US LHC Users Executive Committee Meeting

Report of Contributions

Welcome and Introduction:

Contribution ID: 1

Type: not specified

Welcome and Introduction:

Tuesday 27 February 2024 20:00 (20 minutes)

Presenter: NEWMAN, Harvey (California Institute of Technology (US))

Discussion

Contribution ID: 22

Type: not specified

Discussion

Tuesday 27 February 2024 20:55 (20 minutes)

New P5 Plan, Any Issues Related to the Subcommittees, Plans and Goals for the Year

AOB

Contribution ID: 23

Type: not specified

AOB

Tuesday 27 February 2024 21:15 (10 minutes)

Action Items

DC trip status and plans

Contribution ID: 24

Type: not specified

DC trip status and plans

Tuesday 27 February 2024 20:20 (5 minutes)

Presenter: KENNEDY, Kiley Elizabeth (Princeton University (US)) **Session Classification:** Brief Subcommittee Reports

Finances and Fund raising

Contribution ID: 25

Type: not specified

Finances and Fund raising

Tuesday 27 February 2024 20:25 (5 minutes)

Presenters: SALTZBERG, David (University of California Los Angeles (US)); STUPAK, John (University of Oklahoma (US))

Session Classification: Brief Subcommittee Reports

Quality of Life

Contribution ID: 26

Type: not specified

Quality of Life

Tuesday 27 February 2024 20:30 (5 minutes)

Presenter: Dr LEE, Claire (Fermi National Accelerator Lab. (US)) **Session Classification:** Brief Subcommittee Reports

Outreach/Communications

Contribution ID: 27

Type: not specified

Outreach/Communications

Tuesday 27 February 2024 20:35 (5 minutes)

Presenter: GONSKI, Julia Lynne (SLAC National Accelerator Laboratory (US)) **Session Classification:** Brief Subcommittee Reports

Annual Meeting and Events

Contribution ID: 28

Type: not specified

Annual Meeting and Events

Tuesday 27 February 2024 20:40 (5 minutes)

Presenter: GOLDFARB, Steven (University of Melbourne (AU)) **Session Classification:** Brief Subcommittee Reports

Web Presence and Email Lists

Contribution ID: 29

Type: not specified

Web Presence and Email Lists

Tuesday 27 February 2024 20:45 (5 minutes)

Presenter: PEARKES, Jannicke (University of Colorado Boulder (US)) **Session Classification:** Brief Subcommittee Reports