Einstein Telescope Collaboration meeting at CERN

Report of Contributions

Session 2: Status and Perspective ···

Contribution ID: 1

Type: not specified

Session 2: Status and Perspective of CE Roadmap

Tuesday 14 January 2025 15:25 (5 minutes)

Presenter: MARSELLA, Maria Antonietta (Sapienza Universita e INFN, Roma I (IT))

Session 3: CE Contribution to the …

Contribution ID: 2

Type: not specified

Session 3: CE Contribution to the Taskforce for Detector Layout

Tuesday 14 January 2025 17:25 (5 minutes)

Presenter: WERNEKE, Patrick

Session 1: Approach for Cost Esti

Contribution ID: 3

Type: not specified

Session 1: Approach for Cost Estimation of a Research Infrastructure & Welcome

Tuesday 14 January 2025 13:00 (15 minutes)

Presenter: OSBORNE, John Andrew (CERN)

Einstein Telesco $\ \cdots \ /$ Report of Contributions

Arup Sustainability Presentation

Contribution ID: 4

Type: not specified

Arup Sustainability Presentation

Wednesday 15 January 2025 14:00 (1 hour)

Presenters: EVANS, Suzanne; LOO, Yung

Session 1.1: CERN's Approach to …

Contribution ID: 5

Type: not specified

Session 1.1: CERN's Approach to Infrastructure Cost Estimation

Tuesday 14 January 2025 13:15 (30 minutes)

Presenter: UNNERVIK, Anders (CERN)

Session 1.3: CE Cost Estimation F …

Contribution ID: 6

Type: not specified

Session 1.3: CE Cost Estimation Framework for ETO Taskforce

Tuesday 14 January 2025 14:00 (15 minutes)

Presenter: MARSELLA, Maria Antonietta (Sapienza Universita e INFN, Roma I (IT))

Session 1.2: Expected Contributi ...

Contribution ID: 7

Type: not specified

Session 1.2: Expected Contributions to the Taskforce for CE Cost Estimation

Tuesday 14 January 2025 13:45 (15 minutes)

Presenter: SORRENTINO, Fiodor (INFN e Universita Genova (IT))

Session 2.1: Concept and Overvie ...

Contribution ID: 8

Type: not specified

Session 2.1: Concept and Overview of the CE Roadmap ETO Document

Tuesday 14 January 2025 15:30 (15 minutes)

Presenter: BRATANATA, Jonathan

Session 2.2: ETO PO comments/li ····

Contribution ID: 9

Type: not specified

Session 2.2: ETO PO comments/links and inconsistencies vs technical infrastructure

Tuesday 14 January 2025 15:45 (15 minutes)

Presenters: VARIOLA, Alessandro (INFN); WERNEKE, Patrick

Session 2.3: EMR update and com \cdots

Contribution ID: 10

Type: not specified

Session 2.3: EMR update and comments on the CE Roadmap Document

Tuesday 14 January 2025 16:00 (15 minutes)

Session 2.4: TETI update and com …

Contribution ID: 11

Type: not specified

Session 2.4: TETI update and comments on the CE Roadmap Document

Tuesday 14 January 2025 16:15 (15 minutes)

Presenters: LATRONICO, Luca; LATRONICO, Luca

Session 3.1: Concept and Overvie ...

Contribution ID: 12

Type: not specified

Session 3.1: Concept and Overview of ETO Detector Layout and Flexibility

Tuesday 14 January 2025 17:30 (15 minutes)

Presenter: MAJOOR, Max (Nikhef National institute for subatomic physics (NL))

Session 3.2: Expected Contributi ...

Contribution ID: 13

Type: not specified

Session 3.2: Expected Contributions to the Taskforce for Detector Layout

Tuesday 14 January 2025 17:45 (15 minutes)

Presenter: SORRENTINO, Fiodor (INFN e Universita Genova (IT))

Session 3.3: ETO Support for Tas ···

Contribution ID: 14

Type: not specified

Session 3.3: ETO Support for Taskforce Activities Using Digital Tools

Tuesday 14 January 2025 18:00 (15 minutes)

Presenter: WAHBEH, Wissam

Meeting Point for Hi-LHC Visit ...

Contribution ID: 15

Type: not specified

Meeting Point for Hi-LHC Visit: Entrance to ATLAS Site: Access gate closest to Building 3190. Across the Road from Main CERN entrance (Gate B)

Wednesday 15 January 2025 08:45 (15 minutes)

CERN ATLAS Civil Engineering ····

Contribution ID: 16

Type: not specified

CERN ATLAS Civil Engineering Presentation

Wednesday 15 January 2025 10:15 (45 minutes)

Placeholder, time permitting

Presenter: OSBORNE, John Andrew (CERN)