Mauricio (Univ. of California San Diego (US)) **Session Classification:** Invited talks

Fast ML at the LHC

Contribution ID: 3

Type: not specified

Fast ML at the LHC

Tuesday, 15 October 2024 09:45 (35 minutes)

Presenter: RANKIN, Dylan Sheldon (University of Pennsylvania (US)) **Session Classification:** Invited talks

Coffee break

Contribution ID: 4

Type: not specified

Coffee break

Invited talk 3

Contribution ID: 5

Type: not specified

Invited talk 3

Invited talk 4

Contribution ID: 6

Type: not specified

Invited talk 4

Day 2: Invited talk 1

Contribution ID: 7

Type: not specified

Day 2: Invited talk 1

Wednesday, 16 October 2024 09:00 (35 minutes)

Day 2: Invited talk 2

Contribution ID: 8

Type: not specified

Day 2: Invited talk 2

Wednesday, 16 October 2024 09:35 (35 minutes)

Day 2: Invited talk 3

Contribution ID: 9

Type: not specified

Day 2: Invited talk 3

Wednesday, 16 October 2024 10:10 (35 minutes)

Coffee

Contribution ID: 10

Type: not specified

Coffee

Day 2: Invited talk 4

Contribution ID: 11

Type: not specified

Day 2: Invited talk 4

Day 2: Invited talk 5

Contribution ID: 12

Type: not specified

Day 2: Invited talk 5

Day 3: Invited talk 1

Contribution ID: 13

Type: not specified

Day 3: Invited talk 1

Thursday, 17 October 2024 09:00 (35 minutes)

Day 3: Invited talk 2

Contribution ID: 14

Type: not specified

Day 3: Invited talk 2

Thursday, 17 October 2024 09:35 (35 minutes)

Day 3: Invited talk 3

Contribution ID: 15

Type: not specified

Day 3: Invited talk 3

Day 3: Invited talk 4

Contribution ID: 16

Type: not specified

Day 3: Invited talk 4

Coffee

Contribution ID: 17

Type: not specified

Coffee

Day 3: Invited talk 5

Contribution ID: 18

Type: not specified

Day 3: Invited talk 5

Contributed talk 1

Contribution ID: 19

Type: not specified

Contributed talk 1

Tuesday, 15 October 2024 14:00 (15 minutes)

Contributed talk 2

Contribution ID: 20

Type: not specified

Contributed talk 2

Tuesday, 15 October 2024 14:15 (15 minutes)

Contributed talk 3

Contribution ID: 21

Type: not specified

Contributed talk 3

Tuesday, 15 October 2024 14:30 (15 minutes)

Contributed talk 4

Contribution ID: 22

Type: not specified

Contributed talk 4

Tuesday, 15 October 2024 14:45 (15 minutes)

Contributed talk 5

Contribution ID: 23

Type: not specified

Contributed talk 5

Contributed talk 6

Contribution ID: 24

Type: not specified

Contributed talk 6

Contributed talk 7

Contribution ID: 25

Type: not specified

Contributed talk 7

Contributed talk 8

Contribution ID: 26

Type: not specified

Contributed talk 8

Lightning talk

Contribution ID: 27

Type: not specified

Lightning talk

Physics Colloquium [No remote p …

Contribution ID: 28

Type: not specified

Physics Colloquium [No remote participation]

Thursday, 17 October 2024 15:30 (1h 30m)

Presenter: HARRIS, Philip Coleman (Massachusetts Inst. of Technology (US))

Invited talk 5

Contribution ID: 29

Type: not specified

Invited talk 5

Welcome

Contribution ID: 30

Type: not specified

Welcome

Tuesday, 15 October 2024 09:00 (10 minutes)

HLS4ML developer's meeting

Contribution ID: 31

Type: not specified

HLS4ML developer's meeting

Thursday, 17 October 2024 17:00 (1 hour)

Industry talk by AMD

Contribution ID: 32

Type: not specified

Industry talk by AMD

Tuesday, 15 October 2024 11:20 (35 minutes)

Presenter: JAIN, Abhishek (AMD) **Session Classification:** Invited talks

Invited talk day 2

Contribution ID: 33

Type: not specified

Invited talk day 2

Wednesday, 16 October 2024 11:10 (35 minutes)

Invited talk day 2

Contribution ID: 34

Type: not specified

Invited talk day 2

Wednesday, 16 October 2024 11:45 (35 minutes)