HL-LHC Beam Halo Monitor Review



Report of Contributions

Welcome/Introduction

Contribution ID: 1 Type: not specified

Welcome/Introduction

Wednesday 18 December 2024 08:50 (10 minutes)

Presenter: BRUNING, Oliver (CERN)

Contribution ID: 2 Type: **not specified**

Overview of the beam halo monitoring functional specifications

Wednesday 18 December 2024 09:00 (30 minutes)

Presenter: REDAELLI, Stefano (CERN)

Contribution ID: 3 Type: not specified

Present and future optics configurations in IR4

Wednesday 18 December 2024 09:30 (30 minutes)

Presenter: DE MARIA, Riccardo (CERN)

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Beam halo measurements Run2 and Run3 - Status and prospects

Wednesday 18 December 2024 10:00 (30 minutes)

Presenter: MONTANARI, Carlo Emilio (The University of Manchester (GB))

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Beam Synchrotron Radiation Halo (BSRH) monitor development

Wednesday 18 December 2024 10:50 (30 minutes)

Presenter: PUCEK, Jan (SY-BI-PM)

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

Beam Synchrotron Radiation Halo (BSRH) monitor: Implementation during LS3

Wednesday 18 December 2024 11:20 (20 minutes)

Presenter: RONCAROLO, Federico (CERN)

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Low Density Wires: Development for beam halo monitoring - status and plans

Wednesday 18 December 2024 11:40 (30 minutes)

Presenter: ALIANA CERVERA, Gerard (University of Bath (GB))

Contribution ID: 8 Type: not specified

Low Density Wires: Implementation during LS3

Wednesday 18 December 2024 12:10 (20 minutes)

Presenter: PASQUINO, Chiara (CERN)

Contribution ID: 9 Type: not specified

Beam Gas Curtain (BGC) monitor development

Wednesday 18 December 2024 14:00 (30 minutes)

Presenter: BUTTI, Daniele

Contribution ID: 10 Type: not specified

Beam Gas Curtain (BGC) monitor : Implementation in LHC during LS3

Wednesday 18 December 2024 14:30 (20 minutes)

Presenter: SCHNEIDER, Gerhard (CERN)

Contribution ID: 11 Type: not specified

Beam Gas Ionization (BGI) Development

Wednesday 18 December 2024 14:50 (30 minutes)

Presenter: STOREY, James (CERN)

Contribution ID: 12 Type: not specified

Beam Gas Ionization (BGI): Implementation during LS3

Wednesday 18 December 2024 15:40 (20 minutes)

Presenter: KHATRI, Gunn (CERN)

HL-LHC Beam · · · / Report of Contributions

Wrap up summary

Contribution ID: 13 Type: not specified

Wrap up summary

Wednesday 18 December 2024 16:00 (30 minutes)

Presenter: RONCAROLO, Federico (CERN)

Contribution ID: 14 Type: **not specified**

General Discussion and End of Meeting

Wednesday 18 December 2024 16:30 (30 minutes)

Contribution ID: 15 Type: not specified

Group Photo (by Florence Elizabeth Thompson, uploaded @Photos @ https://cds.cern.ch/record/2920241/)

Wednesday 18 December 2024 10:30 (5 minutes)

Photos @ https://cds.cern.ch/record/2920241/