# **CERN Machine Advisory Committee, 4th Meeting**

## **Report of Contributions**

Executive session

Contribution ID: 0 Type: not specified

#### **Executive session**

Monday 22 August 2011 08:30 (30 minutes)

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

#### LHC Performance so far in 2011

Monday 22 August 2011 09:00 (20 minutes)

**Presenter:** MYERS, Steve (CERN)

Contribution ID: 8 Type: not specified

#### Results from the first two MD study periods

Monday 22 August 2011 10:00 (1 hour)

Presenter: ASSMANN, Ralph Wolfgang (CERN)

Contribution ID: 9 Type: **not specified** 

#### Summary of outcome of DS Collimation Review

Monday 22 August 2011 14:30 (30 minutes)

**Presenter:** ASSMANN, Ralph Wolfgang

Contribution ID: 10 Type: not specified

#### H- source review and strategy for Linac4 connection

Monday 22 August 2011 15:00 (30 minutes)

**Presenter:** VRETENAR, Maurizio (CERN)

Contribution ID: 11 Type: not specified

#### Results of quench propagation tests

Monday 22 August 2011 15:30 (28 minutes)

**Presenter:** VERWEIJ, Arjan (CERN)

Contribution ID: 12 Type: not specified

#### **Possible Proton Lead running in 2012**

Monday 22 August 2011 16:30 (30 minutes)

**Presenter:** JOWETT, John (CERN)

Contribution ID: 14 Type: not specified

#### Executive session, 5 floor conference room

Monday 22 August 2011 17:00 (1 hour)

CERN Machine  $\cdots$  / Report of Contributions

UFO report

Contribution ID: 16 Type: not specified

### **UFO** report

Monday 22 August 2011 11:00 (30 minutes)

**Presenter:** BAER, Tobias (Universitaet Hamburg)

Electron cloud report

Contribution ID: 17 Type: not specified

#### **Electron cloud report**

Monday 22 August 2011 11:30 (30 minutes)

**Presenter:** JIMENEZ, Jose Miguel

Contribution ID: 18 Type: not specified

#### Beam induced heating

Monday 22 August 2011 12:30 (30 minutes)

**Presenter:** UYTHOVEN, Jan (CERN)

Contribution ID: 19 Type: not specified

#### **Executive Session +lunch**

Monday 22 August 2011 13:00 (1h 30m)

R2E

Contribution ID: 20 Type: not specified

#### R<sub>2</sub>E

Monday 22 August 2011 12:00 (30 minutes)

**Presenter:** BRUGGER, Markus (CERN)

Contribution ID: 21 Type: not specified

## Status report on the CSCM: Copper Stabilizer Continuity Measurement

Monday 22 August 2011 16:00 (30 minutes)

**Presenter:** SIEMKO, Andrzej (CERN)

Contribution ID: 22 Type: not specified

## Committee Dinner at Restaurant du Creux de Genthod

Monday 22 August 2011 19:00 (3 hours)