II WORKSHOP ON DIFFRACTIVE PHYSICS AT THE LHC

Report of Contributions

II WORKSHOP · · · / Report of Contributions Opening

Contribution ID: 1 Type: **not specified**

Opening

Contribution ID: 3 Type: **not specified**

Exotic quark production at LHC in the minimal supersymmetric 3-3-1 model

Wednesday 21 September 2011 09:10 (30 minutes)

Presenter: RODRIGUEZ, Marcos (FURG)

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Extra dimensions searches in central exclusive production

Wednesday 21 September 2011 09:40 (30 minutes)

Presenter: SAUTER, Werner (UFPel)

Contribution ID: 6 Type: not specified

First results from the TOTEM experiment at the LHC

Wednesday 21 September 2011 14:00 (1 hour)

Presenter: AVATI, Valentina (CERN)

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Elastic differential cross section at 7 TeV and dynamical gluon mass model predictions

Wednesday 21 September 2011 15:00 (30 minutes)

Presenter: FAGUNDES, Daniel (UNICAMP)

Contribution ID: 8 Type: not specified

Latest results from the Pierre Auger Observatory

Thursday 22 September 2011 09:00 (1 hour)

Presenter: SANTOS, Edivaldo (UFRJ)

Contribution ID: 9 Type: not specified

Exclusive production of exotic mesons at the LHC

Thursday 22 September 2011 10:00 (30 minutes)

Presenter: MACHADO, Magno (UFRGS)

Diffraction at CMS

Contribution ID: 10 Type: not specified

Diffraction at CMS

Friday 23 September 2011 11:00 (1 hour)

Presenter: ALVES, Gilvan (CBPF)

Contribution ID: 11 Type: not specified

Anomalous coupling between photon and W/Z boson and the AFP project

Thursday 22 September 2011 14:00 (1 hour)

Presenter: ROYON, Christophe (CEA-Saclay)

Contribution ID: 12 Type: not specified

An eikonal approach for inelastic pp/ppbar collisions

Wednesday 21 September 2011 15:50 (30 minutes)

Presenter: BEGGIO, Paulo (UENF)

Contribution ID: 13 Type: not specified

Tomography of pp and ppbar scattering

Wednesday 21 September 2011 16:20 (30 minutes)

Presenter: FERREIRA, Erasmo (UFRJ)

Contribution ID: 14 Type: **not specified**

Absorptive effects at LHC: the triple-Pomeron vertex scenarios

Wednesday 21 September 2011 16:50 (30 minutes)

Presenter: LUNA, Emerson (UFRGS)

Contribution ID: 16 Type: not specified

Diffraction at HERA, Tevatron and LHC

Thursday 22 September 2011 15:00 (1 hour)

Presenter: GAY DUCATI, Maria Beatriz (UFRGS)

Contribution ID: 18 Type: not specified

Central diffraction in ALICE

Thursday 22 September 2011 11:00 (1 hour)

Presenter: SCHIKER, Rainer (University of Heidelberg)