LHCOPN and LHCONE joint meeting - Amsterdam

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Welcome and Housekeeping

Monday 26 September 2011 13:01 (9 minutes)

Presenter: MARTELLI, Edoardo

LHCOPN News

Contribution ID: 1 Type: not specified

LHCOPN News

Monday 26 September 2011 13:50 (10 minutes)

Presenter: MARTELLI, Edoardo (CERN)

Contribution ID: 2 Type: not specified

SARA welcome

Monday 26 September 2011 13:10 (20 minutes)

Surfnet update

Contribution ID: 3 Type: not specified

Surfnet update

Monday 26 September 2011 13:30 (20 minutes)

Presenter: VAN MALENSTEIN, Gerben

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

perfSONAR MDM news

Monday 26 September 2011 14:15 (15 minutes)

Presenter: VICINANZA, Domenico

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

LHCOPN monitoring with perfSONAR-PS

Monday 26 September 2011 14:30 (55 minutes)

Presenter: SHADE, John

Contribution ID: 6 Type: not specified

LHCOPN Operations

Monday 26 September 2011 14:00 (15 minutes)

Presenter: HOEFT, Bruno

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

LHCONE meeting start, agenda bash

Monday 26 September 2011 16:00 (5 minutes)

Contribution ID: 8 Type: not specified

LHCONE Architecture Overview and Overall Status

Monday 26 September 2011 16:05 (1 hour)

Contribution ID: 9 Type: not specified

LHCONE in North America

Tuesday 27 September 2011 09:01 (29 minutes)

Presenter: BOYD, Eric (Internet2)

Contribution ID: 10 Type: not specified

LHCONE in GEANT

Tuesday 27 September 2011 09:30 (30 minutes)

Presenter: USMAN, Mian (DANTE)

Contribution ID: 11 Type: not specified

"Where do we go from here?" - Discussion on LHCONE next steps and evolution

Tuesday 27 September 2011 15:15 (1 hour)

Contribution ID: 12 Type: not specified

Open Exchanges in LHCONE

Tuesday 27 September 2011 10:00 (30 minutes)

Presenter: VAN MALENSTEIN, Gerben (SURFnet)

Contribution ID: 13 Type: not specified

Managing user expectations in LHCONE –Quality assurance and the interface between user communities and network providers

Tuesday 27 September 2011 11:30 (1 hour)

Presenter: ERNST, Michael (BNL)

Contribution ID: 14 Type: not specified

LHCONE procedures and operation

Tuesday 27 September 2011 13:45 (30 minutes)

Presenter: USMAN, Mian (DANTE)

Contribution ID: 15 Type: not specified

Discussion on Operational Procedures

Tuesday 27 September 2011 14:15 (1 hour)

Contribution ID: 16 Type: not specified

LHCONE in Asia

Tuesday 27 September 2011 11:00 (30 minutes)

Presenter: CHEN, Wenshui (TWGRID)

Contribution ID: 17 Type: not specified

Midwest Tier 2 ATLAS Connectivity

Tuesday 27 September 2011 13:30 (15 minutes)

Presenter: O'KEEFFE, Brent (University of Chicago)

Contribution ID: 18 Type: not specified

LHCOPN meeting wrap-up

Monday 26 September 2011 15:25 (5 minutes)