TSO meet-up

Report of Contributions

TSO meet-up / Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

Welcome

Thursday 5 June 2025 09:00 (5 minutes)

Welcome

Contribution ID: 2

TSO meet-up

Type: not specified

CERN's Safety culture, Safety organisation and the HSE Operational Response (HOR) project

Thursday 5 June 2025 09:15 (15 minutes)

Presenter: DELILLE, Benoit (CERN)

Contribution ID: 3 Type: not specified

The evolution of the TSO role: a historical perspective and a look ahead

Thursday 5 June 2025 09:30 (15 minutes)

Presenter: LINDELL, Gunnar (CERN)

Type: not specified

Contribution ID: 4

Safety incident management: your participation is key!

Thursday 5 June 2025 10:35 (10 minutes)

Presenter: PIVIDORI, Carine (CERN)

SCE: Collaboration for a safe and · · ·

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

SCE: Collaboration for a safe and sustainable campus

Thursday 5 June 2025 10:45 (25 minutes)

Presenters: GARINO, Cedric (CERN); CARDON, Pierre (CERN)

Contribution ID: 6

Type: not specified

The TSO community: testimonials, success stories and feedback

Thursday 5 June 2025 09:45 (50 minutes)

A few words from TSOs in the experimental areas, accelerator facilities and administrative buildings

Presenters: LEFORT, Bertrand (CERN); PANIGONI, Jerome (CERN); DAVIES, Joel Murray

Closing words

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Closing words

Thursday 5 June 2025 11:10 (5 minutes)

Presenter: DELILLE, Benoit (CERN)

Group photo

Contribution ID: 8 Type: not specified

Group photo

Thursday 5 June 2025 11:15 (15 minutes)

Contribution ID: 9 Type: not specified

A few words from the chair of SAPOCO

Thursday 5 June 2025 09:05 (5 minutes)

Presenter: LOSITO, Roberto (CERN)

Contribution ID: 10 Type: not specified

A few words from the chair of the DSOC

Thursday 5 June 2025 09:10 (5 minutes)

Presenter: LETANT-DELRIEUX, Delphine (CERN)