27th Meeting of the TIARA Collaboration Council on 29 October 2024

Report of Contributions

Welcome

Contribution ID: 1 Type: not specified

Welcome

Tuesday 29 October 2024 09:45 (5 minutes)

Presenter: NAPPI, Eugenio (Universita e INFN, Bari (IT))

Contribution ID: 2 Type: not specified

Approval of the agenda

Tuesday 29 October 2024 09:50 (5 minutes)

Contribution ID: 3 Type: not specified

Approval of the minutes of the 26th meeting

Tuesday 29 October 2024 09:55 (5 minutes)

Session Classification: Closed Session: Council Discussion

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Report from the coordinator

Tuesday 29 October 2024 10:00 (1 hour)

Presenter: PEREZ-MORALES, Jose Manuel (CIEMAT, Centro de Investigaciones Energeticas Medioam-

bientales y Tecnologicas)

Session Classification: Closed Session: Council Discussion

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Election of the TIARA coordinator

Tuesday 29 October 2024 11:15 (20 minutes)

Presenter: NAPPI, Eugenio (Universita e INFN, Bari (IT))

Session Classification: Closed Session: Council Discussion

Contribution ID: 6 Type: not specified

Election of the TIARA Council Chair

Tuesday 29 October 2024 11:35 (10 minutes)

Presenter: PEREZ-MORALES, Jose Manuel (CIEMAT, Centro de Investigaciones Energeticas Medioam-

bientales y Tecnologicas)

Session Classification: Closed Session: Council Discussion

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

TIARA MoU Renewal

Tuesday 29 October 2024 11:45 (15 minutes)

Presenter: PEREZ-MORALES, Jose Manuel (CIEMAT, Centro de Investigaciones Energeticas Medioam-

bientales y Tecnologicas)

Session Classification: Closed Session: Council Discussion

Contribution ID: 8 Type: not specified

Discussion on the new MoU

Tuesday 29 October 2024 12:00 (30 minutes)

Session Classification: Closed Session: Council Discussion

Contribution ID: 9 Type: not specified

Preparation of the next integrated project (post-IFAST)

Tuesday 29 October 2024 14:00 (40 minutes)

Presenter: VRETENAR, Maurizio (CERN)

Session Classification: Open Session

Contribution ID: 10 Type: not specified

Discussion about ESPP and ESFRI strategies

Tuesday 29 October 2024 15:00 (15 minutes)

Session Classification: Open Session

Contribution ID: 11 Type: not specified

Status of the TIARA web site

Tuesday 29 October 2024 15:15 (10 minutes)

Presenter: PEREZ-MORALES, Jose Manuel (CIEMAT, Centro de Investigaciones Energeticas Medioam-

bientales y Tecnologicas)

Session Classification: Open Session: Internal Activities

Contribution ID: 12 Type: not specified

Short updates from the Task Forces

Tuesday 29 October 2024 15:25 (5 minutes)

Presenters: PEREZ-MORALES, Jose Manuel (CIEMAT, Centro de Investigaciones Energeticas Medioam-

bientales y Tecnologicas); VRETENAR, Maurizio (CERN)

Session Classification: Open Session: Internal Activities

Contribution ID: 13 Type: not specified

Next meeting, date and venue

Tuesday 29 October 2024 15:30 (10 minutes)

Session Classification: Open Session: Council Discussion

Contribution ID: 14 Type: not specified

AoB

Tuesday 29 October 2024 15:40 (20 minutes)

Session Classification: Open Session: Council Discussion

27th Meeting of \cdots / Report of Contributions

Other proposals

Contribution ID: 15 Type: not specified

Other proposals

Tuesday 29 October 2024 14:40 (20 minutes)

Session Classification: Open Session

Contribution ID: 16 Type: not specified

Presentation of PACRI Project

Tuesday 29 October 2024 09:30 (15 minutes)

Presenter: D'AURIA, Gerardo