HEARTS 2nd Annual Meeting & Technical Review Meeting

Report of Contributions

GSI Opening

Contribution ID: 1 Type: not specified

GSI Opening

Monday 20 January 2025 13:30 (10 minutes)

Session Classification: Opening

Contribution ID: 2 Type: not specified

European Commission Opening

Monday 20 January 2025 13:40 (10 minutes)

Presenter: CONTICELLO, Simon (European Commission)

Session Classification: Opening

Contribution ID: 3 Type: not specified

WP1 Report + Q&A

Monday 20 January 2025 13:50 (15 minutes)

Presenters: LOPEZ, Pablo Federico (CERN); RUSCONI, Barbara (CERN)

Session Classification: WP Leader Reporting

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

WP2 Report + Q&A

Monday 20 January 2025 14:05 (20 minutes)

Presenter: BRENT, Thomas (CERN)

Session Classification: WP Leader Reporting

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

WP3 Report + Q&A

Monday 20 January 2025 14:25 (45 minutes)

Presenter: WAETS, Andreas (CERN)

Session Classification: WP Leader Reporting

Contribution ID: 6 Type: not specified

WP5 Report + Q&A

Monday 20 January 2025 15:30 (45 minutes)

Presenter: GERARDIN, Simone (University of Padova)

Session Classification: WP Leader Reporting

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

WP7 Report + Q&A

Monday 20 January 2025 16:15 (45 minutes)

Presenter: GARCIA ALIA, Ruben (CERN)

Session Classification: WP Leader Reporting

Contribution ID: 8 Type: not specified

Conclusion and announcements

Monday 20 January 2025 17:00 (10 minutes)

Session Classification: Closing

Social dinner

Contribution ID: 9 Type: not specified

Social dinner

Monday 20 January 2025 20:00 (3 hours)

Contribution ID: 10 Type: not specified

WP4 Report + Q&A

Tuesday 21 January 2025 13:00 (45 minutes)

 $\begin{tabular}{ll} \textbf{Presenter:} & WAGNER, Tim (GSI) \end{tabular}$

Session Classification: WP Leader Reporting

Contribution ID: 11 Type: not specified

WP6 Report + Q&A

Tuesday 21 January 2025 13:45 (45 minutes)

Presenter: SCHUY, Christoph (GSI)

Session Classification: WP Leader Reporting

Contribution ID: 12 Type: not specified

WP8 Report + Q&A

Tuesday 21 January 2025 14:50 (45 minutes)

 $\begin{tabular}{ll} \textbf{Presenter:} & WAGNER, Tim (GSI) \end{tabular}$

Session Classification: WP Leader Reporting

Contribution ID: 13 Type: not specified

WP9 Report + Q&A

Tuesday 21 January 2025 15:35 (45 minutes)

Presenter: VITOROVIČ, Miha (Cosylab)

Session Classification: WP Leader Reporting

Contribution ID: 14 Type: **not specified**

Discussion with Advisory Panel members and the PO for all WPs

Tuesday 21 January 2025 16:20 (30 minutes)