5th DITANET Topical Workshop on Technology Transfer



Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Welcome Thoughts (Rok Ursic, President and CEO)

Thursday, 29 September 2011 09:00 (15 minutes)

Contribution ID: 1 Type: not specified

ALBA SR Commissioning (Angel Olmos, ALBA)

Thursday, 29 September 2011 09:15 (30 minutes)

Contribution ID: 2 Type: not specified

Pohang Light Source Complete System and Commissioning (Peter Paglovec, Instrumentation Technologies)

Thursday, 29 September 2011 09:45 (30 minutes)

Contribution ID: 3 Type: **not specified**

Single Pass Solutions for Electron and Hadron Machines (Matjaz Znidarcic, Instrumentation Technologies)

Thursday, 29 September 2011 10:15 (30 minutes)

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Libera Brilliance Single Pass at HLS LINAC (Jia Fang, NSRL)

Thursday, 29 September 2011 11:30 (30 minutes)

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Hadron BPM Diagnostics (Borut Baricevic, Instrumentation Technologies)

Thursday, 29 September 2011 12:00 (30 minutes)

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

Measurements with Libera Brilliance+ (Peter Leban, Instrumentation Technologies)

Thursday, 29 September 2011 12:30 (30 minutes)

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Latest Results & performance with Libera Brilliance at ESRF (Kees Scheidt, ESRF)

Thursday, 29 September 2011 14:15 (30 minutes)

Contribution ID: 8 Type: not specified

Libera Fast Orbit Feedback Solutions (Ales Bardorfer, Instrumentation Technologies)

Thursday, 29 September 2011 14:45 (30 minutes)

Contribution ID: 9 Type: not specified

The New Fast Orbit Correction System fo the ESRF SR (Eric Plouviez, ESRF)

Thursday, 29 September 2011 15:15 (45 minutes)

Contribution ID: 10 Type: not specified

A Fast Acquisition Archiver (Michael Abbott, DIAMOND Light Source)

Thursday, 29 September 2011 16:45 (20 minutes)

Contribution ID: 11 Type: not specified

The Diamond Libera Daemons (Michael Abbott, DIAMOND Light Source)

Thursday, 29 September 2011 17:05 (20 minutes)

Contribution ID: 12 Type: not specified

Long Term Libera System Stability (Michael Abbott, DIAMOND Light Source)

Thursday, 29 September 2011 17:25 (20 minutes)

Contribution ID: 13 Type: not specified

Presentation to be confirmed

Thursday, 29 September 2011 17:45 (20 minutes)

Contribution ID: 14 Type: not specified

Latest Technologies in Beam Diagnostics - HW (Borut Repic, Instrumentation Technologies)

Friday, 30 September 2011 09:00 (30 minutes)

Contribution ID: 15 Type: not specified

Operations with Libera Brilliance at PETRAIII (Tomas Jezynski, DESY)

Friday, 30 September 2011 09:30 (30 minutes)

Contribution ID: 16 Type: not specified

Experience with Noise and Signal Integrity within μ TCA Crate (Frank Ludwig, DESY)

Friday, 30 September 2011 10:00 (30 minutes)

Contribution ID: 17 Type: not specified

The FAIR pLinac RF Systems (Gerald Schreiber, GSI)

Friday, 30 September 2011 10:30 (30 minutes)

Contribution ID: 18 Type: not specified

Working Together: Challenges in Institute-Academia-Industry Collaboration (talk and round table discussion)

Friday, 30 September 2011 11:45 (1 hour)

Working Together: Challenges in \cdots

Contribution ID: 19 Type: not specified

Libera BASE - Basic Application Support Environment (Matej Kenda, Instrumentation Technologies)

Friday, 30 September 2011 12:45 (30 minutes)

Contribution ID: 20 Type: not specified

Low-Jitter Clock Distribution System (Sebastjan Zorzut, Instrumentation Technologies)

Friday, 30 September 2011 13:15 (30 minutes)

Contribution ID: 21 Type: not specified

White Rabbit (Tomasz Wlostowski, CERN)

Friday, 30 September 2011 15:00 (30 minutes)

Contribution ID: 22 Type: not specified

Techniques to Distribute Multiple Periodic Reference Signals over WR (Tomasz Włostowski, CERN)

Friday, 30 September 2011 15:30 (30 minutes)