5th R2E Project meeting

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Integration/Implementation

Thursday 26 May 2011 11:05 (5 minutes)

Presenter: PERROT, Anne-Laure

Session Classification: RoundTable of Urgent Issues & Work-Package Reports

PC R&D

Contribution ID: 1 Type: not specified

PC R&D

Thursday 26 May 2011 11:10 (5 minutes)

Presenter: THUREL, Yves (CERN)

Session Classification: RoundTable of Urgent Issues & Work-Package Reports

Contribution ID: 2 Type: not specified

Monitoring & Calculations + H4IRRAD

Thursday 26 May 2011 11:15 (5 minutes)

Presenter: CALVIANI, Marco (CERN)

Session Classification: RoundTable of Urgent Issues & Work-Package Reports

Contribution ID: 3 Type: not specified

Radiation Tests & RadWG

Thursday 26 May 2011 11:20 (5 minutes)

Presenter: SPIEZIA, Giovanni (CERN)

Session Classification: RoundTable of Urgent Issues & Work-Package Reports

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

News from OP

Thursday 26 May 2011 11:25 (5 minutes)

Presenter: Dr POJER, Mirko (CERN)

Session Classification: RoundTable of Urgent Issues & Work-Package Reports

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Civil Engineering

Thursday 26 May 2011 11:30 (5 minutes)

Presenter: OSBORNE, John Andrew (CERN)

Session Classification: RoundTable of Urgent Issues & Work-Package Reports

Safety

Contribution ID: 6 Type: not specified

Safety

Thursday 26 May 2011 11:35 (5 minutes)

Presenter: JACH, Cezary (CERN)

Session Classification: RoundTable of Urgent Issues & Work-Package Reports

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

R2E Review in November

Thursday 26 May 2011 10:55 (10 minutes)

• first structure of program, session chairs, reviewers

Presenter: BRUGGER, Markus (CERN EN/STI/EET)

Contribution ID: 8 Type: not specified

Patch-Solutions required by the LMC

Thursday 26 May 2011 10:40 (15 minutes)

- request fromt the LMC
- options with respect to shielding/relocation
- usefulness of relocation for only part of the systems
- time-line and flexibility

Presenters: PERROT, Anne-Laure (Unknown); SPIEZIA, Giovanni (CERN); FORAZ, Katy (CERN); BRUGGER, Markus (CERN EN/STI/EET)

Contribution ID: 9 Type: not specified

A.O.B.

Thursday 26 May 2011 11:50 (10 minutes)

- open points?
- Next Meeting: date and agenda

Contribution ID: 10 Type: not specified

Minutes of the last R2E Project Meeting

Thursday 26 May 2011 10:30 (10 minutes)

- comments on the last minutes
- follow-up of actions

Presenter: BRUGGER, Markus (CERN EN/STI/EET)