## HL-LHC High Bandwidth Beam Position Monitor Review

## **Report of Contributions**

Contribution ID: 1 Type: not specified

#### Welcome/Introduction

Wednesday 15 January 2025 08:50 (10 minutes)

Contribution ID: 2 Type: not specified

### Overview of the existing Head-Tail monitors in LHC

Wednesday 15 January 2025 09:00 (20 minutes)

**Presenter:** LEVENS, Tom (CERN)

Contribution ID: 3 Type: not specified

## Requirements for Crab-cavity and beam instability monitoring

Wednesday 15 January 2025 09:20 (20 minutes)

**Presenter:** BUFFAT, Xavier (CERN)

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

### Crab-cavity feedback system

Wednesday 15 January 2025 09:40 (20 minutes)

**Presenter:** VALUCH, Daniel (CERN)

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

#### Constrains for installation in IP1 and 5

Wednesday 15 January 2025 10:00 (20 minutes)

**Presenter:** KRUPA, Michal (CERN)

Contribution ID: 6 Type: not specified

### EM stripline developments status and plans

Wednesday 15 January 2025 10:50 (20 minutes)

**Presenter:** KRUPA, Michal (CERN)

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

# Time stretch EO modulators acquisition system status and plans

Wednesday 15 January 2025 11:10 (20 minutes)

Presenter: SCHLOEGELHOFER, Andreas

Contribution ID: 8 Type: not specified

## Electro-optical Beam position monitors status and plans

Wednesday 15 January 2025 11:30 (20 minutes)

Presenter: GIBSON, Stephen (Royal Holloway, University of London)

Contribution ID: 9 Type: not specified

### WP13.5 update -budget and schedule considerations

Wednesday 15 January 2025 11:50 (20 minutes)

**Presenter:** LEVENS, Tom (CERN)

Contribution ID: 10 Type: not specified

## Wrap-up Discussion

Wednesday 15 January 2025 12:10 (20 minutes)